Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за правене на миксове

Featured Replies

Трябва ми програма, която да може добре да прави mix на две или повече песни. т.е. за смесване и миксиране на няколко песни!Ако можете помогнете!!! :)

• Автор

Steinberg WaveLab или Adobe Audition ще ти свършат добра работа.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря, но няма да е лошо ако можеш да ми дадеш и link, който да НЕ е от torrent! Публикувано изображение

VIRTUAL DJ ще ти свърши работа. Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря! Само ако може един link за програмата!

Благодаря, но няма да е лошо ако можеш да ми дадеш и link, който да НЕ е от torrent! Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Ейй, вие готованковците :)

Download: Adobe.Audition.v1.5

Download: Steinberg.WaveLab.v5.0a

Най-доброто е Traktor

Публикувано изображение

Обаче, ако си новак си дръпни по-стара версия!

Разгледай този сайт : Сайт за трактористи

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Първо искам да се извиня за предните постове на модераторите и администраторите. :) Сега искам да ви попитам за някаква програмка за правене на миксове, без Трактор DJ, понеже ми е бая трудна.Ако не ви е проблем дайте линкче :)

Sony forge, frooty loops или acoustica mp3 audio mixer би тябвало да ти свършат работа :)

Първо искам да се извиня за предните постове на модераторите и администраторите. :)

Сега искам да ви попитам за някаква програмка за правене на миксове, без Трактор DJ, понеже ми е бая трудна.Ако не ви е проблем дайте линкче :)

Намерих това и ми се стори доста простичко :PЦък

Ето още една миксираща която си търсех отдавна! Но несъм я теглил защото ми мина крастата!И мисля,че е демо :)

Цък

Ето още малко тук

Надявам се да съм помогнал макар и малко :)

:bye:

Пич искам да ти кажа че да миксираш музика не е толковаа лесно колкото можеби ти се струва когато слушаш някои Dj.Изравняването на биитовете става на ухо и при някои колеги може да минат години преди да се научат да го правят :).Аз лично не препоръчвам на никои мераклия Dj да си мисли че с PC се миксира качествено (не случайно известните ми колеги пускат от плочи) ,но сега не му е мястото за да коментираме кой на какво пуска. Иначе за програмка мога да ти препоръчам BPM Studio (потърси в google),тя миксира сама ахахахаха аиде bb от мен.

Иначе за програмка мога да ти препоръчам BPM Studio (потърси в google),тя миксира сама ахахахаха аиде bb от мен.

Аве как така БПМ миксирал сам,тва е супер зле програма мн трудно се качка с нея.Зависи какво искасш но БПМ не е мн лесна програма.Може да пробваш с Тракто-ра не мн лоша като и свикнепш.

Аве как така БПМ миксирал сам,тва е супер зле програма мн трудно се качка с нея

Air Alex ти Dj ли си ? Щото ако е така ще се радвам да намеря някой колега тук.

Иначе от 13 години си изкарвам хляба миксирайки,и на който съм препоръчал BPM Studio-то за любителски нужди никой не се е оплакал.

Трактора може да ходи да оре според мен,макар че някои колеги си бачкат с него в дискотеките ама там толко и миксират.

Ккато и да е момчето има право да избира и ако реши да опита BPM Studio нека ми пише ЛС ако има проблеми,с удоволствия ше помогна с каквото мога.

Не несъм DJ,но горе долу съм на ясно и аз като цяло не харесвам Трактор-а.Обаче пат е лесен за работа ,а БПМ може само да смесва 2-3-4 песни в 1-на (Има и още екстири)Ама предимно е за това.

• 2 седмици по-късно...

Аве как така БПМ миксирал сам,тва е супер зле програма мн трудно се качка с нея.Зависи какво искасш но БПМ не е мн лесна програма.Може да пробваш с Тракто-ра не мн лоша като и свикнепш.

Аз съм ДиДжей,миксирам само собствена музика (Транс) и ще ти кажа че Трактор и Virtual DJ Studio са най добрите програми за миксиране чрез компютър!

• 3 месеца по-късно...

Търся програма за миксиране на тракове с възможност за изравняване на бийтовете на отделните парчета и директен запис във формат mp3 или wave. Типичен пример е DJ Traktor , но при него версиите над 1.10 записват в някакъв негов си формат и няма възможност за конвертиране, а при версиите под 1.10 се получава някакъв странен проблем при парчета за които знам,че са с еднакъв (подобен бийт) ми дава че са коренно различни (като да миксираш техно с балада). Използвал съм и програми като Mix Vibe PRO, Virtual DJ, PC DJ и други, но за съжаление или не изравняват бийта както трябва или не записват директно в mp3... или все нещо не е наред. Ако имате някакви идей за свестна програма с въпросните изисквания или възможност за конвертиране на файловете записани от DJ Traktor в mp3, моля кажете!

Опитай с AtoMixMp3 или BPM Studio.

Първата каточели е по-простичка,и много лесна за работа.

За по-претенциозни миксове РС-то няма да ти свърши работа

...

П.П.А ЕТО какво намерих с търсачката,друг път и ти я ползвай :cheers:

ОПА !! линка към DJ.Software.2006 малко неработи,затова сега го качвам на rapidshare и когато съм готов ще дам линк

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Aз също ти предлагам да опиташ с "BPM".Програмата е добра и за един непретенциозен микс ще ти свърши работа.Има опция да изравнява сама,но аз не бих разчитал на нея ако искам да държа повече време парчетата в микса.Тя по-скоро може да ти помогне да ги изравниш по бързо.Правил съм участия няколко пъти точно с BPM, вързан със смесител и се представи добре.Забелязал съм,че с Милениум се държи по-добре отколкото с XP.Поне при мене е така.

Ето линк за 3-ката на Traktor 3 Full.

2.5.3-то е значително по-добра.

Аз лично ползвам 1-чката и съм много доволен. Филтрите и са по-добри от по-новите версии(Ако се кефиш на ефекти).

Трактора за електронна музика е върха на айзберга. Всички останали програмки за смесване са за аматьори(ТРОПАТ ЯКО). Пробвал съм ги до една.

Пропуснах да кажа. Записваш си сетовете в реално време(така работи Трактор). Като свършиш експорт в .wav.Има даже опция да ти разделя микса на тракове. И после ги конвертираш в мп3.

Успех.

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.