Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита - част 2

Featured Replies

Ползвали сте Kaspersky Anti-Virus  и ще ъпгрейднали до Kaspersky Internet Security ? Може да се върнете отново към KAV като въведете кодът за активация на антивируса. Ще мигрирате отново от KIS към KAV

http://support.kaspersky.ru/11205#block6

Въпроса беше, че ключа който имах ми беше даден от потребител от този сайт. Купих друг и сега всичко е наред. благодаря все пак за отговора :)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 529
  • Прегледи 177,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Подарявам 6 месечни лицензи за BitDefender IS 2014 от скорошната промоция - 4 броя 3 броя. Ще изгорят, ако не се активират до 20 -на дни.

• Да при мене също пази данните. Много е важно да се откачи машината от акаунта,за да може да се активира нормално. Обаче напълно е възможно да са затворили вече тази вратичка. Ако са го сторили браво.

• Проверете си пощата.  

Публикувани изображения

Ако може лиценз/ключ за ESET продукт, Eset nod32 antivirus ако е възможно.

Благодаря предварително

• 2 седмици по-късно...

подарявам ключ за 

Kaspersky Internet Security. испанска промоция

Някой да има за Есет Смарт Секюрити? 

Е нали ти дадох ко стана? :D

Ако може лиценз/ключ за ESET продукт, Eset nod32 antivirus ако е възможно.

Благодаря предварително

Подпомагам с лицензен файл за AVIRA Antivirus PRO, валиден до 28.02.2015, тестов, напълно функционален, парола за сваляне - avira

Ето как да добавите файла:
24101323_2014-11-26_153936.png24101324_2014-11-26_154036.png

Линк за изтегляне:

http://rghost.net/59275038 

DHfPsaR.png

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

A здравей vadon , по принцип остават още две седмици , но след една заминавам за Англия по работа , та да не стане като миналия път 4 - 5дни без антивирусна докато намеря ключ.

A здравей vadon , по принцип остават още две седмици , но след една заминавам за Англия по работа , та да не стане като миналия път 4 - 5дни без антивирусна докато намеря ключ.

Добре, на ЛС.

Някой ако сподели ключ за KIS, KAV или NOD32 ще бъда безкрайно благодарен.

тук има за kis прочети как става активирането https://www.kaldata.com/forums/topic/101309-%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%83%D1%89%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-av-fw-is-%D0%B8-%D1%82%D0%BD/page-4

• 2 седмици по-късно...

Някой да знае промоций,ключове за Trend Micro Security 2015!? :shy11:

Ко те кефи тоз Тренд Микро?

Ко те кефи тоз Тренд Микро?

от 7-8 год.съм само с него,а от една год. почти,откакто няма промоций смених всички антивирусни и немога с друга,а и тая ми е насърце!снощи исках да гледам мача от един сайт с много реклами и ми налепиха разни кукита!всичко ми се прецака и интернета-също!сутринта дръпнах тренд микро,изчисти всичко!в него има много инструменти,които ми вършат работа,2.5 гб боклук ми очисти,дублиращи файлове и др.!искам го!на мен ми върши работа! :)

от 7-8 год.съм само с него,а от една год. почти,откакто няма промоций смених всички антивирусни и немога с друга,а и тая ми е насърце!снощи исках да гледам мача от един сайт с много реклами и ми налепиха разни кукита!всичко ми се прецака и интернета-също!сутринта дръпнах тренд микро,изчисти всичко!в него има много инструменти,които ми вършат работа,2.5 гб боклук ми очисти,дублиращи файлове и др.!искам го!на мен ми върши работа! :)

тука има за 6 месеца http://go2.trendmicro.com/fearless_web_form/

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.