Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

FM transmitter за кола ?

Featured Replies

Ето ти едно радио, което го взех за 35лв, а в линка го дават за 37лв ЦЪК Свири 1000 пъти по-добре от трасмитерчета. Както казах - купувал съм няколко и за под месец спират да работят или пращят и звука е по-лош от радиото за 30лв.А за оригиналният касетофон и замяната му - Всичко може, а и много по-стари автомобили отдавна са се простили с оригинлният касетофон, а други като Лада Нива въобще идват без касетофон.п.п Що нещо мненията ти ми приличат много на guerrilla marketing?Какво им е качеството? При мен си работи и за разлика от трансмитера идва с 2 години гаранция. Всъщност аз не съм го взел с намерението да е някакво особено дълготрайно решение, но със сигурност е по-добро от почти всички трансмитерчета, които продават и има гаранция. Преди това бях дал същите пари като за NEO-то, ама за трансмитери и какво - пак останах без музика, защото са ментета. Е, сега нещо свирка там.

Дай линк да видя,че искам нещо с усб и радио за колата.С тези дискове .......

Дай линк да видя,че искам нещо с усб и радио за колата.С тези дискове .......

Просто цъкни на "ЦЪК" в горното мнение. Това е линк към едно NEO USB/SD MP3/Radio player
  • 4 години по-късно...

Здравейте,отскоро имам трансмитер в колата,пуснах го както пише и започва да работи,но след 10 сек спира и да на дисплея на радиото "seek",за що търси?Нали го настройвам на канал на съответната честота от дисплея на трансмитера.Моля кажете къде греша.

преди 58 минути, kraska mirka написа:

Здравейте,отскоро имам трансмитер в колата,пуснах го както пише и започва да работи,но след 10 сек спира и да на дисплея на радиото "seek",за що търси?Нали го настройвам на канал на съответната честота от дисплея на трансмитера.Моля кажете къде греша.

Явно трансмитерът спира да предава(или започва да предава на друга честота), та затова и радиоти го търси.

кажете ми какво да пробвам,друга честота ли.Жена съм и чак толкова не разбирам.Аз каквото прочетох и следвах стъпките ,го направих,ама сега.....

преди 1 час, kraska mirka написа:

кажете ми какво да пробвам,друга честота ли.Жена съм и чак толкова не разбирам.Аз каквото прочетох и следвах стъпките ,го направих,ама сега.....

Стъпка 1. - Купуваш си едно хубаво радио дето ти влиза в бюджета(50лв мин) 

Стъпка 2. - Извърляш тоя трансмитер на боклука

Стъпка 3. - Честито, имаш ново радио. 

на 23.07.2018 г. в 11:15, kraska mirka написа:

след 10 сек спира и да на дисплея на радиото "seek",

Това е от тъпото радио. Виж да не е натиснато някое бутонче TP, TA или подобно. Търси специализирана пътна информация, каквато няма в България. Или поне RDS. Спри до друга кола и пробвай да хванеш трансмитера на нейното радио,

преди 6 часа, Филипов написа:

Това е от тъпото радио. Виж да не е натиснато някое бутонче TP, TA или подобно. Търси специализирана пътна информация, каквато няма в България. Или поне RDS. Спри до друга кола и пробвай да хванеш трансмитера на нейното радио,

Възможно.Натисках кои ли не бутони на радиото,може да съм натиснала и тези които споменаваш.Ще проверя.Благодаря за насоката.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.