Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

• Автор

Баси......заприказвах се, за битовизми и лека полека, перцовката амен свърши.....Ми, кво да направя...кат свърши, ще мина на винце :) ама едно розовко таквоз, ланшно....фъркат искрички кат си наближиш муцуната :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ку знайш колко алкогол имам вкъщи, стига ми за да се пропия... 2 литра домашна самоводска, плюс твойта, твоето вино, шише белоруска водка от литър, шише мента, двулитрова каменичка... Не моа се реша ко да пия... :ohmy::wink12:

олеееее  :no-no:

Блонди купил 400кг мерло он Симеоновград по 75ст. килото. Обади ми се от мазата. 

Божке Блонди пак заживя у мазата

:lol6:

• Автор

Ку знайш колко алкогол имам вкъщи, стига ми за да се пропия... 2 литра домашна самоводска, плюс твойта, твоето вино, шише белоруска водка от литър, шише мента, двулитрова каменичка... Не моа се реша ко да пия... :ohmy::wink12:

Почни с водка с мента и каменичка, после с една салатка пийни ракийка, а най-накрая удари едно винце, а ако ти се пие още, може отскочиш до някой нон-стоп за коняче :)

• Автор

Божке Блонди пак заживя у мазата

:lol6:

Ако има барбекю в мазата и аз мое се преместя там......

И един резервен черен дроб. :ph34r:

Подробности ся..... :get out:

Ако има барбекю в мазата и аз мое се преместя там......

нема, черги знам че има ам барбекю не

:D

Туборг на примоция пък има ъъъъ наздраве

:beer:

• Автор

Мики, Финландията верно убава и аз я обичам, ама пробвай перцовка, да видиш кво е питие :)  :cheers:

Баси, свърши.....ама жената и тя си наля, май......Отивам да апна, че и винце съм налял :)

Днес шефът пак ме ядоса и съм решил при следващ случай да му метна една молба за напускане, че мноу са изнервих

Не ма се нервиш. Тя мойта всяка сутрин напуска и всяка вечер се връща.

Пък уж утрото било по-мъдро от вечерта. :D

Отивам да апна

Апни, че вече почнах да се притеснявам за теб.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Апни, че вече почнах да се притеснявам за теб.

И на мен така ми действа вече... :D

Баси, свърши.....ама жената и тя си наля, май......Отивам да апна, че и винце съм налял :)

Къде си бре?! Папка, а не си дал отчет какво... Като в кулинарен отдел съм, докато те чета... :P

Честито ти :computer8:  с кеффффф да си го ползваш и  ся да не забравиш, съпружеските си задължения, ей :giggle1:

Щооо?! Не знаех, че има хора, които се оправдават с това... :D

Викаш - кат не ставам вече, поне да имам причина и оправдание... Ще трепя вееееееееееее... :D

• Автор

Извади илядо и кусур кинти за лаптоп, а не можа да изкараш още 30 да земеш една водка на мушкатуту......:(

Къде си бре?! Папка, а не си дал отчет какво... Като в кулинарен отдел съм, докато те чета... :P

Как бе.....кокошкена яхнийка, от черна кокошка, дет мама я е гледала....Много е важно, да е черна кокошката, защото има по-добри вкусови качества от белите или червените......Дръта малко, ама се вари цял ден, даже отскачах до нас да я наглеждам......сетне малко лучец, картошки, морковчета, брашънце с едно латвийско масълце се запържи, мръвките от кокошката и краката естествено....краката много ги обичам :) Малко магии от жената, научила ги е от оназ вещица тъщата и става вкуснотия, да си оближеш онуй ......малко туршийка от доматчета, зелки, морковци, камбета, динки и пъпешчета, някое малко патладжанче и лук, ей така да си бучка човек, розовкото винце и леко препечени филийки хляб, натъркани с чесънче....

Ся ми е комфортно и на душичката, и на тумбачето...Лекичко си пийвам Бушмилс, и пуфкам вечерната пуретка, докато храносмилам :)

Иииииии! :D Все си та представям с тая пуретка в една тежка, кафява мебел от онези естествени кожи на баклавички... Как си се излегнал в халата, пантофките и отдолу се подават два космати крака... :D И някакъв огромен дог обикаля покрай теб... Обаче ти, щото си си бероец по душа, бараш прислужницата на всяко минаване, вместо да са прайш на изтънчен... :D

Ма от къде ми ражда толкоз глупост таз моя тимба, не знам.

• Автор

Иииииии! :D Все си та представям с тая пуретка в една тежка, кафява мебел от онези естествени кожи на баклавички... Как си се излегнал в халата, пантофките и отдолу се подават два космати крака... :D И някакъв огромен дог обикаля покрай теб... Обаче ти, щото си си бероец по душа, бараш прислужницата на всяко минаване, вместо да са прайш на изтънчен... :D

Ма от къде ми ражда толкоз глупост таз моя тимба, не знам.

Почти позна.....с малко поправки де...мебела дет съм седнал е един офис стол, от ония врътящите с колелцата :) минал край естествената кожа, ама бая....По шортички съм с широки кръчоли за да мога си почесвам топките отдоло, с боси крченца, с леко наболи косъмчета, край мене обикаляше огромен пинчер, ама някъде се запиля, видя ми се че носеше няква джапанка или чехъл в устата :D , прислужница нямам, сал жената щъка и надзърта кво пиша, аз изтънчено и тегля нежно по един поздрав на майка и и те така :ph34r:

Край! :D Почесването уби въображението ми. :no-no::D Остава да кажеш и че кротко уригаш на чесън и ще умре и всичко детско в мен... :ph34r:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

Остава да кажеш и че кротко уригаш на чесън и ще умре и всичко детско в мен... :ph34r:

Убу че ма подсети....ся вече и детското в теб утепах :clown::ph34r:  Не мога да подуша, ама предполагам че лъхам на смесица от аромати, всичките много приятни.....Не са ме викали да се уригвам по домовете, ама преди години пушех един много ароматен тютюн и ма викаха едни комшии на гости за да пуша в тях, за да им миришат на хубаво къщите :D

Не са ме викали да се уригвам по домовете

:D:no-no:

Аз ще послушам музика...

• Автор

:D:no-no:

Аз ще послушам музика...

Как е новото лаптоп, слуша ли та :D

Дадох го да ми сложат Уиндоуса. В събота ще ми прехвърлят нещата от този на него. Ама така като гледам - утре вечер ще си направя едно чистене и повечето ще замине в коша.

Времето дава нов поглед върху запазени "ценности" от миналото.

• Автор

Дадох го да ми сложат Уиндоуса. В събота ще ми прехвърлят нещата от този на него. Ама така като гледам - утре вечер ще си направя едно чистене и повечето ще замине в коша.

Времето дава нов поглед върху запазени "ценности" от миналото.

Чисти, чисти...и глей некой компромат да не забравиш :wub:  Лелееее, с кво сърце, ще чакаш, чааааак до събота :speak:  Аз ако бях, вече щях да съм  навъртял един резорвар :wub::biggrin:

Мислех да не пия повече, ама зарад тоз повод, ша си капна още, не мое да не се полее :cheers:

ПП :top secret: Пък Уишката, само надзърта, ама не на ибава в калабалъка......:(

Сериозностите ми са на служебния компютър. На лаптопа нямам нищо особено. И го правя абсолютно несъзнателно. Всеки ден компютърът ми трябва да се остави така, че ако утре вече не съм сред живите, да няма нищо, което да ме компрометира. :clown:

• Автор

Сериозностите ми са на служебния компютър. На лаптопа нямам нищо особено. И го правя абсолютно несъзнателно. Всеки ден компютърът ми трябва да се остави така, че ако утре вече не съм сред живите, да няма нищо, което да ме компрометира. :clown:

Дядо викаше:"кат умра, ку ще на оная ми работа, дръва да цепят" 

Дядо викаше:"кат умра, ку ще на оная ми работа, дръва да цепят" 

И сигурно е бил прав. Не го правя, защото се мисля за особено значима. Знам, че съм прашинка. Просто би ми било безкрайно неприятно, ако разочаровам децата си по някакъв начин. Това е друга тема. Просто... Дори не знам как да го обясня... Нали знаеш как се чувства едно дете, когато за първи път се усети, че и родителите му правят секс и така...

• Автор

И сигурно е бил прав. Не го правя, защото се мисля за особено значима. Знам, че съм прашинка. Просто би ми било безкрайно неприятно, ако разочаровам децата си по някакъв начин. Това е друга тема. Просто... Дори не знам как да го обясня... Нали знаеш как се чувства едно дете, когато за първи път се усети, че и родителите му правят секс и така...

Ясно мий :) Споко....Ама ма фърли в размисъл, с последното изречение, щото има тука един съфорумник, дет си мисли, че щъркела го е донесъл /нали са сещаш, за кой ти говоря  ;)/ та, ако той разбере, че се е пръкнал на тоз свят, след секс...може и да не го преживее :no-no: :no-no: :no-no:

Всеки ден компютърът ми трябва да се остави така, че ако утре вече не съм сред живите, да няма нищо, което да ме компрометира. :clown:

Какво значение би имало за теб тогава, съвсем не знам. Никаква идея нямам...

И на сериозностите ми хвърляш кофата със студена вода... Баси. Тя за тва Уишата си пише стихотворенията и си стои в интелектуалната част. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.