Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

нали ми удържат автоматично от другите ми граждански бре -знам много добре.

ама.....

виж какво пише в декларацията : 

а сега де -пише "осигурителен доход за посочения месец" - значи ли това, че трябва да сборувам всичките си доходи, или да дам само от основния си, трудовия ? 

отиваш и ги питаш каква точно им е била интимната мисъл като са правили този формулярчик и това е

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Брау бре... Точно пък за теп си мислех, че по-бавничко ш ма въртиш... :lol6:

явно създавам погрешно впечатление....а съм иначе толкова милостив и добродушен, ще те утепам за секунди, нема и да усетиш :)

Профрут те е метнал здраво в гъбите :D

нищо не му рабзрах :D

Дано не очакват да "обсъждам" нещо с тях. Щото обикновено, нормалните хора, като питат нещо, поне нещичко имат предвид и вземат участие в дискусията... :D

всичко му се разбира, за разлика от декларацията за НАП :) 

Лягай си да спиш - на мига!

Що?! Аз мислех да си сипя още едно... :P

Ай са менкаме... :D

отиваш и ги питаш каква точно им е била интимната мисъл като са правили този формулярчик и това е

ок :) 

слава богу -нямам все още завършил практиката си студент до 31.08 - иначе щях да съм закъснял - срокът за подаване и отчитане бил 20.09  :shy11:  а аз чак сега си отворих тази поща и видях какво са ми пратили .... :shy11:

бе, да беееееееееее :D  :D  :D

сипи си :)

ок :)

слава богу -нямам все още завършил практиката си студент до 31.08 - иначе щях да съм закъснял - срокът за подаване и отчитане бил 20.09  :shy11:  а аз чак сега си отворих тази поща и видях какво са ми пратили .... :shy11:

обаче им кажи че от едикоеси число си самоосигуряващо се лице

• Автор

Дано не очакват да "обсъждам" нещо с тях. Щото обикновено, нормалните хора, като питат нещо, поне нещичко имат предвид и вземат участие в дискусията... :D

Тва са незначителни подробности :get out: Дискусии-мискусии, бла-бла на търкалета....Взимаш розовия на цветенца и точка :wow:

Диване...

Ма, сутринта да не мрънкаш и да не пускаш разни песнички за либофта, Вселената и всичко останало.

сипи си :)

Баси форума... Спрете се бе. Ей, го Док бачка, а вие нямате спирка... :D

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Диване...

Ма, сутринта да не мрънкаш и да не пускаш разни песнички за либофта, Вселената и всичко останало.

Баси форума... Спрете се бе. Ей, го Док бачка, а вие нямате спирка... :D

много е приятно да си пийваш лекичко и да гледаш как другите бачкат :)

оп, то станало десет часа

ай, аз си лягам :whist:

Тва са незначителни подробности :get out: Дискусии-мискусии, бла-бла на търкалета....Взимаш розовия на цветенца и точка :wow:

Ей... :beat:

Мъжът ми и той е инженерна мисъл. Просто, не това му е специалността. Обаче той, за разлика от мен, ще се ориентира в написаното в темата.

п.п. А бе - пак ти се обяснявам бре... :D

п.п.п. А може вече и да ми е избрал... Ба ли га...

Диване...

Аз?! Аз съм Мерил. Не съм Ауми... :P

п.п. Като четох първите ви постове от тази вечер - май бая съм по-рахат от вас, като вкарах тримата от запаса в игнора... :D

Едит - имам предвид постовете ви от тази вечер в тази тема...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

обаче им кажи че от едикоеси число си самоосигуряващо се лице

Това навсякъде ли ?  :ohmy:

Стига , моля ти се -това е основният ми работодател, почасовия с ДКЦ-то, двата консултантски, един друг граждански и сега и този...

Ще пиша само от трудовия договор.

оп, то станало десет часа

ай, аз си лягам :whist:

лягай си.

утре ще те тормозя - докато си работиш, а аз си почивам в НАП  :whist:

• Автор

п.п. А бе - пак ти се обяснявам бре... :D

Ем ти рекох, че си шматка :lol6:

п.п. Като четох първите ви постове от тази вечер - май бая съм по-рахат от вас, като вкарах тримата от запаса в игнора... :D

Аз съм ги сложил там преди 20 дена, ама кой да ме прочете......

Като чета Доктора как се мъчи с НАП-а, се успокоявам за себе си... както казва Изабел1... :clown:

• Автор

Като чета Доктора как се мъчи с НАП-а, се успокоявам за себе си... както казва Изабел1... :clown:

Нищо му няма, той доктор, ще си изпише апове :ph34r:

Аз пък имам кой да ме гръмне. :D Нали ми обеща... :P

Ти избра ли компютъра - виж поста на Профруит -  добри насоки ти е дал при избора.

ей ! 

днес кръвно вдигнах, докато се опитвах да разбера кое в коя графа да поставя, указанията от НАП са така написани, че трябва ново висше да завърша, за да ги разбера.

Аз?! Аз съм Мерил. Не съм Ауми... :P

С мен ли ша се заяждаш, бе Мери? Що да ги игнорирам като и те душа носят - кат мен и теб.

Карай. Шегувам се с теб/мен/нас и всички други. :tongue2:

Аз пък имам кой да ме гръмне. :D Нали ми обеща... :P

аз ще те срежа след това и ще те спася за да се мъчиш още  :shy11:

Ти избра ли компютъра - виж поста на Профруит -  добри насоки ти е дал при избора.

В процес на ориентиране съм. :shy11: Изясни ми се дотолкова, доколкото неговите насоки са конкретно за това, което е важно точно за мен.

---------------------

Обещавам, че няма да си реша косата пред монитора и няма да си избирам да е лъскав... :D

В процес на ориентиране съм. :shy11: Изясни ми се дотолкова, доколкото неговите насоки са конкретно за това, което е важно точно за мен.

---------------------

Обещавам, че няма да си реша косата пред монитора и няма да си избирам да е лъскав... :D

до тук - молодец.

за HDD -то и означенията на процесора разбра ли ? 

С мен ли ша се заяждаш, бе Мери? Що да ги игнорирам като и те душа носят - кат мен и теб.

Карай. Шегувам се с теб/мен/нас и всички други. :tongue2:

С теп?! Неее... :) Не съм такъв човек. Иначе още вчера щях да ти напиша, че една седмица като въртях като развалена грамоПонна плоча въпросът за - знаем ли кога да спрем, не беше щото ме чешат пръстите...

Теб... Да се заяждам с теб... Та нали сме широк фронт срещу невидимия враг...

п.п. Баси. Тези хора дори не разбират, кога човек се ебава... Карай...

аз ще те срежа след това и ще те спася за да се мъчиш още  :shy11:

Лошото е, че вече съм сигурна, че ще успееш да ме спасиш. ;)

• Автор

днес кръвно вдигнах

Ракийката го сваля, а ако го свалиш много-кана винце :)

до тук - молодец.

за HDD -то и означенията на процесора разбра ли ? 

Виж сега... Бъди снизходителен. HDD-то, освен леко сходство като изписване с ДДТ-то - нищо друго не ми говори.

п.п. Страшното е, че ща не ща, след някой и друг ден, трябва да напиша все пак какво съм избрала... :D

Лаптопа ми е бял. Казва се "Мylady". Идиотско, нали?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.