Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита - част 2

Featured Replies

За Есет някой да има ключ?

Имам платен (към интернета - Виваком) лиценз, но не мога да си намеря ключа. ESET не ползвам - Линукс.

Но мисля скоро да спирам Виваком, така че и лиценза ще го спрат.

• Отговори 529
  • Прегледи 177,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Подарявам 6 месечни лицензи за BitDefender IS 2014 от скорошната промоция - 4 броя 3 броя. Ще изгорят, ако не се активират до 20 -на дни.

• Да при мене също пази данните. Много е важно да се откачи машината от акаунта,за да може да се активира нормално. Обаче напълно е възможно да са затворили вече тази вратичка. Ако са го сторили браво.

• Проверете си пощата.  

Публикувани изображения

Бих я сложил, но с този онлайн инсталатор ми бъгва  все ми дава проблеми за фиксване, Искам да изтегля офлайн инсталатор, но за английска версия не видях...
Модератора ми прати лиценз-а

Ys8TJHF.png 

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

На някой да му се намира Ф-Секюр ИС или Битдефендер ИС за 1 година случайно? Или па в краен случай нещо друго 1-годишно.

На някой да му се намира Ф-Секюр ИС или Битдефендер ИС за 1 година случайно? Или па в краен случай нещо друго 1-годишно.

имам за втората девет месечен ако искаш пиши

Търся дългосрочен лиценз (6 или 12 мес.) за НОД32. Ако някой има такъв или има информация от къде мога да намеря - ще съм му благодарен.

Това, което се среща в нета са малки лицензи по 1 мес, което не ми върши работа.

Здравейте! Искам да помоля за лиценз за Panda Internet Security 2015 :) Използвах 6-месечен промо лиценз, но се наложи преинсталация и сега не мога отново да инсталирам антивируса. Благодаря предварително!

Здравейте! Искам да помоля за лиценз за Panda Internet Security 2015 :) Използвах 6-месечен промо лиценз, но се наложи преинсталация и сега не мога отново да инсталирам антивируса. Благодаря предварително!

http://www.tueapp.com/panda-internet-security-2015-giveaway/

Благодаря, но точно този 6-месечен trial използвам; при опит за нова инсталация пищи, че на този компютър вече е активирана атази версия :(

Благодаря, но точно този 6-месечен trial използвам; при опит за нова инсталация пищи, че на този компютър вече е активирана атази версия :(

Пробвайте от тук: http://malwaretips.com/threads/panda-2015-released-direct-download-links.31667/#post-244235

Не иска  да ми приеме кода.Пише, че не е валиден за този регион.

За промоцията относно КИС.

Използвайте прокси! В темата е написано, но явно не си правите труда да прочетете всички публикации.

Аз не използвам КИС, но прочетох всичко, преди да дам връзка (линк).

Здравейте. Търся лиценз за NOD32. Ако някой има излишен и би желал да го сподели, да драсне :)

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Кодът за КИС получен през прокси се активира без проблем. Ако на някой му трябва да пише на лични.

Estimado Cliente,

Gracias por elegir productos de Kaspersky Lab para proteger su PC.

Su codigo de activacion es:ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Антивирусната ми се ъпдейтна, и сега ми иска ключ за Kaspersky Internet Security 2015 :( Ако може някой да ми даде ключ ще съм му много благодарен.

Здравейте. Антивирусната ми се ъпдейтна, и сега ми иска ключ за Kaspersky Internet Security 2015 :( Ако може някой да ми даде ключ ще съм му много благодарен.

Ползвали сте Kaspersky Anti-Virus  и ще ъпгрейднали до Kaspersky Internet Security ? Може да се върнете отново към KAV като въведете кодът за активация на антивируса. Ще мигрирате отново от KIS към KAV

http://support.kaspersky.ru/11205#block6

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.