Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

основното задължение на една жена е да се грижи за себе си :whist:

а на един мъж - да не позволява на жената до него да се грижи само за себе си , ами да го обгрижва и него - да го храни, да му дава биричка, да му купува чорапи и след това да ги пере .....  :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

а на един мъж - да не позволява на жената до него да се грижи само за себе си , ами да го обгрижва и него - да го храни, да му дава биричка, да му купува чорапи и след това да ги пере .....  

това ще се случи САМО ако преди това мъжът се е погрижил добре за жената :whist:

това ще се случи САМО ако преди това мъжът се е погрижил добре за жената :whist:

тя жената си се грижи САМА за себе си, тъй че .....  :whist:

Някой не беше ли казал :

основното задължение на една жена е да се грижи за себе си :whist:

:ph34r:

:ass:

Поръчах си лятна рокля и сандали, посред есен  :eek: Не съм добре с акъла...

Публикувано изображение

Добре си направила, но прогнозата е, че от утре започват валежи :D

ураааааа дъжд за покривчето ми

чакам го с нетърпение

ураааааа дъжд за покривчето ми

чакам го с нетърпение

А аз се надявах още дълго време да е слънчево.

Лятото ми се стори много кратко.

кажи и го и ти, кажи и го  :D

аз пък разтребих отатък и мога да си пийна едно заслужено кафенце ( 5-тото за деня )  :) 

Наиграх се с симулатора. Мяу и той привърши работите. Сготвил съм му ориз с египетски боб и телешко. В добавка чаша червено мерло. То сам не върви да изпиеш цяла бутилка. Кръглата маса подарих на мароканците съседи от ляво. Промениха си веднага отношението. И те искат да се пакетират по христо-явашевски. Откакто станах домакин на входа, станах майка закрилница и се налага да влизам на всеки в проблема. Така се запознах с една съседка. Тя ми подари тренажор и все ми струва, че ще го засиля към отпадъци. От кумова срама сутринта и изпекох софийска баница и сега целия вход повярва в божествените ми кулинарни способности. Вчера закрих партизанския празник и от неделя съм на тръстиката. Натрупала се е работа за два Китая. Празника отметих подобаващо и тук получих изкушаваща оферта. Ако Мяу изпердаши стената към десния съсед - Алберт, има един художник, който ще дойде и ще нарисува море. Плаж, палми, залежи. Условието му е да купя само боите. И тук не знам какви бои трябват. Честно да ви кажа, предпочитам някой сюрреалист или авангарден ташист да се окаже, графити тоже се приема. И така ... мисля, дали да рискувам и май залитам към да, все пак се храня от изкуството.

кажи и го и ти, кажи и го  :D

аз пък разтребих отатък и мога да си пийна едно заслужено кафенце ( 5-тото за деня )  :)

А  аз днес съм изпила само две, защото не ми се пие  :no-no:  и вече започвам да се чудя, дали не съм болна :shy11:

Наиграх се с симулатора. Мяу и той привърши работите. Сготвил съм му ориз с египетски боб и телешко. В добавка чаша червено мерло. То сам не върви да изпиеш цяла бутилка. Кръглата маса подарих на мароканците съседи от ляво. Промениха си веднага отношението. И те искат да се пакетират по христо-явашевски. Откакто станах домакин на входа, станах майка закрилница и се налага да влизам на всеки в проблема. Така се запознах с една съседка. Тя ми подари тренажор и все ми струва, че ще го засиля към отпадъци. От кумова срама сутринта и изпекох софийска баница и сега целия вход повярва в божествените ми кулинарни способности. Вчера закрих партизанския празник и от неделя съм на тръстиката. Натрупала се е работа за два Китая. Празника отметих подобаващо и тук получих изкушаваща оферта. Ако Мяу изпердаши стената към десния съсед - Алберт, има един художник, който ще дойде и ще нарисува море. Плаж, палми, залежи. Условието му е да купя само боите. И тук не знам какви бои трябват. Честно да ви кажа, предпочитам някой сюрреалист или авангарден ташист да се окаже, графити тоже се приема. И така ... мисля, дали да рискувам и май залитам към да, все пак се храня от изкуството.

Тормозъй работят ? Работят.

Не как у чавета, дет нанайси феродо., ам ? 

Спрейове, предполагам, че няма да ти се понравят.Заложи на оцветения латекс.Траен е, и ако не ти хареса -с достатъчно вода и четка ще го ликвидираш.Фасагенът не е за тебя, повярвай ми.

А  аз днес съм изпила само две, защото не ми се пие  :no-no:  и вече започвам да се чудя, дали не съм болна :shy11:

не си ;) 

Profruit обаче все си го представям с аватара на Никола Тесла.

Преди час два се сетих за него, спомняйки си историята на електрическия стол .... :shy11:

Мисля си за този уникален случай :)

А аз се надявах още дълго време да е слънчево.

Лятото ми се стори много кратко.

щото не си под покрива ще пееш друга песен ти ъхъ кат мене

:P  

• Автор

Днеска, си купих пак перцовка :) Много я обичам бе хора.....Като я пийне човек и в началото му е едно леко парливо, после се усеща и меда и силата на спирта......А след като отпиеш и леко издишаш, като хапнеш парченце сельодка, боднеш и маслинка с аншуа, после с бадемче, после с чушчица.....ах.....

Иначе кокошката е почти готова, жената и бае  нещо, ама аромата е превъзходен......В каничката съм налял и едно розовко винце.....Абе, живота е прекрасен :)

Тормозъй работят ? Работят.

Не как у чавета, дет нанайси феродо., ам ? 

Спрейове, предполагам, че няма да ти се понравят.Заложи на оцветения латекс.Траен е, и ако не ти хареса -с достатъчно вода и четка ще го ликвидираш.Фасагенът не е за тебя, повярвай ми.

не си ;)

Историята е по-дълга и терзанията са повече. Конкурентните идеи са две.

Едната е да си купя камъни от ерихон. Те да облепят зида по подобие на ха котел ха маариви. Сещаш се. Заклех се, че оставам завинаги на 28 години. Завинаги млад и безсмъртен. И това е причина да превърна двора в център за себеподобни. И след като тази обител става светиня, идва вип-персоната. Пише листче с желание. Прегъва го и го пъха в някоя фуга. Тоест, пише молба изцеление до мен!!!

Втора идея е, че съсед има подобен зид и на него е опънал екран, а на заден план на скеле е повесил проектор свързан към комп и много мощна уредба. По този начин целия квартал се принуждава да слуша локалния Азис. Тук заимсвам и след като разгледах оферти за проектор от 800шах до 3500шах, се спрях на един модел на НР. Идеята е да имам свое лятно кино "Млада гвардия", подобно като в Якоруда и да гледам за пореден път безсмъртния филм ''Хищникът". Така ще дам ясен знак на съседите, че се подлагам на психически процедури и да не ме занимават с канализациите си и прочие тъпни. Хей на, преди малко гоних едни диви гълъби. 'щото кендзали на съседите от втория етаж. А така като си пусна Терминатора и гълъбите ще спрат да снасят.

Обаче, проблемът е финансов. Влязох в магазина вчера за лампа и излязох с лампа, и алуминиева маса плюс сет от 4-ри стола. Не издържах. Масата ме ошмули като обран евреин в небран бустан. Отделно вградения гардероб, Мяу и готиния пич капут. Нищо ще им дойде реда.

В едно обаче може да се закълнеш. Ако дойде ден и поискаш да си купиш безпилотен самолет можеш да си сигурен, че той е дело на един единствен син (в буквалния смисъл на думата), завършил школата за запасни маршали и генералисимуси в град - герой Плевен!!!

Конкурентните идеи са две.

аз гласувам за пейзажа

хората са казали : Изкусство - вечно, жизнь - коротка.  А, сетих се, това беше от Фауст. Едно пейзажче в оптимистично синьо, да речем, в една рамчица от ерихонски камъни с достатъчно големи фуги за желания. И когато звезди обсипят свода небесен опъваш чаршафа и пускаш киното. Зет ми мъкне кинопрожектора везде с собой. Кофтито е че динозаврите са умни и интелегентни като майките си и много бързо се научиха да работят с устройството. Лошо няма, ама всички чаршафи в лятната резиденция са със следи от тиксо по ъглите, което малко или много създава неудобства.

аз пък бях на родителски срещи

с класната на Динозавър2 първо се чух по телефона и я питах в прав текст каква ще е темата на срещата и има ли нещо, което трябва да знам. Каза че няма. Оказа се че Динозавър 2 деликатно е отказал да бъде отговорник на класа /умно ми е момчетоооо/ и на оваканатения пост е назначен Мартин.

При Динозавър 1 платих 18 кинта и си тръгнах. Обичайните тинтири-минтири. 

Минахме през Хепи да си вземем поръчката /динозаврите ме чакаха в коридора докато висях на срещите/ 

Блонди купил 400кг мерло он Симеоновград по 75ст. килото. Обади ми се от мазата. 

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Помня първата родителска среща,на която отидох.

Първата реплика на даскалицата беше"Трябва да дадете по Х лева."

Викам"Добра вечер и на вас."

Баси,от вратата халата над главата и като бетонджийска количка по гранитогреса. :ph34r:

Това предигра,това петинг-бошлаф.

Ръгай,Косто че ме изеде пущината,после ша ма цалуваш. :D

Помня първата родителска среща,на която отидох.

даже учудващо тънко минах като се има предвид че лятото се наводни сутерена на училището и видяха доста зор да му направят ремонт. Имат да плащат на майстори а общината им е отказала средства.

вече блаженно почивам, изкъпан, накормен с петелско с картофки и отпиващ от втората си бирица :beer:

наздраве по този повод, но МОЛ-а беше затворен и съответно имам само една стиска тютюн и тази вечер ще се ляга рано.

няма тютюн->няма пушене->нервност.

съответно няма да имам бръчки, лягайки си с кокошките.

вече блаженно почивам, изкъпан, накормен с петелско с картофки и отпиващ от втората си бирица :beer:

наздраве по този повод, но МОЛ-а беше затворен и съответно имам само една стиска тютюн и тази вечер ще се ляга рано.

няма тютюн->няма пушене->нервност.

съответно няма да имам бръчки, лягайки си с кокошките.

аз вече съм в пижамен тоалет и съм си оправила леглото :shy11:

лягайки си с кокошките.

Стига да се събирате на пръта в курника... :D

даже учудващо тънко минах като се има предвид че лятото се наводни сутерена на училището и видяха доста зор да му направят ремонт. Имат да плащат на майстори а общината им е отказала средства.

Не сумата е от значение,а начина по който се иска.Едно лято видях какво мислят да правят с класната им стая,ужасих се,наех бригада да направят основен ремонт и го платих.

Пийвам си водка с мента и мляко и дремя пред компа. Днес шефът пак ме ядоса и съм решил при следващ случай да му метна една молба за напускане, че мноу са изнервИх вече... Не стига, че ми пийват тока и работа за десетима я вършим двама-трима, ами и накрая те овикват...

аз вече съм в пижамен тоалет и съм си оправила леглото :shy11:

одобрявам.

мен бирата ме закова вече и клепките ми лепнат

само пуша последната лула и си лягам

Стига да се събирате на пръта в курника... :D

е, аз си лягам със жената само, а пуйчето си спи в неговата къщичка :) 

Пийвам си водка с мента и мляко и дремя пред компа. Днес шефът пак ме ядоса и съм решил при следващ случай да му метна една молба за напускане, че мноу са изнервИх вече... Не стига, че ми пийват тока и работа за десетима я вършим двама-трима, ами и накрая те овикват...

а, а, а ...

а кой ще ми праща книжки после ?!  :no-no:

p.s. очаквах да кажеш,ч е пийваш ракийка :(:lock:

а, а, а ...

а кой ще ми праща книжки после ?!  :no-no:

p.s. очаквах да кажеш,ч е пийваш ракийка :(:lock:

Ку знайш колко алкогол имам вкъщи, стига ми за да се пропия... 2 литра домашна самоводска, плюс твойта, твоето вино, шише белоруска водка от литър, шише мента, двулитрова каменичка... Не моа се реша ко да пия... :ohmy::wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.