Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за съвет при избор на смартфон за дама

Featured Replies

• Автор

...Ако момичето си е свикнало с android и не смяташ че няма да й е удобна нова ОС, купи телефон с android - има много хора които не обичат новото и им се вижда сложно да разучат нова ОС. Лично за мен, от както взех lumia-та не мисля да се връщам към android, много ми допада Windows Phone 8, стабилен и оптимизиран. Да все още няма толкова много приложения като при android но най - важните ги има :)

Не е проблем различната ОС, защото дъщеря ми е програмист, та няма да й е за сефте, още повече, че е разцъквала Lumia и е с отлични впечатления от скоростта и IPS екрана. Възпират ме само някои коментари, че батериите на Нокиа не са това, което бяха - чужди мнения, не мога да кажа нищо по въпроса. Но в никой случай не удобно да ходиш със зарядно в ръка и току да търсиш къде да се регнеш в мрежата.

Имам 2 бр Tipo, единият е само за разговори, при това инцидентни, та спокойно държи по 6-8 денонощия без презареждане. Другият се ползва постоянно, основно за разговори, и държи от 1 до 5 дни, в зависимост от състоянието на сигнала - по голямата река сигналът на Мтел много често се губи.

Нормално е при ползване на смарт функциите батерията да пада в пъти по-бързо, но с тия телефони често се ходи по планини, където няма място за зареждане - накъде с телефонна батерия, издържаща едва няколко часа...

Та в посока Windows ще погледна и предложението за HTC 8S.

Да, ако имаш предвид Lenovo IdeaPhone P780, може да намериш повече информация на руски в ето тази тема: Обсуждение Lenovo IdeaPhone P780@4PDA

Ще го прочета непременно!

Благодаря, момчета! Мисля, че се посъбраха интересни предложения, та ще трябва да ги поогледам и попрочета още информация. Имам време до края на седмицата, за да взема решение.

...

Та в посока Windows ще погледна и предложението за HTC 8S.

...

Погледни и HTC 8X, все пак е Windows Phone 8 флагман на HTC. Цените почват от 450 лв. (справка), ето отзиви в 4PDA. Давам за пример този руски форум, защото знам, че разбираш езика. Освен това в този форум съжителстват всички мобилни операционни системи и рядко се пропуска недостатък. Успех в избора!

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор

Тъкмо за него чета и ще го сравнявам с 8 S, предложено по-горе от kamkos.

^^ Тъй като ходите по планини, ще дам още едно предложение, макар и с ниска резолюция, но пък достатъчно бърз двуядрен процесор и сравнително прилична камера. Предимството му е, че е водо и прахо устойчив, а освен това го има и в жълто, което може и да зарадва една жена :) - Xperia Go. В момента мисля че се намира в най-долната граница на твоите ценови параметри. Като размер е компактен, батерията (при мен) държи повече от два дена. Резолюцията обаче му е много ниска за съвременен телефон. Но ти вече имаш представа от тази резолюция, тъй като ползваш Tipo, въпреки че екрана на Go е доста по-добър от на Tipo-то. А за Tipo мога да потвърдя - доста здрав телефон, батерията му и при мен държи повече от 3-4 дена (при умерено ползване от майка ми).

Ще обясниш ли откъде я имаш тази информация - за качествената изработка?

Притежател съм на P900.

Изработката на телефона е отлична.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

• Автор

Хм, тоя НТС 8Х все повече ми лови окото, но ми се ще лично да видя разликата между него и съответната Lumia, заради различните матрици.

... Резолюцията обаче му е много ниска за съвременен телефон...

Така е, но пък аз лично не мисля, че резолюцията е чак толкова определяща в случая - все пак става дума за телефон, а не за телевизор.

Ако може и от мен набързо едно предложение на един недотолкова претенциозен телефон,но много подходящ за дами (според мен)-както се вижда има го и в розов вариант :) http://www.phonearena.bg/phones/Alcatel-One-Touch-Star_id7730/photos?image=39765 и е под цената ;)

• Автор

Въпросните дами, приятелю, не са блондинки и не налитат на първосигнални цветове ;)

Въпросните дами, приятелю, не са блондинки и не налитат на първосигнални цветове ;)

Ами аз не съм нито блондин нито дама,но мисля телефончето никак не е за подценявяне,та даже и цвета :-)
  • Автор

Не съм си и помислил да го подценявам :).

Но общо взето насоката е към Windows 8.

Не съм си и помислил да го подценявам :).

Но общо взето насоката е към Windows 8.

Единствено не си посочил размера на дисплея, но при този ти пост, моето предложение отпада! Успех с покупката!

• Автор

Размерът е "колкото - толкова"! Няма да гледат филми на телефона си, я, за какво им купувам телевизори?! ;)

Аз пък ще се намърдам измежду батковците и ще ти препоръчам това моделче на LG.

С по-малко браузване и пускане на интернета само при нужда, батерията ми изкарва 2-3 дни спокойно.

Много съм доволен от апарата, макар за първи път да ползвам тази марка.

• Автор

Благодаря на всички, които взеха участие в темата! Вече поръчах пробно 1 бр HTC 8Х и утре ще го получа.

Благодаря на всички, които взеха участие в темата! Вече поръчах пробно 1 бр HTC 8Х и утре ще го получа.

Mного добьр избор!!!!

http://www.ixbt.com/mobile/htc-8x.shtml

Обзор Windows Phone 8X by HTC

Редактирано от ester77 (преглед на промените)

Честито и със здраве :)
  • Автор

Дай, Боже, всекиму!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.