Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Grand Theft Auto V

Featured Replies

Пичове искам да ви попитам като играя тоест като карам например , пред мен малко по-надалеко е някакси размазано , или по скоро нещо като мъгла ли незнам как да го кажа ? Това може ли да се премахне или си е от играта ? Видеото ми е  gtx 960 , един приятел е с r9 280-тка пък на него май не му е така размазано като гледам по-далече?

Редактирано от batista2443 (преглед на промените)

• Отговори 234
  • Прегледи 47,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пичове искам да ви попитам като играя тоест като карам например , пред мен малко по-надалеко е някакси размазано , или по скоро нещо като мъгла ли незнам как да го кажа ? Това може ли да се премахне или си е от играта ? Видеото ми е  gtx 960 , един приятел е с r9 280-тка пък на него май не му е така размазано като гледам по-далече?

На РС играта не съм я играл, но провери в настроийките дали има Blur и го махни.

Motion-Blur Strengh нямам пуснат .. и аз гледах ама не успях да намеря коя е опцията за премахането на замъгляването :Д

Пичове искам да ви попитам като играя тоест като карам например , пред мен малко по-надалеко е някакси размазано , или по скоро нещо като мъгла ли незнам как да го кажа ? Това може ли да се премахне или си е от играта ? Видеото ми е  gtx 960 , един приятел е с r9 280-тка пък на него май не му е така размазано като гледам по-далече

Не знам какво имаш предвид, но пробвай да намалиш или премахнеш тия опции. Втората е за размазване когато се целиш. 

2015-05-21_161926.jpg

Нагоре в темата бях дал линк, който обяснява всяка опция за какво е и как влияе при игра на fps  и на картината. Ето го пак.

Предполагам точно Depth of field  ти е проблем или може би някоя друга опция. Прочети кое за какво е , виж снимките и прецени какво ти трябва и какво не. Ето каква може да бъде разликата:

2015-05-21_162615.jpg

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Че каква е причината да не върви? Може би имаш предвид, дали играта ще работи и с DX12? Знае ли човек. Ако са сериозни играчи, ще предложат пач. Ако не са и дебнат само печалбата, няма да си правят изобщо труда.  Е по това ще се разберат сериозните разработчици и компании.  Няма абсолютно никаква причина която и да било игра, да не може да се подкара под Win 10. 

Играта е много готина и според мен е доста по-добре оптимизирана от GTA 4 макар и доста по-тежка от нея.. Ето как върви на моята кошница... даже не вярвах че ще тръгне - 

(intel Celeron G1840 + Intel HD Graphics)

Според вас дали на High ще ви върви AMD R7 M260 2GB  ,Intel-Core i7 4500U,8 GB RAM

Играта е много готина и според мен е доста по-добре оптимизирана от GTA 4 макар и доста по-тежка от нея.. Ето как върви на моята кошница... даже не вярвах че ще тръгне - 

(intel Celeron G1840 + Intel HD Graphics)

А с колко fps  върви тая игра?

За оптимизацията не съм съгласен. При мен GTA 4  и GTA 5  вървят по един и същи начин. Всичко зависи от това, доколко ще натовариш процесора, че да не спъваш видеокартата. А в твоя случай няма как да спънеш видеото, защото е вградено и слабо. Макар че имах случаи с APU  процесор А4, който спъваше дори вграденото си видео. Направо не можех да повярвам. 

А с колко fps  върви тая игра?

За оптимизацията не съм съгласен. При мен GTA 4  и GTA 5  вървят по един и същи начин. Всичко зависи от това, доколко ще натовариш процесора, че да не спъваш видеокартата. А в твоя случай няма как да спънеш видеото, защото е вградено и слабо. Макар че имах случаи с APU  процесор А4, който спъваше дори вграденото си видео. Направо не можех да повярвам. 

Ако не записвам кадрите са около 15-20-35 при минимална графика 800х600 и изключени сянки (за да се изключат сянките се редактира един файл в сейфовете, но не си спомням кой беше)... Имаше и моменти да падне на 10 когато бяха включени сянките, а те товарят адски много... На моменти циклеше здраво, защото рамта не достига (4гб рам + вграденото видео което си ползва от рамта до 1,5гб)

Сега попаднах на интересен тест, където се тестват няколко версии на GTA  с различни процесори и видеокарти на различни честоти. Ето линк.

Тоя тест показва,  за карта като r9 285 ,  i3 4370 на 3.8 GHz  не е достатъчен и дава голям спад в кадрите спрямо i5-4690К@3.5GHz. Или това са 44/47 фпс срещу 59/63 фпс, като първото число са минималните кадри, а второто средните. В същото време FX9370BE@5GHz  дава 53/56 фпс, тоест някъде по средата. При неклокнат процесор [email protected] GHz  резултатите са 50/53 фпс. 

Разгледайте и останалите резултати за останалите процесори и видеокарти със или без клок. По-горе дадох резултатите при клокната r9 285. При неклокната са по-зле естествено. 

• 3 седмици по-късно...

Може ли някой да покаже клипче как да вляза в мултиплеъра, че я имам от вчера, а много ми се играе с приятелите от класа-говоря за Пс3??

Хора, здравейте. Айде и аз да се включа в темата с един проблем. Оказа се, че някак сейфът ми се е повредил и сега не мога да си продължа Storyline-а.

Става въпрос за този автосейф: http://www.4shared.com/photo/Cd6JGUvtba/IMAG2762.html

Това са ми настройките: http://www.4shared.com/photo/WfOqb6Glba/IMAG2761.html

А това е когато се зареди сейфът: http://www.4shared.com/photo/14ywowYoce/IMAG2759.html

Играта се работи нормално. Другите сейфове се зареждат нормално и на нова игра всичко е наред.

Преинсталирах играта, но нямаше смисъл.

Може ли сейфът да се поправи, за да не загубя прогреса си.

Не разбирам от програмиране изобщо и затова питам по-разбиращите.

Моля, да не се коментира дали играта е оригинална или не. Смятам, че на всички е ясно... и не е там проблема.

Благодаря предварително!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

8215977.jpg

VGA :  r7 265 dual-x 2gb 

CPU: FX-8300 - stock 3.3ghz

RAM: 4gb 1866mhz

PSU: Corsair CX 430w

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Хора подкарах играта обаче не мога да играя Online. Инсталирвам Social Club-a,но не тръгва. Има я инсталирана,показва ми я в контролният панел,в инсталационната папка няма .exe файл с която да я подкарам. Дали е възможно заради Windows-a да е всичко. С Windows 10 съм. Помагайте моля ви.

Хора подкарах играта обаче не мога да играя Online. Инсталирвам Social Club-a,но не тръгва. Има я инсталирана,показва ми я в контролният панел,в инсталационната папка няма .exe файл с която да я подкарам. Дали е възможно заради Windows-a да е всичко. С Windows 10 съм. Помагайте моля ви.

Ако си с пиратска версия не се надявай!

• 2 седмици по-късно...

Някой подкарвал ли е GTA V на следната машина:

Intel core i3 3110m

Nvidia geforce 710m(2 GB DDR3)

8 GB RAM DDR3

И ако я е подкарвал някой моля да сподели!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Мерси!До сега не бях попадал на този клип.Значи играта би трябвало да ми върви добре поне на медиум настройки.

Редактирано от COD (преглед на промените)

Точно така!

Това е някаква измишльотина...тази видео карта е възможно най, най-слабата от серия 7хх на nVidia. За справка играта върви лошо при минимални визуални настройки на 740.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.