Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

преди 1 час, divna написа:

Имате ли любим коктейл?

Например - коктейл „Боздуган“.
Чаша от 200 мл. Сипваш 190 мл бира. Пиеш глътка, наливаш водка до горе. Пак глътка, пак доливаш. Като остане само чиста водка, пиеш глътка водка и наливаш до горе бира. И така докато остане само бира.

Или Японско утро.
Смесват се много и различни видове алкохол (колкото повече и по-високо алкохолни - толкова по добре). Пие се с големи (200 ml) чаши и по много. На сутринта... разбираш, защо е кръстен така.

Наздраве!

А вашия какъв е?

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 347,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

Не обичам коктейли май..най-много някое мохито да е

--> Какъв домашен любимец имаш?

на 17.06.2017 г. в 19:37, jhoro написа:

Или Японско утро.

:D  Върна ме в студентските години... и "дръпнатите" подути очи сутрин(е, не точно сутрин, но...) :D

на 17.06.2017 г. в 22:15, Madonna написа:

--> Какъв домашен любимец имаш?

В момента нямам. Имах пекинез, който радва живота ми близо седемнадесет години... Джулия. Гледах и една чужда котка две години, но стопаните си я взеха. От една година у дома няма животинка. Май и не искам... разделите са твърде болезнени. :(

Би ли станал приемен родител?

Бих, ако не бях сама и имах мъж до себе си. Децата трябва да израстват и да се възпитават от двама родители.

Каква част би дал за благотворителност, ако имаш високи доходи? Нещо като милион на месец?

10%, независимо от размера на дохода. И сега е така.

Какъв шоколад предпочиташ?

шоколад с лещници

Какъв сладолед харесваш?

Много сметанов :) с карамелизирано ядки :)

Обичаш ли мента в храна и напитки?

По-скоро не.

Харесваш ли ягодов сок?

Не, след лечение на Дискова Херния(или по-скоро опита за лечение) с хапчета имам непоносимост към някои плодове и зеленчуци(не, че не ги ям де :D  )

Обичаш ли дъжда?

да

Пасъл/пасла ли си добитък?

Морето ми е по на сърце, но и планината обичам. Ако все пак трябва да направя категоричен избор - море :)

Умееш ли да плуваш?

Не.

Харесваш ли лютиво?

има степени на лютивото

харесвам всички преди степента на  сълзене 

понякога за разнообразие  я прилагам и нея

...  ако не  обичаш лютиво пробвай дъвчене на  малко корен от хрян или  1/6   от зелен орех след това  лютите чушки ще ти се виждат прекрасни 

а лютото е и полезно

как  сте с финансите чаткате  ли ги нещата 

кое точно на "нещата" да чаткам? Ми като имам кинти харча. Винаги има за какво да се дават и да ти искат пари. Обичам да давам пари за книги, а после книгите като ги прочета да ги подарявам. Като нямам, много рядко искам назаем, опитвам се и с малко да закърпя нещата. Спестявания нямам и не мога да пестя ...

Колко време би оцелял в пустош-та, гората, място, което е диво и нецивилизовано?

Години..аз се чувствам прекрасно изолирана от хората, а и съм достатъчно смела и оправна, за да оцелея он май оун. А ако се наложи...викам неволята.

--> На колко години загуби девствеността си?

Не помня (рядко помня сънищата си).

Същият въпрос.

Станах сутрин да се къпя, но чух някакво тракане в кухнята. Като отидох да проверя, видях, че хладилникът се е взривил и храната беше из цялата стая. Само вратата му беше цяла и тропаше по стената от вибрациите на мотора. Но после видях, че моторът е в другия край на стаята. Разбира се - това не ми се стори странно тогава. Помня също че имаше и половинка обелен портокал, която се бе залепила на прозореца. После разбрах, че не е сутрин, а е вечер и започнах да се чудя как съм се объркал...
Преподреждаш ли си често мебелите?

Не, не харесвам такива промени.

Харесваш ли промените по начало?

Някои да... но да не изпадам в детайли.

Знаеш ли кога и как да спреш?

когато не се чувствам добре просто спирам

Повече пъти си си замълчавал въпреки че не си бил съгласен или напротив?

Когато стана център на внимание(много мразя всички да гледат мен).

Какво правиш като се напиеш?(или какво пиянство имаш. Не гледайте странно, Петък е и само такива мисли ми се въртят из главата :D )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.