Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

e питах квото питах доволен съм но щом настоявате

няколко въпроса въпроса

плакали ли сте за загинало цвете

но за починал човек  да не плачете

и като сте толкова красиви случвало ли ви се е да искате да сте по-грозни за разнообразие .

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 336,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

За цвете..не..но ми беше много тегаво, че не можах да отгледам една камелия, която ми бяха подарили

За човек..плача до ден днешен..

Искало ми се е да съм по-грозна, за да не ми се лепят всякакви навлеци

---> Песен, която знаеш наизуст?

Плача за всичко...дори като се смея ми потичат сълзи, общо взето отбягвам грима, защото не мие нужен ...искало ми се е шапка невидимка...много въпроси...овъртолих се май...

Кога плака последно?

Песен наизуст...много са...първо се сещам

Истина на Милена

преди 7 минути, Madonna написа:

Искало ми се е да съм по-грозна, за да не ми се лепят всякакви навлеци

как определяш кой е навлек ?

или който си харесаш не е навлек ? :D 

много не духовно и зло :D 

песни не знам на изуст преди знаех много, но са излишна информация и гледам да си ги затрия  евнтуално мога само началото  на 5-6

тази я знам на изуст по неволя

Още на второто изречение/реплика си личи; понякога и погледа го издава...имам си радар, който светва..такъв светва и за гейове..различавам ги безотказно на втората минута..

Духовно..м бих се притеснила ако духовността значеше нещи за мен..зло..защо да е зло.. предпазвам себе си..наричам го оцеляване или себеопазване

--> какво искаш да сънуваш?

тия дни плаках последно.

преди 13 минути, Madonna написа:

предпазвам себе си..наричам го оцеляване или себеопазване

противоречив човек си мадонна ...

може човека да не е гей а най-обикновен пее..  рас :D   или изнежен  или добре възпитан .

няма от  какво да се пазиш  с тази външност  само жена би искала да ти навреди :D 

каквото искам обикновено го сънувам рядко си узпускам юздите на съня

какво не обичате да правите ?

пп може и да е ял пилешко месо случва се да му пъхат естроген :clown:

Не обичам да се правя на социален.

Как си представяте някой съфоромник така по аватара името и психо-профила от писането му [emoji3] Кратко описание до никнейма.

преди 10 минути, Mr.n0b0dy написа:

Не обичам да се правя на социален.

Как си представяте някой съфоромник така по аватара името и психо-профила от писането му emoji3.png Кратко описание до никнейма.

Не си представям изобщо...това с аватарите може да е прикриващо-заблуждаваща хрумка...

Как реагира на неоснованелни нападки!

ясни са ми много неща

но  те са за моментното му състояние когато го е писал  и слагал човек се променя не е статичен

MR.n0b0dy

- господин никой 

желание да бъде никой или  си някой  искаш да си бунтар но вътрешното АЗ не ти го позволява

• ¯\ ( ͡° ͜ʖ ͡°) _/¯--  предполагам под 25 годишен
  • Пол:Мъж да хубаво е да се знае полът имаш желание за връзка с жена 
  • свободен си - ергенин  или просто искаш да се подчертае че си мъж някой да не се обърка
  • Град:Milky way-  малко грандоманско
  • Интереси:всестранни -проблеми със психиката  в търсене на себиси между кръстопътища  с много задънени улици
  • защото камакът си тежи на мястото когато интересите са всестранни  се губи конценрацията да се усъвршенства в едно нещо и да е повече от  масовката.

аватарът ... колкото да се в пишеш в социума  сред връстниците ти  но знаеш че си различен 

имитираш ги .

но може и да греша

кой съм  аз

един от интелигецията  в който простакът се бори да надделее и да излезе наяве.

казвам че е идиот на този с неоснователните нападки 

Как си представяте някой съфоромник така по аватара името и психо-профила от писането му emoji3.png Кратко описание до никнейма.

Не си представям дори...няма нужда...имаше един виц за мечката и представата...но не ми се разправя :emoji_smiley-11:

Обичате ли си работата? 

да  обожавам я, не работя или работя каквото си искам

а вие обичате ли си работата

хобито ми е гъбарство и билкарство и от време на време тестинг на игри- чупене софтуерно 

преди 10 минути, ><@>< написа:

Да ръчкам компове...

А твоето? 

като ги ръчкаш ко става след това

обичам риба даже ми е  от любимите 

послушни ли сте изпълнявате ли каквото ви кажат ?

Ами да. Налага ми се. Ако аз не си го направя, често е калпаво направено ... (да не се чете надменност, моля)

Какво можеш да обещаеш?

Не обичам да обещавам. :no-no:

Как се чевствате ако ви игнорират?

Опит за привличане на внимание, игнор или нещо друго. ..

Аз съм директен, но задавам въпросите си по шеговит начин, понеже никой не иска да бъде унижен по какъвто и да е начин, особено на публично място. Затова (ако разбира се съм близък със слушателя си) щраквам с пръсти пред носа му, дърпам събеседника сиза ухото, за да мога да му привлека вниманието.

А вие директни ли сте, и как бихте реагирали ако някой се опитва да се скатава?(правя проучване в офиса и всичките се оказаха мързели :D )

преди 18 минути, ><@>< написа:

Пуска се слух, че щефа е сложил скрита камера :)

Да остане въпроса!

Ние сме в сграда която е културен паметник и аз обмислям да резна кабела на нашата(не че ме вижда де), и да му кажа, че "Мишки, ей таки'а ... "

преди 6 часа, Maleficient написа:

Какво можеш да обещаеш?

Само неща, които съм сигурен, че мога да направя.

Не е по силите на човек, да направи всичко, но е напълно по силите му, да не обещава.

преди 1 час, martiron написа:

А вие директни ли сте, и как бихте реагирали ако някой се опитва да се скатава?(правя проучване в офиса и всичките се оказаха мързели :D )

Зависи каква е работата. Ако ми доставя удоволствие, и да ме гледат - ще видят, че работя.

В обратния случай - все тая. Даже съм работил ... работа, в която няма нищо за вършене.

Поспиваш ли си следобед (когато не си на работа)?

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.