Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Ужис:

Сигурно що завършва на .ru... :clown:

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 308,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Грижите за cyberghost-ърите май продължават с пълна сила. Тея от CyberGhost верно не си знаят интереса. Тук и постнах едно предупреждение миналата година на админ от форума им, който ме излъга, че от Нова година видиш ли, четворката я спират (в момента съм с нея). Петицата излезе есента и все още е в бета!!! Лично аз си имах грижи с инсталацията й - на два пъти. Тежи яко, иска и нет фреймуърк. Скоро не съм я чеквал. Всъщност преди около месец за последно, когато инсталацията й се счупи.

Горд анонс от четвъртък: CyberGhost beta 5.0.13.16 EN... БЕТА?

И една любопитна дискусия:

https://community.cyberghostvpn.com/index.php/Thread/6888-I-wish-Cyberghost-would-run-a-poll-on-the-continued-use-of-V-4/

Публикувам първия пост, тъй като мисля, че той може да се сложи съвсем спокойно и в някой друг форум, като този на ЕСЕТ, Комодо и др.

Мнението е от началото на март.

I used CG V.4 for about a year with no problems at all. It was great. I switched to V. 5 about a month ago and it's been nothing but a headache. Sincerely, one difficulty after another and I've just about had it, which is lousy because I always really liked your service, in fact I thought it to be top notch.Unfortunately, and to my surprise, I'm told that CG V.4 is discontinued and we're not supposed to go back to it, that we have to stick with V. 5. I don't really get the point of that, since ultimately the idea is to satisfy customers and to support people that have supported you and your company. Let's face it, no one really came here just so they could be a beta tester, right? Why force people to use something when there's an option available that they were far more satisfied with?Because of this, I was hoping you might consider running a poll on this forum regarding people's preferences related to a continued use of CG 4. Maybe if your company got a better read on the satisfaction levels with CG V.5, you might reconsider your position and allow people the option of remaining with or going back to CG V.4. I would be nice to see Cyberghost be responsive to this sort of concern. Would you consider it?

Добре, че си запазих инсталационния файл на четвъртата версия, не че толкова чак го ползвам...

Иначе възможността за избор на сървър в безплатния план при петицата е супер.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Грижите за cyberghost-ърите май продължават с пълна сила. Тея от CyberGhost верно не си знаят интереса. Тук и постнах едно предупреждение миналата година на админ от форума им, който ме излъга, че от Нова година видиш ли, четворката я спират (в момента съм с нея). Петицата излезе есента и все още е в бета!!! Лично аз си имах грижи с инсталацията й - на два пъти. Тежи яко, иска и нет фреймуърк. Скоро не съм я чеквал. Всъщност преди около месец за последно, когато инсталацията й се счупи.

Горд анонс от четвъртък: CyberGhost beta 5.0.13.16 EN... БЕТА?

И една любопитна дискусия:

https://community.cyberghostvpn.com/index.php/Thread/6888-I-wish-Cyberghost-would-run-a-poll-on-the-continued-use-of-V-4/

Публикувам първия пост, тъй като мисля, че той може да се сложи съвсем спокойно и в някой друг форум, като този на ЕСЕТ, Комодо и др.

Мнението е от началото на март.

Добре, че си запазих инсталационния файл на четвъртата версия, не че толкова чак го ползвам...

Иначе възможността за избор на сървър в безплатния план при петицата е супер.

Касперски също иска нет фреймуърк , и разбира се бъгове колкото искаш , мудна работа също :clown:

Между другото след поста си си инсталнах новата версия. Както казах това за избора на сървъри е наистина кеф, особено заради това, че има някои локации, с които брауза е мъка, а други са почти все едно съм без Cyber-a и да речем с миланския сървър не мога да гледам клип в тубата, а с норвежки или украински или немски не е така. Но над 200 мегабайта памет...

Публикувано изображение

Иначе не виждам бъгавост или да се усеща тежко, някакво и това със скриването на браузъра, версия и език не баца при мен, макар че ги сложих отметките.

Публикувано изображение

Гледам, че нещата в раздела отиват все по - надолу и по - надолу ... Защо Мохикана е пак с нов ник ? А и Тодор - също ?

Гледам, че нещата в раздела отиват все по - надолу и по - надолу ... Защо Мохикана е пак с нов ник ? А и Тодор - също ?

Тодор си е със старият ник. Явно скоро не си влизал във форума.

МУхчо изпъкна ненадейно с нов ник да се заяда с мене :D  ма знайш колко ми пука :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Май ти не си влизал в друга тема,освен в КасЪпската ,май само там киснеш

Я виж тук кой си цитирал

Това имах впредвид.

Явно скоро не си влизал във форума.

не съм от нова година... хвърлях само по едно око от време на време...

Какво ново има по програмите, че се пооткъснах от тази тематика, откакто намерих, комбинацията, която ме устройва ?

Това имах впредвид.

не съм от нова година... хвърлях само по едно око от време на време...

Какво ново има по програмите, че се пооткъснах от тази тематика, откакто намерих, комбинацията, която ме устройва ?

Ми... нищо ново... Успяха по някакъв начин да омажат Комодо, Аваст и още не знам кой. ЕСЕТ след деинсталация пак се показва. "Лъкибой" мина на Линукс, и аз аха-аха да мина, но се оказа, че имам някакъв дерт с хардуера и си стоя на Експи и... те така. Same old, same old...

Ми... нищо ново... Успяха по някакъв начин да омажат Комодо, Аваст и още не знам кой. ЕСЕТ след деинсталация пак се показва. "Лъкибой" мина на Линукс, и аз аха-аха да мина, но се оказа, че имам някакъв дерт с хардуера и си стоя на Експи и... те така. Same old, same old...

Вчера мернах в темата за резултатите от тестовете, че Панда-та била дръпнала. Вярно ли е, и коя Панда - облачната или стандартната ?

Аз карам с едногодишният лиценз за НОД, който ми беше да Никси, но съм с 6-а версия, която си пасва са Оутпост-а. При 7-ацата има забавяне на компютъра.

Не им вярвай на тия тестове, човек.Всичко е PR и кал по врато.Пандата си остава сред първенците по FP каквото и да пишат.Не ми се занимава с виртуалки да доказвам очевадни неща!Много е скучно с Линукс, нямаш сини екрани , нямаш вируси и всички останали боклуци.Конфигурираш за 20тина мин с преки усилия и забравяш.Не го препоръчвам на никой фен от темата за подпомагане.

Вчера мернах в темата за резултатите от тестовете, че Панда-та била дръпнала. Вярно ли е, и коя Панда - облачната или стандартната ?

Аз карам с едногодишният лиценз за НОД, който ми беше да Никси, но съм с 6-а версия, която си пасва са Оутпост-а. При 7-ацата има забавяне на компютъра.

За забавяне... при мен няма със седмицата (става дума за Есет Смарт Секюрити)...По отношение на Панда... Да дръпне, да дръпне, колко да дръпне някакво дърво-бонзай? Умряла рабпта ще да е, ако говориш за облачната - програма без бъдеще, според мен. Виж другата - може..

Вчера мернах в темата====

Я виж тука как се справя Есет , че според Вирус Тотал не го засича. Прати им го ако е нужно.

http://www.kaldata.com/forums/topic/213192-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8/page-95#entry2859280

пп. Забравих да постна линка. Аве май някой с гумата пак е минал или пак са се маскирали всички.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Я виж тука как се справя Есет , че според Вирус Тотал не го засича. Прати им го ако е нужно.

http://www.kaldata.com/forums/topic/213192-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8/page-95#entry2859280

пп. Забравих да постна линка. Аве май някой с гумата пак е минал или пак са се маскирали всички.

Не ми се занимава в момента с тестове ... не съм в момента на такава вълна , а и се поотдалечих от тези неща и повече ги следя информативно ...

Не ми се занимава в момента с тестове ... не съм в момента на такава вълна , а и се поотдалечих от тези неща и повече ги следя информативно ...

Дори и информативно вече не виждам защо да ги следим - шампионите по защита са си същите топатакуващи "любопитковци".  Аз пък никога през живота си няма да купя тяхна платена програма - и този "вирус" ще го разпространя във всички международни форуми, в които участвам с регистрация...Нямам идея какво ще се получи.  

Много *** виждам в тоя подфорум.

Колко лицензчета ви дадоха?

Касперски фен форум е тук.Не друго...

Редактирано от Гост
Цензура! Груба и еднолична! (преглед на промените)

Просто е най-добрата.Не друго...

Вие не следвате правилата на форума като налагате санкции избирателно

Има една поговорка - "Да би мирно стояло,да не би чудо видяло"...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Жалко,че лежиш зад платени комерсиални тестове .Точно тези тестове,точно ти ги плюеше преди време....

Не друго...ама не съм длъжен да ти давам обяснение

Жалко,че лежиш зад платени комерсиални тестове .Точно тези тестове,точно ти ги плюеше преди време....

Не друго...ама не съм длъжен да ти давам обяснение

Аз също не искам обяснение, защото просто разбирам когато някой няма какво да каже.

Сега са комерсиални ама викаш адмирации когато ви изнася:

http://www.kaldata.com/forums/topic/213183-резултати-от-тестове-на-софтуер-за-защита-3-част/?p=2864313

Аз все още ги плюя, но не ми е ясно как избирателно ги харесвате.

Хайде лека и чао, че се вмириса тоя форум.

Не друго...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.