Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Държите вирус на компа? 2-10х.лв. глоба! в новия Наказателен Кодекс

Featured Replies

Що за тема е тази? Защитата ми е конфигурация от три безплатни програми и нямам идея кой вирус може да ги преодолее. Половин година упорито и безуспешно търся такъв. И досега не съм успял да намеря нито един... Къде да ги намеря тези проверители и глобители? Те вероятно предлагат някои платени продукти - а аз изобщо не се интересувам от защити,които са на по-ниско ниво от моя безплатен сбирщайн...

Добрееее  :D

• Отговори 62
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Що за тема е тази? Защитата ми е конфигурация от три безплатни програми и нямам идея кой вирус може да ги преодолее. Половин година упорито и безуспешно търся такъв. И досега не съм успял да намеря нито един...

Колегата Highagain, го раздаваше квартален хакер. Можеш да го разпиташ. :clown:

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Що за тема е тази? Защитата ми е конфигурация от три безплатни програми и нямам идея кой вирус може да ги преодолее. Половин година упорито и безуспешно търся такъв. И досега не съм успял да намеря нито един... Къде да ги намеря тези проверители и глобители? Те вероятно предлагат някои платени продукти - а аз изобщо не се интересувам от защити,които са на по-ниско ниво от моя безплатен сбирщайн...

Ти вируса не го търси той сам 

е те намери

За съжаление хората, които са писали този закон не разбират от компютри....

Колегата Highagain, го раздаваше квартален хакер. Можеш да го разпиташ. :clown:

Хора с международни контакти не се занимаваме с квартални лидери. Vasilevsa, съвсем не е лесно да ме намери вирус - заради защитите ми, а те са с превантивно изпреварващо блокиране. Който желае нека пробва - ето мое   IP  78.83.42.16 - атакувайте, моля. С толкова вино и пелин около Коледа може и нещо да съм пропуснал с моята безплатна до вманиачване защитеност...Поне ще разбера дали някой ще пробва да ме глобява. Весели празници!

Хора с международни контакти не се занимаваме с квартални лидери. Vasilevsa, съвсем не е лесно да ме намери вирус - заради защитите ми, а те са с превантивно изпреварващо блокиране. Който желае нека пробва - ето мое   IP  78.83.42.16 - атакувайте, моля. С толкова вино и пелин около Коледа може и нещо да съм пропуснал с моята безплатна до вманиачване защитеност...Поне ще разбера дали някой ще пробва да ме глобява. Весели празници!

Оффф, човек, ако всичко опираше до нас единствено... Забравяш мърльовците, които в стремежа си да направят бърза и голяма кинта са "забравили" да защитят качествено данните ти на сървъра си и където и да е - дават ги продават ги разменят ги - играят си как си искат - примери? АНС, (АБВ?) Адоуб, Target - еле пък с последните работата ще се окаже супер дебела и тея ни слухо, ни духо... Отделно се логваш на страници незащитени с криптирана връзка, която може лесно да бъде прехваната - не са го направили не щото им е скъпо ми щото ги мързи да си мръднат г..., за да те защитят.

Пък, ако си имал нещастието да ползваш навсякъде една парола...

За богатите мърльовци, на които им доверяваме личните си данни (и тук разбирай име, парола, мейл, а не егн-та и такива неща), които умишлено не са защитили мрежата и сървърите / сайта си кога ще има наказание?

Та това тебе да атакуват... Защо си им ти, след като с малко повече усилие ще достигнат до данните на хиляди?

Мисълта "това на мен не може да се случи" е супер погрешна. Хубаво е да се мисли не за "дали", а за "когато" се случи. Може никога да не стане, ма ти си вържи гащите, пък то да не става. Да знаеш какво трябва да направиш, ако попаднеш на някой от тези смръшляци, които не са обезопасили данните ти.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Ping statistics for 78.83.42.16:

Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 21ms, Maximum = 22ms, Average = 21ms

Това е моето IP 59.177.77.30  :giggle1: очаквам включване.

Има сайтове ползващи външно сканиране - "Все потенциально опасные порты закрыты.Ваша система в безопасности" Това например е при 2ip.ru - а това е в добрия случай. Сайтът е немски вместо руски - но както и да е... Можеш да си уловиш вирус дошъл ти на гости и по този начин. Тогава резултатът е конкретен.А глобяващите ще са в чудо - хем нищо не знаят, хем искат да глобяват. Заслужават си боя - казано с три думи.

Колежке, много готино IP имаш. Страдаш от приемане на прекалено много антивирусни препарати.  Външно и вътрешно.

Публикувано изображение Много лошо намерен в 7 черни списъка

Поправимо е. 

.........ако знаеш колко  бан е понесло  :no-no: .....има сантиментална стойност за мен  :tongue2:

.........ако знаеш колко  бан е понесло  :no-no: .....има сантиментална стойност за мен  :tongue2:

Не е така -това е с доставчик Mtel-spectrumnet.bg и никъде досега не е имало бан. Предните бяха с доставчик СКАТ. Вероятно все съм с някой друг гост на компа - ама защо ще ме глобяват.... ако аз дори и още не зная? Весела Нова Година!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.