Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Grand Theft Auto V

Hibernate

Препоръчан отговор

От вчера се мъча да подкарам играта Grand Theft Auto V, обаче ме дразни една грешка.
Искам да добавя че компютърът ми е добър и че преди съм играл GTA V и Battlefield 4, но си преинсталирах уиндоуса и сега Не иска да тръгва.

От два месеца съм със Windows 7 ultimate, и преди бях със същия и нямам никакви проблеми, в момента дори ми тръгват и много други игри като Battlefield 4, но точно GTA V спира да работи. Инсталирал съм всички Microsoft Visual, DirectX но без резултат. Само GTA V не тръгва, а ето и грешката която ме дразни.

Моля ви, помагайте!

Без име.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 234
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Деинсталирай играта, рестартирай компютъра и я инсталирай отново.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Точно това направих, деинсталирах играта, рестартирах компа и я инсталирах наново. После написах грешката в  youtube, и пробвах всякакви фиксове и каквото да било, без резултат. Продължава да ми излиза и това е :(    

Моля за още съвети, какво още да направя?

Редактирано от stili1122 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако е пиратска играта е нормално да излезе тази грешка. Ще трябва да сложиш крак който е съвместим с 7-цата, ако има такъв!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Играта я свалих от същото място преди два месеца,после сложих същия крак и тръгна, сега правя същото, пак от замунда, но има проблем. Инсталирал съм DirectX, но без резултат. Сега пак я деинсталирах и инсталирах и пак се появява същата грешка. Не знам какво да правя? Дайте други съвети, моля ви!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Закупих си играта инсталирах успешно влизам онлайн и след 10 мин. ме изхвърля не ми изписва грешка а ( Grand Theft Auto V Launcher has stopped working ) от какво може да се дължи това ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Случвало ми се е... първо провери дали имаш и най-последният ъпдейт за играта.

След това отиди там където ти е инсталирана играта и на GTAVLauncher  цъкаш Properties - Compatibility и я правиш да е съвместима с ОС на която си, след това цъкаш играта винаги да се пуска като администратор, рестартираш и би трябвало след това Мартинннн, всичко да е по мед и маргаринннн ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Искам да си направя Grand Theft Auto V още по як, като му слагам модове, но за съжаление не мога да ги инсталирам.

До колкото разбирам от инструкциите, трябва някои модове да ги слагам във папка Scripts, която я нямам, а други модове да ги слагав във някакви си файлове (листи) които Не се отварят със архиватор (winrar). Ето линк със модовете https://www.gta5-mods.com/

И да питам, каква е разликата от 3DM  и RELOADED? 

Редактирано от stili1122 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Blue_Hulk написа:

Трябва ти  ScriptHookV & ScriptHookVDotNet , а папката "script" си я създаваш.

Като я създам после какво?

А сега си изтеглих програмата  OpenIV, но не знам как да работя със нея, гледах клипове но не ми помогнаха.

Ако някой разбира нека да пише!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, stili1122 написа:

Като я създам после какво?

А сега си изтеглих програмата  OpenIV, но не знам как да работя със нея, гледах клипове но не ми помогнаха.

Ако някой разбира нека да пише!

OpenIV е за инсталиране на текстури, аудио модове етк... Теглиш си някоя кола примерно, отваряш OpenIV като администратор, цукаш горе до сърч бар-а за да можеш да я моднеш играта, намираш къде се намира оригиналния файл, триеш го (трябва да са 3, пример infernus.yft, infernus.ytd и infernus_hi.yft) като ги намериш ги триеш, след което цъкаш на зеления плюс по горе (Add) за да добавиш файла към архива и след това File - Rebuild и си готов :)

А разликата между 3DM и RLD  е бая голяма... принципно 3DM 1ви кракнаха играта но имаше много бъгове (ex. Много крашваше играта на дадени мисии, бъгави текстури етц..). След това Skidrow я взеха оправиха я и я качиха. Един вид това RLD е самата игра без никакви бъгове етк..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Oscar D. Santana написа:

OpenIV е за инсталиране на текстури, аудио модове етк... Теглиш си някоя кола примерно, отваряш OpenIV като администратор, цукаш горе до сърч бар-а за да можеш да я моднеш играта, намираш къде се намира оригиналния файл, триеш го (трябва да са 3, пример infernus.yft, infernus.ytd и infernus_hi.yft) като ги намериш ги триеш, след което цъкаш на зеления плюс по горе (Add) за да добавиш файла към архива и след това File - Rebuild и си готов :)

А разликата между 3DM и RLD  е бая голяма... принципно 3DM 1ви кракнаха играта но имаше много бъгове (ex. Много крашваше играта на дадени мисии, бъгави текстури етц..). След това Skidrow я взеха оправиха я и я качиха. Един вид това RLD е самата игра без никакви бъгове етк..

Там е работата че при мене е различно, и тези работи на OpenIV ги няма. Гледах клипове, но при мен нещо е различно и не се получава!

Примерно искам да сменя текстура, когато я отворя със програмата, не ми дава нищо да направя. Моля за помощ или който може да ми обърне внимание ще съм му много благодарен. Изтеглил съм си много модове, а не знам как да ги сложа :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я прати screenshot да вида, няма как да е различно... освен ако не си изтеглил друга програма вместо OpenIV.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам много модове, но ще започна със първия. Полицейска униформа, четири файла ( policet.yft policet.ytd) и ето инструкциите

installation:
mods/x64e/levels/gta5/vehicles.rpf

Then go to

If you wish to replace skins, replace the skin 'savana_sign_#' inside the .ytd

Отварям със програмата OpenIV    mods/x64e/levels/gta5/vehicles.rpf,  след това как да изтрия старите файлове и да сложа новите и да го запаметя?

Току що, Oscar D. Santana написа:

Искаш ли аз да ти покажа с TeamViewer че има бая тънкости, дай скайп.

Team viewer добре,но нямам скайп!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, stili1122 написа:

Имам много модове, но ще започна със първия. Полицейска униформа, четири файла ( policet.yft policet.ytd) и ето инструкциите

installation:
mods/x64e/levels/gta5/vehicles.rpf

Then go to

If you wish to replace skins, replace the skin 'savana_sign_#' inside the .ytd

Отварям със програмата OpenIV    mods/x64e/levels/gta5/vehicles.rpf,  след това как да изтрия старите файлове и да сложа новите и да го запаметя?

Така, влизаш в програмата, цъкаш горе в дясно EDIT MODE,  намираш оказания път т.е. /x64e/levels/gta5/vehicles.rpf Намираш файловете с дадените имена, цъкаш върху тях и натискаш DELETE. След като си ги изтрил, под търсачката трябва да има един ЗЕЛЕН ПЛЮС, натискаш го, намираш където си оставил новите файлове и ги добавях. След това File - Rebuild - Rebuild и си готов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така, влизаш в програмата, цъкаш горе в дясно EDIT MODE,  намираш оказания път т.е. /x64e/levels/gta5/vehicles.rpf Намираш файловете с дадените имена, цъкаш върху тях и натискаш DELETE. След като си ги изтрил, под търсачката трябва да има един ЗЕЛЕН ПЛЮС, натискаш го, намираш където си оставил новите файлове и ги добавях. След това File - Rebuild - Rebuild и си готов.

Добре, но като ги нямам същите файлове, новите са със други имена, ако ги добавя без да трия други проблем ли е?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Току що, stili1122 написа:

Добре, но като ги нямам същите файлове, новите са със други имена, ако ги добавя без да трия други проблем ли е?

Не може да са с различни имена... ако все пак е така, явно си объркал директорията. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А сега пример имам мод, полицейска кола, само снимки, влязох по опътванието, но няма файлове със същото наименование, а мода е със друго име, това означава ли че трябва да го добавя без да трия други файлове?

Не може да са с различни имена... ако все пак е така, явно си объркал директорията. 

Не съм объркал, следвам внимателно инструкциите и го правя със няколко мода!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не можеш да си добавяш просто така файлове... трябва да намериш къде са оригиналните, да ги изтриеш и да ги замениш с новите в противен случай или ще ти крашне играта или няма да зачете файловете като цяло.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Еми не знам тогава, може тоя който е правил мода да е объркал директорията... на мен цялата ми GTA  е модната, като почнеш от текстури, коли, оръжия. Не съм имал такъв проблем до сега да не мога да намеря файловете. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...