Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

Ставам много весел, не съм се напивал като свиня, нито като талпа, защото не обичам да се наливам а колкото да ми стане забавно.(и ако се танцува да танцувам щото тогава не мога да слушам коментарите на другите, че съм дървен :D :D )

А следващия търпрлив ли е? или кое го изкарва извън релси?

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 347,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

Колкото и да е странно, не с хората а с техниката човек трябва да е по-търпелив. Понякога ми идва да грабна телефона и да го тресна в земята.

Обичаш ли да гледаш филми?

Определно.. но обикновенно фантастика, но не от тази блуткавата а тази направена по книги и в която е вложена мисъл(пълна с парадокси, дилеми и оставящя материал за размишление), също така обичам да гледам стари филми, комедии, черно бели.

Следващия следи ли дързост и красота? [emoji3] :D

Не! Сериали изобщо не гледам, а от 3 годин и нещо не гледам телевизия. Не ми липсва.

Същия въпрос.

Не, баба ми го гледаше преди повече от 10г спомням си смътно, но все още го дават :D
По принцип и аз не гледам сериали по телевизията, а ако гледам си свалям сезони и един след друг като филм.

Следващия гледа ли телевизия?

Тая простотия не вярвам да я гледа някой още.Иначе и аз телевизия не съм гледал от 2-3 години.

Следващия обича ли да играе билярд?

Редактирано от Pamlea (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

да. Преди като по-млада редовно с компанията ходихме по места и заведения където има билярд и много ми харесваше.

Последно за какво си изпитвал вина?

Че не прекарвам достатъчно време с детето си..всеки ден я изпитвам тази вина

--> Най-хубавото нещо, което можеш да правиш с ръцете си?

Да не правя нищо!

Иначе все се получават разни... разнообразни.

Ти що са бииш... ма???

Това става ли за въпрос???

Щот някой хора от друго не разбират, уе? Плясссс 

--> Случвало ли ти се е по време на секс да те нарекат с друго име или ти да наречеш някой с чуждо име?

не. По време на секс много не говоря и предпочитам и отсрещния да е по-отдаден на други неща от това да мисли как да ме нарече ...

Къде или с кого/коя никога и за нищо на света не би правил/а секс?

много сте оборотни на тема секс

не бих правил с някоя два пъти по широка в корема от мен или непозната .

вие с кого не бихте правили секс?

пп 1.5   ...  осъзнах че съм наедрял  трябва да взема мерки  :rabbit:

Без тръпка и  желание....с непознат ...с колега и не знам...зависи... не си падам по лесните неща...така или иначе после ще е сложно...

Да остане въпроса

със смърдящ на пот или друга неприятна миризма, с лош дъх, с черно под ноктите, с косми в носа и ушите, да не е кавалер и да се бута пред мен като трябва се влезе някъде, да ... заеква, да му е малка пишката и т.н.

Същия въпрос като, ако има свенливи да ползват алтернативата за неприятно и неудобно място. Мерси.

преди 49 минути, Yvan Sergeev написа:

...

преди 17 минути, ...х... написа:

...

преди 10 минути, Maleficient написа:

...

Хммм - интересно, интересно. Ще си кажете вие, всичко ще си кажете!!!

1. Трябва да си спомня какво беше това!!!  :cantbelieve:
  2. Да проверя, дали (още) мога да го правя!!!   :shock11:
  3. Да се намери някоя мераклийка!   :impatience:
  4. А-а-а... за какво говорехме???    :speak:

Да остане същия въпрос, щото... нещо... много се замислих.

ние говорим примерно :giggle1:

преди 46 минути, Maleficient написа:

със смърдящ на пот или друга неприятна миризма, с лош дъх, с черно под ноктите, с косми в носа и ушите, да не е кавалер и да се бута пред мен като трябва се влезе някъде, да ... заеква, да му е малка пишката и т.н.

сякаш се познаваме от хиляди години :giggle1:

преди 17 часа, Yvan Sergeev написа:

ние говорим примерно :giggle1:

сякаш се познаваме от хиляди години :giggle1:

:wub: уважавам самоироничните и с чувство за хумор ... това го забравих, или обратното, някой ръб, който да разказва тъпи вицове, но всъщност да не са смешни

Не виждам въпросче?

... но ще допълня за мястото, че сред природата на палатка е крайно неудобно и ръбесто. Дори в кола, макар и да е тясно е по-удобно.

Предпочитате да отидете на лекар или да се самолекувате?

Предпочитам да НЕ боледувам и да не ми се налага никакво лечение.
За последните 25-30 години горе-долу ми се получава. Дреболиите - настинки и подобни - се правя, че не ги забелязвам и те си отшумяват.

Бихте ли работили работа, която можете да вършите, но е много под квалификацията Ви?
Преди време един ми се обиди, щото той бил лютиер, пък аз съм го нарекъл „дърводелец“. Ами... чух ги, че си говорят за дървен материал и...

чистач или клошaр, или любов за пари, или  просяк, нещо пак свързано с боклук ,не бих работил,

бих влязал в затвора , в лудницата, или да живея в някое село без ток и пари, но не и  това.иначе много неща бих вършил, стига да е сметна че е добро заплащането, но няма такива защото хората са си сметнали каква

трябва да е заплатата, и работата не е привлекателна. най- добре е човек да работи за себе си, поне тогава знае, че колкото работи толкова изкарва и никой не му е виновен.

можете ли да пишете  на клавиатура с двете ръце  без за да гледате буквите

от години

а да пишете на кирилица без фонетика можете ли?

преди 5 минути, Kieli написа:

а да пишете на кирилица без фонетика можете ли?

В смисъл...??? Имаш предвид, да се използва „БДС-клавиатурата“ ли? „Фонетичната“ клавиатура по принцип не я използвам.

Колкото до скоростта на писане - това никога не е било най-важното, макар че често пиша без да гледам (и личи!).

Готова ли ти е програмата за уик-енда?

лично шефа ми я написа :P

ще му казваме ли дядо Жоро на този над мен? :jumping11:

преди 22 минути, Kieli написа:

ще му казваме ли дядо Жоро на този над мен? :jumping11:

И това ще стане... когато му дойде времето. Но ти няма да си от този кръг хора (които ще използват това обръщение).
Навремето имах един съученик - неговия дядо държеше да се обръщаме към  него с „чичо Иване“.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.