Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правец 64М, да вярваме или не?

Featured Replies

Мисля да му се обадя пак и да кажа, че го поръчвам окончателно и да го праща по еконта и да му казвам адреса... Трябва да го проследя този интересен случей... Да видя какво ще достави в офиса на еконт !

По-добре някой от Видин да му предложи да се срещнат лично, за да види предлагания продукт...няма какво да се набутваш с Еконти, ясно е, че този е паляк.

• Отговори 351
  • Прегледи 47,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Мисля да му се обадя пак и да кажа, че го поръчвам окончателно и да го праща по еконта и да му казвам адреса... Трябва да го проследя този интересен случей... Да видя какво ще достави в офиса на еконт !

Ако не се съгласи или "забрави" да чекне преглед преди потвърждаване? Няма да можеш да го разгледаш... Или му поискай снимки, че е работещ :D С нещо на екрана :D Да видим как ще ги "намери"...

незнам, мисля наистина сега да му се обадя да го праща и ще го питам дали може да разопаковам преди да платя...Да видим кво ще отговори...

Всички разговори със този измамник ще бъдат записани, даже първият ми разговор е записан и е в my documents... Ако се окаже някаква измама, ще имам записи за господари на ефира или КЗП !

• Автор

незнам, мисля наистина сега да му се обадя да го праща и ще го питам дали може да разопаковам преди да платя...Да видим кво ще отговори... Всички разговори със този измамник ще бъдат записани, даже първият ми разговор е записан и е в my documents... Ако се окаже някаква измама, ще имам записи за господари на ефира или КЗП !

Не е разрешено да записваш по какъвто и да е начин другата страна без да е уведомена изрично за това... В противен случай, не само, че доказателството няма да бъде прието, ами и подлежиш на санкция по НК... Внимавай да не си вкараш автогол!

незнам, мисля наистина сега да му се обадя да го праща и ще го питам дали може да разопаковам преди да платя...Да видим кво ще отговори...

Всички разговори със този измамник ще бъдат записани, даже първият ми разговор е записан и е в my documents... Ако се окаже някаква измама, ще имам записи за господари на ефира или КЗП !

Дай и ние на чуем, ако може... кажи му, преди приключване на разговора, че си го записал и ще е уведомен...

Редактирано от Право Токов (преглед на промените)

Дай и ние на чуем, ако може... кажи му, преди приключване на разговора, че си го записал и ще е уведомен...

Може, но ще ти го пратя на лични ако желаеш ! И между другото ! Ей сега го набрах отново със скрит номер ! След дълго набиране и чакане " Този измамник не отговаря"... Набрах от домашният телефон със различен номер - пак не отговаря... Сега му пратих ЛС в продавалникът и му казах, че ще го купя само да ми изпрати снимки на лаптопа в работещо състояние и заредил уиндоус ! Добавих го и в скайпа... Абе ще го проследя тоя...

Може, но ще ти го пратя на лични ако желаеш ! И между другото ! Ей сега го набрах отново със скрит номер ! След дълго набиране и чакане " Този измамник не отговаря"... Набрах от домашният телефон със различен номер - пак не отговаря... Сега му пратих ЛС в продавалникът и му казах, че ще го купя само да ми изпрати снимки на лаптопа в работещо състояние и заредил уиндоус ! Добавих го и в скайпа... Абе ще го проследя тоя...

Прати като се посъбере маретиал, но не го натискай сега, звънни му утре от друг номер, за да не усети идеята ти. Направо някой твой човек да му се обади. Ако имах безплатни минути към него щях и аз да му се обадя, но нямам.

Може това да е прототипът, "случайно" намерен забравен в някой бар  :ph34r:

П.П."Здравейте,

Обявата е премахната - благодарим ви за сигнала.

Хубав ден!

Поздрави,
Екипът на Продавалник"

Редактирано от ChriS (преглед на промените)

Малко ми е тъжно, че не е реална обявата, надявах се скоро и Правец Store да пуснат... или поне Правец Play...

Ако някой си спомня преди повече от година гръмко обявиха "първия български таблет" Октопад 

И нищо оттогава по въпроса, някой да го е видял някъде да се продава - не.

за това говоря:

http://vbox7.com/play:de6187f57f&r=emb

Като става въпрос за "всичко българско и родно любя, така и милея", ето на какво попаднах : http://www.burgasnovinite.bg/Balgarskiyat-genii-Stefan-Marinov.html

Може това да е прототипът, "случайно" намерен забравен в някой бар  :ph34r:

П.П."Здравейте,

Обявата е премахната - благодарим ви за сигнала.

Хубав ден!

Поздрави,

Екипът на Продавалник"

Към 15:00 в обявата пишеше, че е "продаден".

Към 15:00 в обявата пишеше, че е "продаден".

Утре да няма тема : "Правец ОС не ми зарежда - показва бял,зелен и червен екран"!?

Утре да няма тема : "Правец ОС не ми зарежда - показва бял,зелен и червен екран"!?

Едва ли. Просто собственикът му ще превключи на една от многото операционни системи, които поддържа, примерно Андроид :D

Отново в Правец една учителка казва, че познава новият собственик на бранда и че намеренията му били съвсем сериозни.

аз пък като малко по-малък си мислех,че Леново е някое село до Правец и просто са преместили фабриката за компютри на няколко километра...

Май наистина е фейк...

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

На обяд видях обявата в Продавалника (беше обявен за 3 и нещо К) и мислех да се гъбаркам с тоя като се прибера :D (щото нямах време на работа,все пак работя :D а сега гледам,че сте го разконспирирали и обявата е премахната---баси хората сте.Бях се нагласил за голям купон :party4:

аз пък като малко по-малък си мислех,че Леново е някое село до Правец и просто са преместили фабриката за компютри на няколко километра...

Май наистина е фейк...

Не е до Правец, ами до Асеновград -   Леново

Не можем да сме сигурни, че е на Фотошоп. Mоже да е на някой нов български графичен редактор за Правец OS!

Не прегледах всички постове, но самото изображение си дава отговора:

Публикувано изображение

Сега го дават по БТВ :)

Уау... колко лесно се създава сензация само.

Детска игра.

Сега го дават по БТВ :)

Те по бТВ дадоха една информация та маани. Интервюираха един пич, който има колекция от някогашните "Правец" и нямащ нищо общо със сегашния проект, ако изобщо има такъв проект.

Да, това го видях и аз по новините :) Ето линк към още снимки: http://pravetz.bg/prototip.html

Не забравяй, че тия снимки вече ги гледахме от линк от по- предните постове.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.