Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

.

добре, че съм със свястна колежка.

под свястна да се разбира не оная на 23 годин дет му опипва бодито на Док

:ph34r:

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Наблягай на колежката :P

Може си поиграят на чичко доктор :lol6:

стига уе Док така меша после си търси неколко дена головата

кой тоз ? 

аз не пия нищичко днес.

а от няколко месеца само биричка си цуцкам, и от време на време ракийка.

кой тоз ? 

аз не пия нищичко днес.

а от няколко месеца само биричка си цуцкам, и от време на време ракийка.

един от миналото

:P

• Автор

Здравейте,

налага ми се да си купя нов лаптоп, но сумата, която в момента мога да отделя за тази покупка е не повече от 1000-1100 лв.

Това, за което ми е необходим е за писане, съхраняване на уърд документи, музика, филми и евентуално играене на малки, бабешки :P игри.

Не ми задавайте сложни въпроси за предпочитания и характеристики, защото съм напълно технически неграмотна. Единственото, което ми е безкрайно важно е, екрана да защитен, да не блести и... разбрахте ме - максимално да щади очите, доколкото е възможно.

И ако трябва да правя избор между това

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=512740&scenario=&productarea=P11010101&detailScenario=Prenosim-kompyutar-DELL-INSPIRON-3521

и това

http://www.technopolis.bg/b2c/details/519658/P11010101/Prenosim-kompyutar-HP-PAVILION-15-B001EU/C6K30EA

кое да избера.

Благодаря ви предварително.

Марче, ся ща налазят едни хиени, дет обичат да харчат пари, ама на някой друг :lol6:

Пияница ниедна :P

Аз?! :D

Аз ако бях пияница нямаше да опитвам да се спра на нещо... :D Не че се спирам... Ама имам угризения. Много е важно.

Може си поиграят на чичко доктор :lol6:

ти внимавай с ТЕБ да не си поиграя някой ден, че ще видиш как  "вазелинът е мираж"  :ph34r:

Бах ти съвета... Личи, че  си примерна и си знаеш мярката.

Само едно от всички.

Да ги омеша е неразумно. Или ти ще я будиш утре?

Мерил си знае мярката и нито веднъж не се е явила пияна във форума, за разлика от Мушкатуту :P

• Автор

ти внимавай с ТЕБ да не си поиграя някой ден, че ще видиш как  "вазелинът е мираж"  :ph34r:

Предпочитам си поиграя с колежката ти :shy11:

Мерил си знае мярката и нито веднъж не се е явила пияна във форума, за разлика от Мушкатуту :P

Грешна ти е мисълта :) Ама няма ти отварям очите :clown:

Марче, ся ща налазят едни хиени, дет обичат да харчат пари, ама на някой друг :lol6:

Ми... Ти представяш ли си да се чудя кого да попитам за съвет... след като три години пиша в Калдата... Шъ умрйъ... :lol6:

И отгоре го затискаш с кило пържоли и става екстра :D

това е само мезето

основното е друга тема

Мерси, Еми. И ти си ми сипатична. Ще си запиша рецептата.

Имам си автентичен гръцки зехтин, т.е. донесоха ми го от Гърция в платстмасова туба.

Не знам, обаче, дали това се отразява на качеството...

ето ти рецептата: http://www.kaldata.com/forums/blog/677/entry-6422-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D1%81%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE/

нищо му няма на зехтина

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Предпочитам си поиграя с колежката ти :shy11:

дадено - докато ти си играеш с нея ( а то ще е достат дълго време -стара мома е, на 58 години, около 90 килограма :ph34r: ) , аз ще съм зад теб :whist:

• Автор

Ми... Ти представяш ли си да се чудя кого да попитам за съвет... след като три години пиша в Калдата... Шъ умрйъ... :lol6:

Питай на лични, някой на който имаш доверие....Щото едни лапетии, ще почнат да ти дават акъли....Немаш си на идея кво спамене и мерене на чурки ще падне :clown::whist:

Грешна ти е мисълта :) Ама няма ти отварям очите :clown:

Откакто веднъж ми ги "отвори", ги държа все отворени, ама на четири ;)

Лека и приятна вечер на всички, отивам да сервирам трапезата :)

• Автор

дадено - докато ти си играеш с нея ( а то ще е достат дълго време -стара мома е, на 58 години, около 90 килограма :ph34r: ) , аз ще съм зад теб :whist:

Дедо хаджия, не е махнаджия....Гърба ми не е ли опрян до дувар, гащи не събувам :clown:

Откакто веднъж ми ги "отвори", ги държа все отворени, ама на четири ;)

Лека и приятна вечер на всички, отивам да сервирам трапезата :)

И ги дръж на 8 :clown:

Питай на лични, някой на който имаш доверие....Щото едни лапетии, ще почнат да ти дават акъли....Немаш си на идея кво спамене и мерене на чурки ще падне :clown::whist:

Шшш... тиху ся... Аз като написах, че си играя на бабешки игри и се допуска, че съм баба ти, няма ме налазват...

п.п. Не е въпрос на доверие... Доверието вече е отдадено... :P

под свястна да се разбира не оная на 23 годин дет му опипва бодито на Док

:ph34r:

то, това сестрата

Питай Мики

ние хапнахме

сега си пийвам :whist:

На теб нали не ти ставаше уе :ohmy:

Той за тва не е маханджия де. :D

• Автор

Бърз Джо, доде не си пил много, дай акъл на марчето за лаптоп :)

Браво бе, цели 3-ма представители на хардуерният раздел се подвизаваме в тази тема и то... Като начало евтините серии на Dell и HP не са за предпочитане. А в този по-широк бюджет има и по-добри лаптопи. На въпроса кой от двата, то бих отговорил DELL-а. Но ако искаш нещо по-добро и от двата (без да гледаме дали е розоффф, син или има нарисувани цветчета), то погледни в ниският диапазон за 1000 лв HP ProBook 450 с подарък чанта с ново поколение i5, матов екран, метален корпус. Ако ще изпълваш бюджета от 1100 лв то погледни Acer Aspire V5-572, който е със SSD, тънък и лек, метален корпус, за съжаление с гланцов екран... i3 е по-слаб от i5, но на теб не ти трябва чак такава производителност. Има и ревю на БГ отдолу, може да го погледнеш. Поздрави!

Бърз Джо, доде не си пил много, дай акъл на марчето за лаптоп :)

Бързия Джо е трезвеник от няколко дни...

Б Бързия Джо е трезвеник от няколко дни...

Да не си на антибиотици?

:ohmy: Що?

Петък и събота в повече ми дойде, сега съм пас.... Втора вечер само на водичка!

Да не си на антибиотици?

Не бе, здрав съм!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.