Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правец 64М, да вярваме или не?

Featured Replies

Я, верно са ги добавили :D Някой се забавлява доста!

Той хубаво да се забавлява, ама поне да научи, че <script /> се слага в head-а, а не в "ничията земя" между него и body-то, та нали Правец OS ще прави! Срамота!

Редактирано от programings (преглед на промените)

• Отговори 351
  • Прегледи 46,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Той хубаво да се забавлява, ама поне да научи, че <script /> се слага в head-а, а не в "ничията земя" между него и body-то, та нали Правец OS ще прави! Срамота!

Ахахахах, предполагам ще му дадеш съвет сега :D
<title>Untitled Document</title>

Ето ги производителите и помещенията, в които се създава новата българска гордост : http://bit.ly/19KGuN3

И какво стана сега?

Направихме реклама на фирмата, дори без да има такава на сайта. :D

Ама явно са фенове на Правец, като гледам снимките.

И какво стана сега?

Направихме реклама на фирмата, дори без да има такава на сайта. :D

Изиграха ни, добри са....

• Автор

Имт представителство в Стокхолм. Значи ще изнасят Правец натам!

Браво бе! Както винаги хубавата българска продукция се изнася, а на нас ни вкарват въшливи Леновота и Ейсърченца. Нямам думи!!!

Редактирано от Право Токов (преглед на промените)

Имам секретни снимки на прототипа от лабораторията на орките в София. :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Имам секретни снимки на прототипа. :D

Вече са обществено достояние :)

Излагат се с този гланциран екран....

Е, ти пък. Китайците така са решили, те само щамповат "Правец" (чакай малко, те китайците и това правят вместо тях).

Излагат се с този гланциран екран....

Няма начин. Трябва да е лъскавичко и евтино.

Признавам си, че малко се гордея. Дано работата да се окаже сериозна, но те китайците правят всичко вместо всички вече... Питай ги за цената...

Признавам си, че малко се гордея. Дано работата да се окаже сериозна, но те китайците правят всичко вместо всички вече... Питай ги за цената...

Китай имат намерение да строят текстилна фабрика в Бургас може да направят и  едно крило за сглобяване на хардуера. От тук направо из цяла Европа.

• Автор

...

XC или AM караш? Може да го донаточиш с някоя хидравлика :)

Китай имат намерение да строят текстилна фабрика в Бургас може да направят и  едно крило за сглобяване на хардуера. От тук направо из цяла Европа.

Те нали и коли правят тука, колко им е...

XC или AM караш? Може да го донаточиш с някоя хидравлика :) Те нали и коли правят тука, колко им е...

Карам каквото трасето предлага. Вече съм взел IceTech дискове ((не Шимански) снимката е стара и някои компоненти са различни вече) и хидравликата ще последва след зимния сезон. Вероятно ще е SLX като предна за начало.

• Автор

Карам каквото трасето предлага. Вече съм взел IceTech дискове ((не Шимански) снимката е стара и някои компоненти са различни вече) и хидравликата ще последва след зимния сезон. Вероятно ще е SLX като предна за начало.

Водач? Мислиш ли да сменяш рамката?

Водач? Мислиш ли да сменяш рамката?

Рамката не мисля да я сменям, все пак Ontario-то трябва да си остане Ontario. От компонентите видими на снимката само предният диск е нов. Водач няма с два венеца съм отпред. От компонентите, които не се виждат на снимката доста са подменени.

А стига бе ? Правец лаптоп ?  :)

Дано е истина, може и да се окаже нещо наистина добро.

Хах спомням си навремето как ходих на уроци по ИТ и се работеше на Правец (точния модел не си спомням). Програмите се стартираха от дискети, представяте ли си ? Боже накъде отиват технологиите...

Да, представи си, представяме си! Даже си представяме, че и от касетофон се стартираха...

Защо го приемаш лично и с какво съм те засегнал не разбрах, но както и да е. Явно с такова убеждение останах от поста ти. :)

Защо го приемаш лично и с какво съм те засегнал не разбрах, но както и да е. Явно с такова убеждение останах от поста ти. :)

Ee сори де, аз също не съм целял да те засягам- ма пък ти така си го написал това за дискетите, сякаш си го разбрал едва днес и че е кой знае какво събитие, та затова. Иначе, разбира се, нямам нищо против теб и ако си го приел като обида се извинявам.

Ee сори де, аз също не съм целял да те засягам- ма пък ти така си го написал това за дискетите, сякаш си го разбрал едва днес и че е кой знае какво събитие, та затова. Иначе, разбира се, нямам нищо против теб и ако си го приел като обида се извинявам.

Аз пък си помислих че ти беше засегнатия от поста ми, и зае "отбранителна" позиция. Явно съм се подвел, но и не съм обиден в случая. Та за какво има да се обиждам. Това за дискетите го казах с цел да се изразя до каква степен е развита технологията, а не че го знам от днес. Боже... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.