Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Що спамиш ве, мушморок!

Три последователни поста - три последователни спама и отново- даване на оценки, обиди и квалификации, без нищо конструктивно! Нищо ново, което да не е характерно за теб! 

Ти си един от най-спамещите, ако не и най-спамещия във този раздел!

Изпускаш си нервите. Въздържай се малко, ако обичаш. А твоите определения за мен и писаното от мен, няма никакво значение :) Желая ти здраве и то ментално.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 317k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Желая ти здраве и то ментално.

Дай боже всекиму!

Браво на тебе аз не мога да кажа,че познавам някого лично. 

Епа чак лично-не сме се виждали на по бира де  :D Иначе верно-двама отговарят за южно-американския регион,третия е австриец....с думи прости готини копелета,разбират си от работата(тва ти го казвам понеже единия много ми помогна с reverse engineering-a на нещо си,а другите двама с помоща си срещу Hlux(или както е по известна като Bomba) :)  PS:Не че,ми пука,просто хоби..което понякога носи добри пари ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Гледам тука много страсти, много жупел  :D  баси човек да го е шубе да отвори темите. Току виж виртуално отнесъл някой шамар ...  :D

Бе ти гледай някой да не те захапе от сърце,че тогава ше ти идат шортите на кино не само в тоя форум,ами и из цялото интернет пространство където се подвизавш,лесно е  :giggle1:

Гледам тука много страсти, много жупел  :D  баси човек да го е шубе да отвори темите. Току виж виртуално отнесъл някой шамар ...  :D

Ако някоя тема се отваря все по-бавно и по-бавно. Или да речем има проблем, когато трябва да се гледа порнич, справка:

...

и се чудя защо Comodo DNS ми блокира достъп до най-интересни еротични сайтове...

значи има нечиста сила. :)

Бе ти гледай някой да не те захапе от сърце,че тогава ше ти идат шортите на кино не само в тоя форум,ами и из цялото интернет пространство където се подвизавш,лесно е  :giggle1:

Да де това и казах.  :D

Ако някоя тема се отваря все по-бавно и по-бавно. Или да речем има проблем, когато трябва да се гледа порнич, справка:

Тва не чатнах.

пп. Имах впредвид екшъна от късният следобед. Баси счепкаха се заради някаква програма 

Да де това и казах.  :D

Тва не чатнах.

пп. Имах впредвид екшъна от късният следобед. Баси счепкаха се заради някаква програма 

И ти не си далеко от подобни екшъни, или викаш си над тези неща :). А счепкване е силно казано, един не дорабрал и ето ти конфликт на интереси и то какви ... виртуална любов.

..

Хубаво де. И аз не чатнах за счепкването. Само споменах малко симптоми за филмиране. :)

Хубаво де. И аз не чатнах за счепкването. Само споменах малко симптоми за филмиране. :)

"Звездата на Смърта" гравитира ноаколо  :D

Mда, като гледам AJAX APIs Loader не ще да бачка като хората, баси.

Зарежи,и  Maps JavaScript API v2..450 отказа....верно не-заземени духове витаят...ама да не намесваме източните религии..намасте!  :biggrin:

Зарежи,и  Maps JavaScript API v2..450 отказа....верно не-заземени духове витаят...ама да не намесваме източните религии..намасте!  :biggrin:

Прав си, не бива да ги намесваме. Хората неслучайно са направили Великата Китайска Стена, само да се запазят от нас, западнярите и са написали на бамбук какво да се прави, ако има нечиста сила от запад. Днес едно IT с хиляда сертификата се чудеше какво става, докато не му казах да дръпне шалтера и да успокои топката. Реално ме почерпи с Тоблерон Блу, опс с тюламор дю, както и да е на англосаксонски или келтски. :)

Прав си, не бива да ги намесваме. Хората неслучайно са направили Великата Китайска Стена, само да се запазят от нас, западнярите и са написали на бамбук какво да се прави, ако има нечиста сила от запад. Днес едно IT с хиляда сертификата се чудеше какво става, докато не му казах да дръпне шалтера и да успокои топката. Реално ме почерпи с Тоблерон Блу, опс с тюламор дю, както и да е на англосаксонски. :)

:lol6:

Хм..., http://www.kaldata.com/IT-Новини/Как-хакерите-атакуват-антивирусните-к-83844.html

като пусках това се замислих за счупените сигнатури, с които излизат от време на време всеки разработчик - и Аваст, и Тренд Майкро, и ЕСЕТ, Касперски, да не говорим, като Sophos kato почна да разпознава себе си , като заплаха :ohmy: (цък)...(я explorer.exe, svchost или някаква библиотека или друго взема, че става неудобна)та една част, ако не и повече може би (антиврусен разработчик да си признае, че е бил изигран от тези, дето трябва да гони е все едно да си рита хляба) не са следствие на грешка и това си звучи зловещо. Изготвя клопката, мапва всички машини или няколко около него и ПРАС!... Но пък как ще знаят, че ще мине номера?! Хм...

Другото, което е споменаването на телеметрията. Особено навлизането масово на репутационните механизми. Ужис! С едни стабилни ресурси, направо могат да съсипят някоя компания...или конкурент...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Много години преди Нийл Рубенкинг съм писал че антивирусните програми са отживелица.

здравейте на всички казвам се Николай и съм от екипа на zeuscore antivirus до колкото сте уведомени или сте прочели  в бг има човек който се е заел с инициативата за създаването на наш роден антивирусен software ето тук може да видите повече

http://vbox7.com/play:bcdbfa7f36

Редактирано от SaraConar (преглед на промените)

здравейте на всички казвам се Николай и съм от екипа на zeuscore antivirus до колкото сте уведомени или сте прочели ето тук може да видите повече

http://vbox7.com/play:bcdbfa7f36

Поздравления за работата ВИ наистина сте създали нещо хубаво, ще се радвам продукта Ви да претърпи развитие. Може ли да ни дадете линкове за сваляне да я разгледаме от близо

Поздравления за работата ВИ наистина сте създали нещо хубаво, ще се радвам продукта Ви да претърпи развитие. Може ли да ни дадете линкове за сваляне да я разгледаме от близо

здравейте в момента имаме малък проблем с базата данни модула за четене от нея има някакъв проблем с Windows xp 

ако искате за по бързо оправяне мога да ви споделя конкретния проблем .

Хм, аз също се надявам нещо да се получи. Но от сам човек не е лесно, още повече който просто си търси известност и се самолайква. Известността се изгражда чрез завършен продукт. Без значение дали механичен или софтуерен. Методите са два, които меже да са и съвместно действащи. Продукта е перфектен и го хвалят реципиентите. Продукта е добре рекламиран от създателя му и се представя относително добре.  Продукта е хем перфектен и го хвалят ползувателите, хем е хвален и от създателя му. Но тук не е кикстартер. А освен не знам кой ще се наеме доброволец да пише код или да поправя бъгав, ей тъй да тоя дето духа.

и предварително се извинявам ако ядосваме някой просто се опитваме да направим нещо тук а не да го продадем какво правят повечето искаме да кажем на света и на  българския народ че и ние можем 

и ви моля ако искате само да критикувате недейте не се опитваме да съберем врагове а приятели  благодаря ви!

Дами и господа, другарки и другари... Поздравления за създаването на програмата.

Ако тя обаче е реалност, моля, дайте линк за сваляне или друг начин за тестване, в противен случай ще бъда принуден да смятам, че спамът и празните приказки продължават, и съответно темата ще замине там, където ѝ е мястото.

Благодаря предварително и очаквам линк към инсталатор.

ПП. Не мога да се сдържа...

и предварително се извинявам ако ядосваме някой просто се опитваме да направим нещо тук а не да го продадем какво правят повечето искаме да кажем на света и на  българския народ че и ние можем 

и ви моля ако искате само да критикувате недейте не се опитваме да съберем врагове а приятели  благодаря ви!

Дано с писането на програмен код се справяте по-добре, отколкото с писането на... родния Ви език.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Дами и господа, другарки и другари... Поздравления за създаването на програмата.

Ако тя обаче е реалност, моля, дайте линк за сваляне или друг начин за тестване, в противен случай ще бъда принуден да смятам, че спамът и празните приказки продължават, и съответно темата ще замине там, където ѝ е мястото.

Благодаря предварително и очаквам линк към инсталатор.

ПП. Не мога да се сдържа...

Дано с писането на код се справяте по-добре, отколкото с писането на... родния Ви език.

не от таблет съм и ми е леко трудно писането  по късно ще редактирам всичко

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.