Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

....... щото файла съм го правил аз....

Точно затова и не струва,то не ти е за сефте! Другия път чети по  внимателно при чичо Google 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 308,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Темата е много хубава (и със сигурност полезна за някой, който не желае да плаща за защита, но и не желае да използва безполезни кракнати недоразумения), ама от няколко страници сякаш се събра с тази:

http://www.kaldata.com/forums/topic/217349-пълни-приказкиспам-и-бира-на-тема-сигурност-в/

Съжалявам за офтопика в офтопика.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Ето ти го новия файл тествай на воля Никсси ;)

http://file.sampo.ru/vrwd93/
Virustotal:https://www.virustotal.com/en/file/d59bc577ed783cf10724efac4cede2e57b85e4b9bf65cf657e29cea71e4539f3/analysis/1385034470/Знаеш с какви настройки се тества.

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

Ето ти го новия файл тествай на воля Никсси ;)

Virustotal:https://www.virustotal.com/en/file/d59bc577ed783cf10724efac4cede2e57b85e4b9bf65cf657e29cea71e4539f3/analysis/1385034470/Знаеш с какви настройки се тества.

Браво, успя да изтрие няколко файла, изгаси Windows-a, но не и да затвори антивируса. ;) Пуснах го умишлено, иначе беше спрян от AppControl модула. ;) Смятай, че си провал.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Упс съгласувайте си мненията защото ви се разминават, явно реален резултат няма да видим от теб а само нагласени истории, на моя комп унищожи всичко на твоя всичко е ок, показвай тия снимки на децата в детската градина ще ти повярват :) Дефинициите в вирустотала са "kILL AV" или тези са прости дето пишат дефинициите на антивирусните, кода на файла е оригинален. Ех тоя касперец бре :) голяма работа ако признаеш поне веднъж че се е. . .

Упс съгласувайте си мненията защото ви се разминават, явно реален резултат няма да видим от теб а само нагласени истории, на моя комп унищожи всичко на твоя всичко е ок, показвай тия снимки на децата в детската градина ще ти повярват :) Дефинициите в вирустотала са "kILL AV" или тези са прости дето пишат дефинициите на антивирусните, кода на файла е оригинален. Ех тоя касперец бре :) голяма работа ако признаеш поне веднъж че се е. . .

Пак ти казвам, това се случи, защото принудително зададох на антивируса да допусне стартирането. Иначе, по дифолт е следното:

Публикувано изображение

И да подчертая, че нанесената вредата беше нищожна, изтри няколко работи, изгаси ми Windows(с едноминутно предупреждение :D ) и толкоз. Нито успя да влезе в регистрите, нито да спре антивирусната. По дефиниции на другите антивирусни компании може да е killAV, но при мен не се стигна до там. Не се стигна до имидж. You have failed! 

Какво да съгласуваме? Ти изобщо наред ли си? Ще тръгна да съгласуваме нещо такова маловажно. Мненията ти са в празни приказки. В темата съм направил клип по време на стартирането,показани са настройките и часовника тиктака! Анадъмо? След рестарта нищичко. Твоето файлче не е направило никаква поразия,а данните за детекцията, която показа Malwarebytes  явно са отпреди - от някаква игричка на детето явно защото върнах старият си имидж и проверих отново. Пак същото.

Килл не кил явно ти си се килнал,защото тоя файл направо нищо не направи. Какво да ти покажа - дадох ти клип и пак дрън,дрън. Дрънкай си колкото щеш! 

пп. Извинявам се за спама колеги,но няма как да не отговоря. За съжаление Спам провокира Спам.

Приятна вечер 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

http://www75.zippyshare.com/v/65681652/file.html

Редактирано от T H E G A M E R (преглед на промените)

https://www.virustotal.com/en/file/69b493fe0bc6262f8a0d493feab1147362810dd892926c81cedd8ac96aadd10d/analysis/1385142316/  Къде е заплахата?  Нещо много бързо са реагирали.

Че как да няма заплаха .... това е скрийна от теста бре човеко   :D

Тества на виртуалката и си мисли че прави нещо, Никсси като пораснеш заповядай пак, много добре знам на какво ниво си в този форум, последните 5 , 6 години не си мръднал и крачка напред :)

Тества на виртуалката и си мисли че прави нещо, Никсси като пораснеш заповядай пак, много добре знам на какво ниво си в този форум, последните 5 , 6 години не си мръднал и крачка напред :)

Твърдиш,че съм тествал на виртуална машина ли? Смешен си с извъртанията си. На клипа ясно се вижда дали е виртуалка.  :)

Регистрирал си се преди една година, но го познаваш много добре, през последните 5-6 години в този форум...

Че как да няма заплаха .... това е скрийна от теста бре човеко   :D

Не всяка заплаха е за всеки...

Регистрирал си се преди една година, но го познаваш много добре, през последните 5-6 години в този форум...

Като гледам първата ми регистрация в този форум е от 2006г. проблем? :)

И така ако беше тествал реално, трябваше да видим това при стартиране на файла

1. Публикувано изображение2.Публикувано изображение3. Публикувано изображение

Нищо подобно не видях в твоето видео съжалявам. Вместо реален тест гледах 10 минути реклама на касперски и настройки които не ме вълнуват, защото харесвам ЕСЕТ и не бих я заменил никога.

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

Алжир се класира за световното и гледайте какво става по улиците в Paris Champs Elysées.Тези Сирийци въобще не ни трябват в България.В България ще стане същото като тук.Това са паплач.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Алжир се класира за световното и гледайте какво става по улиците в Paris Champs Elysées.Тези Сирийци въобще не ни трябват в България.В България ще стане същото като тук.Това са паплач.

Че,кой ги иска. Европейците си пазят задника и ни навират корещият картоф,а нашите гЪзолизци им пригласят. Начело с Тиквата и СтАнишкоф и компания. Ония другите рефОРмиращи се и те са за дървото. Баси мафията са. 

пп. В Плевен ще ни обзавеждат със сирийки предимно бременни и с деца та смятай каква паплач ще се навъди.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нищо подобно не видях в твоето видео съжалявам. Вместо реален тест гледах 10 минути реклама на касперски и настройки които не ме вълнуват, защото харесвам ЕСЕТ и не бих я заменил никога.

Като гледам тая латиница... :ohmy:

Това ли е програмата която трябваше да гътне Касапа? Прилича на антивируса на Бабушкин  :D

Че,кой ги иска. Европейците си пазят задника и ни навират корещият картоф,а нашите гЪзолизци им пригласят. Начело с Тиквата и СтАнишкоф и компания. Ония другите рефОРмиращи се и те са за дървото. Баси мафията са. 

пп. В Плевен ще ни обзавеждат със сирийки предимно бременни и с деца та смятай каква паплач ще се навъди.

Само знам какво е тук защото живея от 14 години и не искам страната ми да става същото.Хората които живеят в чужбина ще ме разберат,защото те виждат това което и аз виждам по цял ден.Това е страшна пасмина.Много ще е жалко ако България започне да ги прибира.Затворите са пълни само с такива тук и почти всичката мизерия идва само от тях.Въпреки,че съм в чужбина аз мисля много за България и си идвам постоянно.Не трябва България да става Содом и Гомора.Оправляващите трябва повече да мислят за народа си.Те мислят само как да дойдат на власт за да крадът.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.