Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Технология има всякаква...

Ресторе пойнт: Е пункт номер 1

Не искам да споря...с всеки специалист...

не даващ първи такъв съвет :)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 308,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Технология има всякаква...

Ресторе пойнт: Е пункт номер 1

Не искам да споря...с всеки специалист...

не даващ първи такъв съвет :)

И да искаш - не виждам как и за какво да спорим. Вече 2-3 години само с безплатни програми се занимавам... В резултат - мога да помогна на всяка платена програма да стане за смях...Искате ли? 

И да искаш - не виждам как и за какво да спорим. Вече 2-3 години само с безплатни програми се занимавам... В резултат - мога да помогна на всяка платена програма да стане за смях...Искате ли? 

Винаги съм имал някакво влечение към безплатни продукти, докато съм ползвал платени и сменях, сменях през годините... Така, че ще се радвам да прочета нещата, които би написал. :D

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Kingsoft Antivirus 2012 SP5.7 заедно с Privatefirewall 7 + Comodo DNS. Проверете тези безплатници как работят заедно.

Станах маниак на тема безплатен софтуер.Мога много неща още да споделя - тях съответни хора няма да ги харесат.  Нормално е.

Запразних с вино. Най-сигурната страница :) Не се нуждае от други дефиниции.

Честита Нова Година!

Запразних с вино. Най-сигурната страница :) Не се нуждае от други дефиниции.

Честита Нова Година!

Честита Нова Година!Ти все бегаш и тъкмо се чудех къде да ти привлека вниманието. :P

Kingsoft Antivirus 2012 SP5.7 заедно с Privatefirewall 7 + Comodo DNS. Проверете тези безплатници как работят заедно.

Затова  блокират невалиден домейн  :D  поне ги проверявай дали са валидни.

From ANUBIS:1029 to 141.101.116.59:80 - [www.solutiontoolkituk.info] Request: GET / Response: 500 "Internal Server Error"

Откакто закърпихте уязвимостта в сайта се появи това.

Публикувано изображение

Предполагам че ще се появи и на други места по форума.

Това е конкурентния форум с тази разлика че там е така от няколко месеца.

Публикувано изображение

Да не си помислите че е шега защото е в тази тема !!!

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

SEP и  KIS също блокират какво ли не и го считам за нормално. А те не са безплатни.  Весела и успешна нова година на всички съфорумци!

Честита Нова Година на всички!

Публикувано изображение

... В резултат - мога да помогна на всяка платена програма да стане за смях...Искате ли? 

Ъъъъ... като компрометираш платена програма ще покажеш какво за безплатните?

Ъъъъ... като компрометираш платена програма ще покажеш какво за безплатните?

Може би, че има далеч по-смислени неща, за които да си даваме паричките :) Все пак, NEY да каже каквто има да казва, за да не се спекулира с това и онова.

Само Касперски може да постави explorer.exe под карантина и само mail.ru да определи собственото си поздравително писмо като спам :footinthemouth:

Публикувано изображение

Да се смее ли човек :giggle1:   да плаче ли :crying10: ???

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Само Касперски може да постави explorer.exe под карантина и само mail.ru да определи собственото си поздравително писмо като спам :footinthemouth:

Публикувано изображение

Да се смее ли човек :giggle1:   да плаче ли :crying10: ???

E, да де, но я ползваш, нали? Иначе е смешно, верно. Майка ми е нейн абонат и знам, че количеството спам, което получава е наистина нищожно - главно легален спам. Наскоро примерно получи някаква покана от ЛинкдИн. Грешката не беше в мейлру, а в тъпаците от Линкдин, които се оказа без знанието на потребителите си са правили какви ли не магарии, за да привличат клиенти.

10 години! и повече ползвах Хотмейл. Стана Аутлук.ком и край. Даже някой ми беше разбил пощата и разпращал спам от нея, а ми беше официална поща - не съм я ползвал за регове. Когато повече от две седмици не ми отговориха от съпорта, просто им теглих една и вече не ми е официална. И не съм само аз, който я изостави, да не говорим за проблемите на потребителите на Яху...

От това, което съм виждал mail.ru е надеждна поща с добри възмжности и стройна структура.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

E, да де, но я ползваш, нали? Иначе е смешно, верно. Майка ми е нейн абонат и знам, че количеството спам, което получава е наистина нищожно - главно легален спам. Наскоро примерно получи някаква покана от ЛинкдИн. Грешката не беше в мейлру, а в тъпаците от Линкдин, които се оказа без знанието на потребителите си са правили какви ли не магарии, за да привличат клиенти.

10 години! и повече ползвах Хотмейл. Стана Аутлук.ком и край. Даже някой ми беше разбил пощата и разпращал спам от нея, а ми беше официална поща - не съм я ползвал за регове. Когато повече от две седмици не ми отговориха от съпорта, просто им теглих една и вече не ми е официална. И не съм само аз, който я изостави, да не говорим за проблемите на потребителите на Яху...

От това, което съм виждал mail.ru е надеждна поща с добри възмжности и стройна структура.

Как ли не я ползвам , преди около седмица си направих регистарция заради 1 TB пространство което подаряват. Официалната ми поща е в abv.bg като имам още няколко пак там , които съм ползвал при регистрации , но до момента никой не е разбил нито една. Предполагам че на тези които са им били разбити пощите се дължи на заразена операционна система.

Може би, че има далеч по-смислени неща, за които да си даваме паричките :) Все пак, NEY да каже каквто има да казва, за да не се спекулира с това и онова.

Ще допълня и да покаже - логове,снимки. Но едва ли ще дочакаме този миг. :D

Аз му хвърлих преди време ръкавичката ама освен празни приказки друго не видях.

Ще допълня и да покаже - логове,снимки. Но едва ли ще дочакаме този миг. :D

Аз му хвърлих преди време ръкавичката ама освен празни приказки друго не видях.

Знаете кои безплатни програми съм харесал за у дома. Забранил съм им да правят логове -  за да е оптимално пъргава ползваната ОС.  И тя лети... А небезплатният SEP 12  на служебния компютър ми изглежда като забързала се за някъде костенурка... Това го казвам като харесващ програмата човек - Сепчо е все пред очите ми вече десета година. Спекулиране с безплатни програми е абсурдно - поради липсата на финансови мотиви.

Знаете кои безплатни програми съм харесал за у дома. Забранил съм им да правят логовеза да е оптимално пъргава ползваната ОС.  И тя лети...

:shock11::no-no:  Ново пет. Гати оптимизацията  ... сега с какво ще докажеш твърденията си. Няма логове,снимки има само мурафети :D

Недей включва логовете,че току виж компа ти заприличал на костенурка. Не си струва упражнението  :)

Трябваше за тези години откакто пишеш тук да кажеш,че така оптимизираш компютъра си и затова не даваш логове и снимки. Щяхме да те разберем.... ;)

:shock11::no-no:  Ново пет. Гати оптимизацията  ... сега с какво ще докажеш твърденията си. Няма логове,снимки има само мурафети :D

Недей включва логовете,че току виж компа ти заприличал на костенурка. Не си струва упражнението  :)

Трябваше за тези години откакто пишеш тук да кажеш,че така оптимизираш компютъра си и затова не даваш логове и снимки. Щяхме да те разберем.... ;)

Защо да се трудя да доказвам твърдения за безплатни програми - не е нужно, не се касае за платени версии... например на Касперски...Или Симантек... За мен са ясни победителите от безплатното надбягване.  Не мога обаче да си отговоря на един въпрос - защо моята безплатна тройка надбягва и повечето  платени програми? Че им е трудно на всички е ясно - ама тогава защо свободно се предлагат безплатни програми на такова високо ниво? И много други хора като мен ще спрат да купуват....Тук не коментирам тези - за които защитата на лицензионните права на платените програми е като разграден двор... Това е друга тема.

Защо да се трудя да доказвам твърдения за безплатни програми - не е нужно, не се касае за платени версии... например на Касперски...Или Симантек... За мен са ясни победителите от безплатното надбягване.  Не мога обаче да си отговоря на един въпрос - защо моята безплатна тройка надбягва и повечето  платени програми? Че им е трудно на всички е ясно - ама тогава защо свободно се предлагат безплатни програми на такова високо ниво? И много други хора като мен ще спрат да купуват....Тук не коментирам тези - за които защитата на лицензионните права на платените програми е като разграден двор... Това е друга тема.

Защо тогава хвърляш фитили? Ще доказваш ли нещо или ще разказваш както винаги приказки безкрай. Докажи,покажи аз ще пробвам Kaspersky и Outpost. Съгласен ли си на двубой? Нали отправи предизвикателство - хайде докажи твоите твърдения. Снимки логове и прочие. :) 

За лицензионните права...ами Симантек какво да го коментирам уж платен продукт пък безплатен :ph34r: 

..... В резултат - мога да помогна на всяка платена програма да стане за смях...Искате ли?

Естествено,давай да почваме теста. Както се и полага със съответните доказателства.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.