Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Изглежда бирата е свършила...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 308,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Изглежда бирата е свършила...

Изглежда хладилника е вече пълен :ph34r:

Ники, не ме разочаровай! Аз съм русофил по убеждения - защо ти трябваше да се намесваш и в тази тема? Мое право си е да питам...

Тва е от много лъскане и търкане с рЪкетата ( чистачки и оптимизация на OS ) :P

Преди мнооого време бях споменал да не се подценява оптимизацията на системата и както и почистването на временни файлове,тя косвено спомага в защитен план.

P.s. Извинявам се за грешките,ама пиша от тъпия айфон,да го е::ба

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

В петък вечер днес у дома съм със солиден запас от бирен резерв ...чак до неделя...Ама не ми се пише сега тук - защото Ванката или които модерират, ми трият повече от половината мнения - били офтопик... Нямам право да питам и споделям свои изводи . То и въобще защо ли ми е това?  Пробвайте ...и сами си правете изводи!  

В петък вечер днес у дома съм със солиден запас от бирен резерв ...чак до неделя...Ама не ми се пише сега тук - защото Ванката или които модерират, ми трият повече от половината мнения - били офтопик... Нямам право да питам и споделям свои изводи . То и въобще защо ли ми е това?  Пробвайте ...и сами си правете изводи!  

Защо пишеш тогава? Обърка ли се що ли....

За да ти трият мненията явно има защо. Тодоре има една тема която се откри отново заради тебе.Тема за сравнения.

В темите които пишеш се обсъжда програмата и повечето хора четат тези теми не за да се намират на работа а да научат нещо,да намерят решение на даден проблем. От твоите мнения какво може да се научи и какво решение на даденият проблем предоставяш?

Хвърляш се насам натам,днес едно пишеш, след два дена друго и след месец се преповтаряш.

Давай повече конкретни мнения,подкрепени с данни като снимков материал например. Не както досега да гадае човек какво си искал да кажеш.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Вероятно защото съм свикнал с някаква занимавка...Много често аз мненията и преценките на модератори в много форуми , с уважение, просто ги игнорирам... Ники, ами защо ти все непрекъснато около Касперски гравитираш!?  Продаваш ли го?

Вероятно защото съм свикнал с някаква занимавка...Много често аз мненията и преценките на модератори в много форуми , с уважение, просто ги игнорирам... Ники, ами защо ти все непрекъснато около Касперски гравитираш!?  Продаваш ли го?

Не го продавам ако точно това те интересува. За останалото ... ми намали бирата! И явно нищо не си разбрал от поста ми.

Извини ме - точно в петък вечер бирата ми е увеличена...Нормално е в края на работната седмица.  Поздрави

Какво целят Гугъл и Епъл със скриването на адресите? Компрометирането на Интернет?

Или може би това :D (смешно, смешно, но като се замислиш...)?

Публикувано изображение

Oригинал:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/06/2316654_otgovorut_na_stanishev_zaduljitelno_glasuvane_i/

Или смятат, че интернет-изфабрикуването на действителността им е много сложно в момента...

Иначе, "редакцията" на страницата, направена с помощта на това

Повече за забавната (зловеща?) url-shorten услуга, тук:

Shrturl.co: You’ll never trust a shortened URL again Може да бъзикнете някого. Само без груби шеги, нали?

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Какво целят Гугъл и Епъл със скриването на адресите? Компрометирането на Интернет?

Или може би това :D (смешно, смешно, но като се замислиш...)?

Давайте сега краковете :D

Публикувано изображение

От уважение го правят :) Уотсън

Нека продължават така и в сравнение с мене Мохикана  ще им се види невинна душичка. Аз седем години плета мрежи и акаунти :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нека продължават така и в сравнение с мене Мохикана  ще им се види невинна душичка. Аз седем години плета мрежи и акаунти :D

Аз като изплетох  няколко стотин къде е ползата?    Няма смисъл и логика.

Аз като изплетох  няколко стотин къде е ползата?    Няма смисъл и логика.

Ти си дърт паяк   :D 

Тодоре,поздравления за поста ти в темата с подпомагането. :yanim:

Браво бре модератори  :D  какво ще се надбягваме ли сега ?

Публикувано изображение

Ко? Не!

Публикувано изображение

Нямаш налагани наказания и предупреждения, какво е това?

Ти си дърт паяк   :D

Тодоре,поздравления за поста ти в темата с подпомагането. :yanim:

Няма проблеми да пиша за резултати и с 6-7 различни антивируса - те естествено няма как да са едновременно при мен с реалновремева охрана на една машина... 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.