Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Сина ми е Иван.... благодаря!  :)

Голямата ми дъщеря е Йоана... И аз благодаря - да са ни живи и здрави!
  • 2 седмици по-късно...
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 308,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

"Занимаването" с Windows е хиляда пъти повече, отколкото с която и да е модерна Линукс дистрибуция. Другият плюс е, че под Линукс това занимаване ще се отрази положително на мисловният процес на използващият операционната система, докато при Window$ това липсва, даже ефекта е доказано обратен.

Просто се замисли.

За съжаление, в България се шири и поддържа поговорката "на харизан кон зъбите не се броят", та нали е безплатно пък качеството  му било  зле,голяма работа! Но пък кой знае, може някога да се промени това...като разочароващия,като качество на запис,микрофони, кодеци и всичко, което е необходимо за едно безпроблемно опериране.
Както казвам - колкото е по-голяма възможността на един инструмент,програма или ОС да бъде масов(а), толкова повече намаляват възможностите му(им) да решава(т) специфични проблеми!

Ще има ли интерес, ако седна да напиша една тема с информативен характер за Alternate data stream-овете в NTFS и тяхната роля в сигурността на Window$ операционните системи, и къде ще е най-подходящо да я публикувам тук във форума като раздел?

Ще има ли интерес, ако седна да напиша една тема с информативен характер за Alternate data stream-овете в NTFS и тяхната роля в сигурността на Window$ операционните системи, и къде ще е най-подходящо да я публикувам тук във форума като раздел?

Може, ако накрая дадеш линк към стриймармор... :D

• 2 седмици по-късно...

Някой би ли ми обяснил това:

Публикувано изображение

Инсталнах си безплатния пакет на ЗоунАларм, чекнах няколко файла и се зачудих как да ги пратя. Погледнах в Гугъл и ми излезе това... Опа, тва било от 2007-а. Открих адреса: [email protected]

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Някой би ли ми обяснил това:

Публикувано изображение

Инсталнах си безплатния пакет на ЗоунАларм, чекнах няколко файла и се зачудих как да ги пратя. Погледнах в Гугъл и ми излезе това... Опа, тва било от 2007-а. Открих адреса: [email protected]

Ползват енджина на касперски предполагам.

Кое не  ясно?Както те съветват праги го за анализ на Каспенски на посочения мейл.Алармата ползва техен (доста стар) енджин!

Видях новия адрес. Много мълчи тая "аларма"...

Стената е добра, но до там.. :clown:

• 3 седмици по-късно...

=== Аз не следва да съм критерий за нищо. Обаче мои критерии са валидни за много неща Няма проблеми да го доказваме и още весело да има .Стига спам!

Да ама си на всяка манджа мерудия.  Аз нямам нищо лично към тебе но наистина постовете ти са меко казано объркващи. Непрекъснато трябва да гадая какво точно имаш впредвид. И тъкмо си мисля,че съм те разбрал и в следващ твой пост ме хвърляш в недоумение.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ники, нищо нарочно не правя. И аз понякога съм в недоумение от поведението на предпочетени програми за защита.  Май е време да спра да ги тероризирам.   Не мога да намеря идеална. 

За мен не е важно защитата ми да лови - важно е качествено да блокира.  Може и мълчаливо - дори това се предпочита.

Е каква е разликата? 

Аз не виждам никаква разлика! Какво значи да "лови" ,това значи да му отнеме правата на база дефиниции,поведение,черен списък или облак и го блокира от към възможности и чак след това да го изтрие при нужда!

Може би преценките с течение на времето се променят към параноични такива и всичко написано до този момент избледнява  пред фона на самата реалност!Това не е разказвателен предмет,че да разказваш със свои думи и заместваш вече наложени термини и определения!

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

Китайската е в пъти по-добра, стига да нямаш проблеми с китайският.

Е голема ЛУбоВ ей   :ph34r:

Е каква е разликата? 

Аз не виждам никаква разлика! Какво значи да "лови" ,това значи да му отнеме правата на база дефиниции,поведение,черен списък или облак и го блокира от към възможности и чак след това да го изтрие при нужда!

Може би преценките с течение на времето се променят към параноични такива и всичко написано до този момент избледнява  пред фона на самата реалност!Това не е разказвателен предмет,че да разказваш със свои думи и заместваш вече наложени термини и определения!

Недей моля те,че ся ще напише не разказ ами научен труд на тема тихо блокиране.

Поздрав за писачите на разкази

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Е голема ЛУбоВ ей   :ph34r:

Недей моля те,че ся ще напише не разказ ами научен труд на тема тихо блокиране.

Старата любов ръжда не хваща.ПРеди да зомбирам и приятелката си с Линукс, Кихо ревностно пазеше Asus-a в продължение на 4 мес без да направи грешка. :wink12:

Е каква е разликата? 

Има огромна разлика.   Не желая защитата да ми се хвали превантивно какво е класифицирала и някакъв неизвестен процент после реално да е FP.И заради такива грешки да не мога да инсталирам и ползвам доста програми и приложения.

Има огромна разлика........И заради такива грешки да не мога да инсталирам и ползвам доста програми и приложения.

Е как да ти вярвам след подобно самопризнание:

Аз съм ненормален ползвател и моите глупости са си мои ....   Нека обикновени хора не следват мои мисли... 

P.s. Колко пъти да ти казвам,преди да решиш да ме цитираш да преосмисляш няколко пъти какво искаш да ми кажеш,чак след това ще имаш право на смислен отговор.

Е как да ти вярвам след подобно самопризнание:

P.s. Колко пъти да ти казвам,преди да решиш да ме цитираш да преосмисляш няколко пъти какво искаш да ми кажеш,чак след това ще имаш право на смислен отговор.

И откога това е така?

Никси само ти му се връзваш на тоя шизофреник.До кога?  :D:D     

Лъки,той е пенсионер бре  :ph34r:

Кой аз ли ве? Аз съм дори по дърт от Тошко ама жа ма търпите докато опъна петалата :D

http://vbox7.com/play:6e0cdad7c8

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.