Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

• Автор

Петък и събота в повече ми дойде, сега съм пас.... Втора вечер само на водичка! Не бе, здрав съм!

Хихихихихихи, случва се :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Петък и събота в повече ми дойде, сега съм пас.... Втора вечер само на водичка! Не бе, здрав съм!

а трябва регулярност да има 

без да се прекалява

:)

• Автор

а трябва регулярност да има 

без да се прекалява

:)

Всички болести идват от нередовно пиене...

Всички болести идват от нередовно пиене...

абсолютно съм съгласна :)

като почнат ей така един ден пият, два не пият и край

а сезона е рисков, трябва да се внимава със здравето :whist:

Браво бе, цели 3-ма представители на хардуерният раздел се подвизаваме в тази тема и то...

Благодаря за изчерпателния отговор... Благодаря ти.

п.п. Засрамих се. Наистина. Ами не отивам по-нагоре от раздел Поезия и лично творчество.

А на Капитана преди половин час му пращах поздрави и песни, с много любов... :D

Въобще не направих връзка с централния /мозък/... Ами... Благодаря ти.

------------------------

Капитане... добре, че ме знаеш какъв съм шемет... :shy11: Боже мой! :D

• Автор

Аз кат ти викам, че си шматка, ти ми говориш.....Ся си призна :ph34r::clown::P

Аз кат ти викам, че си шматка, ти ми говориш.....Ся си призна :ph34r::clown::P

Ти да мълчиш! Никой не е налазил още баба ти... :D

Шматка съм. Баси. :D:clown:

• Автор

стадото ми студенти се увеличи с още 4  :eek:

ужас -стигнах лимита от 20 парчета, Боже господи ! 

Още ли не си гледал филмчето..... :speak:

Шматка съм. Баси. :D:clown:

:wors: :wors: :wors:

стадото ми студенти се увеличи с още 4  :eek:

ужас -стигнах лимита от 20 парчета, Боже господи ! 

че има ли толкова място?!? :no-no:  :ohmy:

има дежурства до края на месеца

Мисля си отново за хронологията при Старовивалонските династически списъци.

П.П. Пуснал съм си и един кючек за рилакс.

не съм :lock:

виноват, но съм или на работа ( тук нямам достъп до торенти) или спя в къщи, или обикалям НАП и прочее....

пък като се присетя за него -съм збравил името му и от де да го дръпна.

че има ли толкова място?!? :no-no:  :ohmy:

има дежурства до края на месеца

правилно - тази седмица като почнеш - днес е понеделник и съм нощен,  в сряда съм дневен, четврътък-дневен, петък-нощен и ми се събират 48 часа плътни дежурства.След нощно съм като парцал обикновенно и не ставам за нищо.  А след дневно съм толкова скапан, че една чашка ракия ме гъта на кревата и спя като заклано прасе.

да, това е максимума на група, на която мога да съм ментор.

:eek:  Божееее и ти emmi-  край нямат моите мъка с НАП- виж какво писмо съм получил за студентите : 

Уважаеми колеги,  

Уважаеми колеги, В електронната системата на проект “Студентски практики” в секция "Документи" ще откриете бланка на декларация за осигурителния доход. Всички лица, подписали граждански договор (това са преди всичко менторите, но има и някои академични наставници и експерти от ВУ) трябва да попълват декларация за осигурителния доход, получен за месеца, за който отчитат часове извършена работа по проект “Студентски практики”. Академичните наставници и експертите от ВУ, които са подписали допълнителнително споразумение, НЕ попълват декларация за осигурителния доход. Даваме пример: ако се отчитат часове работа в юни, юли, август 2013 г., на отделни редове в декларацията се попълва осигурителният доход, получен съответно през месец юни, съответно през месец юли, съответно през месец август. Не се декларира доход за бъдещ период, а само за минал. В декларацията се попълва и важна информация отн. самоосигуряване, регистрация по ЗДДС и инвалидност, която касае изчисляване размера на осигуровките и дължимия данък. Осигуровките и данъците се изчисляват и отнасят по месеци в зависимост от отчетените от лицето часове по месеци. Декларацията за дохода се предоставя във ВУ, подписана в оригинал заедно с принтираните и подписани отчети, генерирани от системата. Обърнете се към ВУ за броя на екземплярите на декларацията и отчета за извършена работа, които трябва да бъдат предоставени. Следете за информация относно предстоящото активиране на менютата за отчитане във Вашите профили. С уважение, Екип “Студентски практики”

Баси, баси баси и пак баси - сега и от тук ли осигуровки ще се плащат ?!  :eek:

Телефонът ми е http://allnokia.ru/news/base/0113/img/98493-Samsung_Galaxy_S3__La_Fleur_1.jpg

Отивам да умря насаме... :lol6:

'

чакай, и аз идвам :D

моя е такъф: 

Публикувано изображение

2006-та година си го купих за безумни пари и все още не съм си харесала нищо с което да го сменя :)

• Автор

Филмчето се казва "Интерны", 2 сезона има излезли до сега.Серийките са къси по 20 минути, разказва се за стажанти/само 4, не кат на Док :) / и един доктор, дет са му ги натресли. Той па им прави номера, заедно с един друг доктор...Забавно е много и пада голям смях. Може да се изтегли от торент мастерс тб....

не съм :lock:

виноват, но съм или на работа ( тук нямам достъп до торенти) или спя в къщи, или обикалям НАП и прочее....

правилно - тази седмица като почнеш - днес е понеделник и съм нощен,  в сряда съм дневен, четврътък-дневен, петък-нощен и ми се събират 48 часа плътни дежурства.След нощно съм като парцал обикновенно и не ставам за нищо.  А след дневно съм толкова скапан, че една чашка ракия ме гъта на кревата и спя като заклано прасе.

да, това е максимума на група, на която мога да съм ментор.

:eek:  Божееее и ти emmi-  край нямат моите мъка с НАП- виж какво писмо съм получил за студентите : 

Баси, баси баси и пак баси - сега и от тук ли осигуровки ще се плащат ?!  :eek:

това не е за НАП

искат да го представяш в ВУ

мен ако питаш, директно се занасяш там и с онзи овчи поглед за който ти казах питаш какво точно искат и как го искат

подозирам че искат да се застраховат да не ти начисляват осигуровки в повече

п.п. осигурителния доход НЕ се получава - върху него се начисляват осигуровките ДОО, ЗО и ДЗПО

п.п.2 ти пък да не си мислиш че върху гражданските договори не се начисляват осигуровки? :D

Въобще не направих връзка с централния /мозък/...

Бе, я се вземай у ръце, че ша ти се карам...

Филмчето се казва "Интерны", 2 сезона има излезли до сега. 

В Замундата има 7 сезона за дърпане, па твоите само два не знам що ги ограничаваш тъй...

• Автор

В Замундата има 7 сезона за дърпане, па твоите само два не знам що ги ограничаваш тъй...

Не съм го търсил в маймуната :ohmy:  видях  го в мастерса и мислех, че само там го пускат, а сега го зяпам в тубата, през 2-3 дена качват серийка :)

Бе, я се вземай у ръце, че ша ти се карам...

Що?! :D

Тиху-тиху, че хората ми дават акъл какво да избера, а аз по поне пет пъти чета единия пост, "превеждам" си с гуглето неразбираемото и се опитвам да се ориентирам кой какво има предвид и какво точно ми предлага. Направо се сгърчих. Безкрайно уважавам техническата мисъл, може би защото съм пълен въз... Та... Няма как да стане вземането в ръце точно тази вечер... :D

п.п. Аз си мислех, че като пусна тема, ще дойдат двама човека и ще ми посочат с пръстче - ей туй и ей туй... :D

Някой да ме гръмне, че от срам бая ще се мъча... :P

• Автор

Аз съм човека :D

Аз съм човека :D

Брау бре... Точно пък за теп си мислех, че по-бавничко ш ма въртиш... :lol6:

Що?! 

Профрут те е метнал здраво в гъбите :D

нищо не му рабзрах :D

п.п.2 ти пък да не си мислиш че върху гражданските договори не се начисляват осигуровки? :D

нали ми удържат автоматично от другите ми граждански бре -знам много добре.

ама.....

виж какво пише в декларацията : 

ДЕКЛАРАЦИЯ

Аз, долуподписаният/ата ………………………………………………………………., ЕГН ………………….., лична карта №………………., изд. на ………….. от МВР – ………….……, с постоянен адрес – гр. ………………..….., пощ. код ……….(задължително се попълва пощенски код за целите на данъчното облагане), извършващ/а дейности съгласно договор № …………….... с висше училище ………………., по проект BG051PO001-3.3.07-0002 „Студентски практики”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,

ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ:

• за месец ............. 201… г. имам осигурителен доход: ………………... лв.;
  • за месец ………. 201… г. имам осигурителен доход: ………………… лв.;
  • ….
  • съм/не съм самоосигуряващо се лице;
  • имам/нямам група инвалидност над 50%;
  • съм/не съм регистриран по ЗДДС;
  • съм/не съм пенсионер;

ДЕКЛАРАТОР:

……………………..

а сега де -пише "осигурителен доход за посочения месец" - значи ли това, че трябва да сборувам всичките си доходи, или да дам само от основния си, трудовия ? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.