Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Trichocephalus

Ричард Хоугланд : Хората вече са живели на Луната

Препоръчан отговор


Хората вече са живели на Луната
28 Ноември 2013

Публикувано изображение
 
 


Ричард Хоугланд е автор на бестселъра “Тъмна мисия: тайната история на НАСА". От 30 години той изучава въпросите, свързани с присъствието на разумен живот в космоса. Особено го интересува наличието на изкуствени съоръжения и образувания на другите планети. Събрал е огромно количество информация по този въпрос. Космонавтиката, в това число пилотираната, вече изпълни своята историческа мисия за получаване на маса сведения за следи на древни цивилизации на Луната и на Марс.

Колкото и парадоксално да звучи, но снимки, на които се виждат руини на извънземни постройки, в различно време са публикували самите космически агенции на САЩ, СССР и Европа. А сега така постъпват и в руската Федерална космическа агенция. С обнародване на сензационни фотографии нелегално се занимават сътрудници на тези учреждения, на които чисто и просто са им омръзнали лъжите на ръководството. Така на официалните сайтове на НАСА могат да се открият много интересни изображения, например на “въздушни замъци”, намиращи се на Луната. На снимките ясно се виждат дори детайли на удивителните конструкции, които са изпълнени от прозрачен материал, приличащ на стъкло.

В средата на 90-те години на миналия век и после през 2007 г. Ричард Хоугланд и негови колеги организират пресконференции в Националния прес-клуб на САЩ, където на всеослушание заявяват, че НАСА скрива множество тайни за НЛО и за фантастични постройки, намиращи се на различни планети.

Сега Ричард Хоугланд оглавява центъра Enterprise Mission в щата Ню Мексико, който се  занимава с наблюдаване на дейността на НАСА. Стараят се да изяснят кое от откритото от НАСА в Слънчевата система през последните десетилетия е било скрито от американския народ и от целия свят.

Хоугланд споменава името на руския изследовател Владимир Авински, с името на когото са свързани първите гръмки открития. Авински е специалист по Сидония – област на Марс, където има очевидни признаци на съществен разумен живот. За пръв път геометричен анализ на Авински за този регион е публикуван още през 1984 г. Първата книга на Хоугланд се нарича “Строителни съоръжения на Марс. Град на границите на вечността".

Освен това неговият център изучава законите на хиперпространството конкретно за руините в района на марсианската Сидония. Според него откриването на нови закони на физиката може да ознаменува нова ера в живота на човечеството. Споменава, че изучават "завихряния" на пространството около пирамидите в Централна Америка. В тази връзка са получили изумителни данни!

Според Хоугланд американските астронавти от мисиите “Аполо” са запечатали на фотографии хиляди, ако не и стотици хиляди изкуствени аномалии на Луната. Такива аномалии са били фиксирани и по-рано от безпилотните космически апарати на САЩ и СССР.

“Находките” представляват полуразрушени “стъклени” конструкции, съставени сякаш от отломки, при това с ясни геометрични форми. Те пречупват и разсейват слънчевата светлина над цялата повърхност на Луната. Образно казано, на Луната има множество огромни стъклени кули, блестящи руини и разнообразни призми, много от които висят във въздуха.

Най-невероятната лунна находка според Хоугланд е така наречената “глава на робота”, която заснел “Аполо-17” през 1972 г. Този обект, наричан на английски Data's Head невероятно прилича на главата на андроида C3PO от филма "Междузвездни войни". Хоугланд предполага, че астронавтите са донесли този обект в Хюстън, където специалистите са го изучили и може би са извлекли някаква информация.

Вероятно лунната надпревара се обяснява точно със стремежа за "трофеи", подобни на "главата на робота". Изведнъж всички са се забързали да отидат на Луната - и руснаците, и китайците, и японците, и индусите.

Хоугланд смята, че сега на Луната и на Марс няма живот, има само руини. Според него мисиите “Аполо” са потвърдили, че на Луната някога е съществувала удивителна цивилизация, при това от човешки произход! Тя е била основана от наши много далечни предци.

Находките на НАСА свидетелстват, че някога хората са населявали цялата Слънчева система. Високо развитата наука на изчезналата мегацивилизация е позволявала да се пътешества от Земята на Луната и да се строят там съоръжения от материал, наподобяващ стъкло. Освен това сега знаем, че са им помагали високотехнологични роботи-андроиди.

Данните от Марс също потвърждават тези невероятни истории. Съдейки по снимките на марсоходите, на тази планета се е случила ужасна катастрофа, унищожила всичко живо. Марсианските градове са погребани под дебел слой застинала кал и прах. Отлична картинка за назидание на земляните! Според Хоугланд ние сме на прага на грандиозни събития. И многобройните мисии, които различни страни ще изпратят на Луната, просто няма да могат да скрият всичко, което ще открият там!

Мая Тодорова

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ооо док, и ти ли почна с бургаските вечер...медии :) 

 

Добра статия, развита върху болните фантазии на един още по-болен за алчност и известност капиталист.

 

Бестселърите са нещо носещо солидни приходи. Ей я цялата драма около написването на фантастиката.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

...Този обект, наричан на английски Data's Head невероятно прилича на главата на андроида C3PO от филма "Междузвездни войни". ..

Няма да се учудя ако намерят и отсечените длани на баща и син Скайуокърови... Или гребенчето на Чубака.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Този обект, наричан на английски Data's Head невероятно прилича на главата на андроида C3PO от филма "Междузвездни войни". ..

Всъщност е главата на 790

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

простото написване на словосъчетанието  Data's Head  в гугъл би ви помогнало ;)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 преди време ,една надпревара в епохата на студената война е довела до това човека да "кацне" и "разходи" из луната..

после пък се оказало  ,че флага на държавата стана причина да се разкрие измамата.което ще рече,че и да има извънземно нашествие или живот някъде другаде хамериканците няма да се справят с него,напук на бетселърите на Холивууд..първия полетял в космоса не е човек ,а кучка на име Лайка/затова нито дума лоша за кучките /..тя не срещнала никъде ни хора ни кучета,ни нищо.

 

единственото извънземно доколкото знам е родено от Сигърни Уийвър и то на земята :tongue2:за други никъде не се е чувало

 

Валя Балканска или по точно гласът и лети из космоса ..обаче желаещи да прихванат капсулата и да я чуят няма.....сами сме,и сме създадени тук и никъде другаде......ако има някой ,някъде друг ,това е бог .

Много е ограничено да се мисли, че в тази необятна Вселена, сме сами и че няма други същества живеещи на безбройните планети до които не може да стъпи човешки крак. Доста ограничаваме и Бог, ако мислим, че Той е създал живот само на една единствена планета.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всъщност има извънземни но са доста напреднали за нас, другите които приличат на нас може би са твърде далече.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

надявам се да не ограничаваш правото ми на мнение..при това подчертавайки го толкова истерично с големи букви.

 

иначе с удоволствие,ще зачакам със затаен дъх да ни дадеш доказателства за разумен живот на друга планета.

Разбира се че нямам нищо против да си мислиш каквото ти харесва на теб.  Изпиши думата извънземни в гугъл и ще ги видиш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

казах да ми дадеш доказателства за извънземен живот ,а не фантазии на тази тема.

 

ако, толкова си любител на конспирации,вземи да прочетеш поне "посещение на извънземни във Фатима".сътворено е от  Жоакин Фернандеш професор по история в Опорто..един блестящ пример на религиозно фентъзи и източник на голям смях.някак си,ще си по подготвен да дискутираш по темата,вместо да ми тикаш в лицето гугъл..така правят крайно ентусиазираните, невежи лаици :tongue2:

В книгите всеки може да опише фантазиите си. Те не са доказателство.

 

Ето това тук са факти :

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=m8VTPFhH87c

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=nmDmxsQZxtQ

 

http://www.youtube.com/watch?v=j16apYVkgw0

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

:lol6: :lol6: и викаш тоя силно развит извънземен интелект,който е дал начало на земляните , се пули в камерите,като невидял такова чудо.яяя,вземи прочети поне коментариите под линковете...

 

викам да не се мъчиш и пъчиш..до ден днешен,няма нито едно доказателство за разумен живот извън земята..ти не си първия,който ще докажеш обратното,още повече ако и разчиташ на гугъл..там фактите говорят същото..извън фантазиите разбира се :tongue2:

Бе то доказателства много, но нямам намерение да ги давам на човек който предварително е втвърдил вярата си, че няма такива.За писаниците в библията няма нито едно доказателство, че са били истина, ама нА, толкоз хора вЕрват на тех. :lol6:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

да де :tongue2:то кога не е било така да се измъкват многознаещите :tongue2:

 

пп ти,мен ме остави,дай на другите да видят фактите

аха ...и ти да се подиграваш и плезиш... :tongue2:

 

ако осъзнаеш какво се казва тук, няма да търсиш повече доказателства. ;)

 

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ама нали ти казах,да не се обръщаш към мен персонално..обясни на другите,какво велико доказателство за извънземен живот си намерил

Като гледам, други питащи няма. :lol6:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като гледам, други питащи няма. :lol6:

В този форум има много вярващи в бог ( :D ) ,което е много жалко

 

А сега по темата.

За хора не знам,но е възможно да е имало извънземен живот там преди много ,много години

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не намесваите Бог и библията с разни измислици.Кой и какви хора живеят на луната?Луната е най студеното място във вселената.Може ли ,хора като нас от материалният свят да са живели на луната.Пълен абсурд.Жалко ,че има хора атеисти.И наистина има богопомазани и ако не сте ги срещали то поне не говорете.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

и какво общо има този твой пост с темата?дай една причина да остане тук

просто отговарям на предния пост...може би трябва да питаш него :tongue2:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Квантов физик призна, че се е срещал с извънземни

 

 

Публикувано изображение

 

Неотдавна, научната общност бе шокирана от признанието на един от най-авторитетните специалисти в областта на квантовата физика- американецът Джек Салфити. Според думите му, тласъкът, който го накарал да се заеме с наука е била срещата с непознат разум, която се е случила когато бил юноша. Предупредиха ме, че признанията ми могат да ми навредят. Но аз съм сериозен учен и съм свикнал към всички да бъда честен. Сарфати е роден в Бруклин в бедно италианско семейство.

След завършването на образованието си той получава от италиански благотворителен фонд възможност да продължи образованието си. През 1960 година става бакалавър, като защитава дипломата си под ръководството на лауреата на Нобелова награда Ханс Бет. Една от любимите му теми е мисълта за това, че нашето настояще определя бъдещето. Но какво всъщност се е случило? През 1952 година, когато физикът бил на 12 години се е чул телефонен звън. В слушалката се чул странен метален глас. Непознатият се представил като бордови компютър на НЛО и вежливо се заинтересувал дали момчето не иска да си поговори с пришълците. Те имали намерение да ме научат на някакви знания и искаха моето съгласие, разказва физикът.

Беше ми хем страшно, хем безумно интересно. Въпреки, че започнаха да ме гризат някакви съмнения, аз казах „да“. Бях малък и такава възможност не би могла да се изпусне. Изтичах при приятелите си и се похвалих, че съм общувал с извънземни, които ще ме вземат от прозореца на тавана. Отидохме там, но, разбира се, нищо не се случи. Децата помислили, че някой се шегува жестоко с него. Но телефонните позвънявания не преставали. По-късно майка му заявила , че били десетки.

Според майка му, той няколко дни се разхождал със странно лице и блуждаещ поглед. Сарфати не помни какво са му разказали пришълците, но е убеден, че получената информация е изиграла значителна роля в неговата кариера. Никога не го е напускало чувството, че източникът на научните му идеи, особено що се отнася до психическите феномени, са свързани преди всичко с детските му спомени. Много години след това той успява да реши теоремата на Бел, направил не малко открития в квантовата физика. И един ден отново се обадил металния глас.

Според Сарфати, решаването на теоремата е откритие, което може да бъде онази необходима стъпка между науката и религията.

 

 

http://znanie.eu/%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0%D0%BB-%D1%81-%D0%B8/

 

 

 

Квантов физик призна, че се е срещал с извънземни

 

 

Публикувано изображение

 

Неотдавна, научната общност бе шокирана от признанието на един от най-авторитетните специалисти в областта на квантовата физика- американецът Джек Салфити. Според думите му, тласъкът, който го накарал да се заеме с наука е била срещата с непознат разум, която се е случила когато бил юноша. Предупредиха ме, че признанията ми могат да ми навредят. Но аз съм сериозен учен и съм свикнал към всички да бъда честен. Сарфати е роден в Бруклин в бедно италианско семейство.

След завършването на образованието си той получава от италиански благотворителен фонд възможност да продължи образованието си. През 1960 година става бакалавър, като защитава дипломата си под ръководството на лауреата на Нобелова награда Ханс Бет. Една от любимите му теми е мисълта за това, че нашето настояще определя бъдещето. Но какво всъщност се е случило? През 1952 година, когато физикът бил на 12 години се е чул телефонен звън. В слушалката се чул странен метален глас. Непознатият се представил като бордови компютър на НЛО и вежливо се заинтересувал дали момчето не иска да си поговори с пришълците. Те имали намерение да ме научат на някакви знания и искаха моето съгласие, разказва физикът.

Беше ми хем страшно, хем безумно интересно. Въпреки, че започнаха да ме гризат някакви съмнения, аз казах „да“. Бях малък и такава възможност не би могла да се изпусне. Изтичах при приятелите си и се похвалих, че съм общувал с извънземни, които ще ме вземат от прозореца на тавана. Отидохме там, но, разбира се, нищо не се случи. Децата помислили, че някой се шегува жестоко с него. Но телефонните позвънявания не преставали. По-късно майка му заявила , че били десетки.

Според майка му, той няколко дни се разхождал със странно лице и блуждаещ поглед. Сарфати не помни какво са му разказали пришълците, но е убеден, че получената информация е изиграла значителна роля в неговата кариера. Никога не го е напускало чувството, че източникът на научните му идеи, особено що се отнася до психическите феномени, са свързани преди всичко с детските му спомени. Много години след това той успява да реши теоремата на Бел, направил не малко открития в квантовата физика. И един ден отново се обадил металния глас.

Според Сарфати, решаването на теоремата е откритие, което може да бъде онази необходима стъпка между науката и религията.

 

 

http://znanie.eu/%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0%D0%BB-%D1%81-%D0%B8/

 

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.