Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

borko3

GPU натоварване

Препоръчан отговор


Здравейте! От ден, два видеокартата ми се използва 20% при декстоп. Също имам и насичане на клипове. Наскоро смених видеото с ново 3-4 пъти по-силно и когато го сложих го нямаше този проблем. Също имам една гад която товари проца intel.exe. Съвети?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Съвети?

Да...Кажи марка и модел на компонентите, версия на операционната система...не сме врачки!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не бях чувал за процес като intel.exe

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Intel i3, r9 270x, W7 32bit. Имах предвид съвети какво да правя :). Така си се казва процеса.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Intel i3, r9 270x, W7 32bit. Имах предвид съвети какво да правя :). Така си се казва процеса.

Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Предвит мястото на темата...Никой повече няма право да взема участие, освен ако не член на HJT отбора.... Това значи, че дори и аз нямам право да пиша в тази тема...Автора да слуша и изпълнява насоки само от HJT, а всички други да не пишат тук, а ако пишат, ще бъдат санкционирани!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С коя програма/софтуер видя колко процента ти се товари картата ? Да не би да си видял консумацията на картата или волтажа върху ядрото, или клока на ядрото и паметта ? Ти сигурен ли си, че нямаш отворена програма, която поддържа/използва хардуерно декодиране/рендиране от картата ? А да не би да гледаш натоварването на вградената карта, ако имаш такава ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Атанас, intel.exe е точно BitcoinMiner троянец така че оттук поемам аз. :)

 

Автора на темата да направи следното:

 

 • [*]Моля изтеглете
Farbar Recovery Scan Tool (според версията на Windows изберете 32 битовата или 64 битовата версия) и го запазете на десктопа. [*]Стартирайте файла FRST.exe (или FRST64.exe) [*]Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение. [*]Сложете всички отметки. [*]Натиснете бутона SCAN. [*]Ще се създадат два лог файл с името - FRST.txt и Addition.txt на десктопа. [*]Прикачете лог файловете в следващия си коментар.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може би копачите не са един, така мисля аз. Така става като си супер потребител в замундата. Ето, и второто.

 

modedit:

 

 

Никой повече няма право да взема участие, освен ако не член на HJT отбора.... Това значи, че дори и аз нямам право да пиша в тази тема...

Автора да слуша и изпълнява насоки само от HJT, а всички други да не пишат тук, а ако пишат, ще бъдат санкционирани!!!

 

Повече да не виждам намеси в темата..!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мда...доста са копачите...изчакайте да напиша скрипт за премахването им. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имате доста адуер в системата...преди да пристъпим към действие ви съветвам да деинсталирате следните програми (и един от копачите е инсталиран лично от вас)) ако ги има в списъка с инсталираните програми:

Bitcoin

Marine Aquarium Lite Toolbar

PrivitizeVPN

Kozaka

VideoDownloadConverter_4z

Better-Surf

iLivid

ExpressFiles

 

 

Изтеглете следния файл и го запазете в папката от която стартирахте FRST.exe.

Стартирайте FRST.exe и натиснете бутона Fix веднъж!

След като приключи, ако ви поиска рестарт - съгласете се. След рестарта публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата.

Също така архивирайте папката C:FRSTQuarantine (без да я отваряте и стартирате файлове от нея, а с десен клик върху папката с желания архиватор) и я качете на този адрес => http://zippyshare.com/

Публикувайте линк за нея в следващия си коментар за да може да изпратим бацилите на антивирусните компании, които не ги засичат (това го уточнявам заради новия закон, който се канят да приемат нашите политици)...

 

 

След това върнете настройките на Google Chrome по-подразбиране, защото доста от тях са засегнати от адуера по следния начин.

 

За финал направете следното:

 

 

СТЪПКА 1

 

 • [*]

Изтеглете и стартирайтe AdwCleaner.exe.

[*]Натиснете бутона Scan. [*]AdwCleaner ще започне да проверява компютъра, както преди. [*]След като проверката приключи...този път натиснете бутона Clean тъй като няма неща които да не са за триене от лога. [*]Натиснете OK на диалоговия прозорец, който ще се появи подканвайки Ви да затворите всички активни приложения. [*]Натиснете OK отново за да позволите наAdwCleaner да рестартира компютъра и да довърши почистващия процес. [*]След рестарта ще се появи автоматично лог файл с името (AdwCleaner[s0].txt). [*]Прикачете съдържанието му в следващия си коментар [*]Копие на лог файла можеш да намериш и в папката C:AdwCleaner.

 

 

 

СТЪПКА 2

 

 

 

Публикувано изображение Моля изтеглете Junkware Removal Tool на вашия десктоп.

 • [*]Спрете временно работата на защитните програми. [*]Стартирайте инструмента
JRT.exe [*]Ще се отвори ДОС прозорец. Натиснете което и да е копче от клавиатурата. [*]Затворете излишните приложения и всички браузъри и изчакайте проверката да завърши. [*]Ще се появи лог файл (който можете да намерите и ръчно на десктопа с името JRT.txt). [*]Моля копирайте съдържанието на лог файла в следващия си пост.

 

 

 

СТЪПКА 3

 

 

 

Публикувано изображение Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware

 • [*]Кликнете два пъти върху
mbam-setup.exe, за да инсталирате програмата. [*]Уверете се, че са поставени отметки на Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware. След това кликнете на Finish. [*]Ако има намерени обновявания, тя ще ги изтегли и инсталира. [*]Стартирайте програмата и изберете "Perform Quick Scan", след това кликнете на Scan. [*]Сканирането ще отнеме малко време, затова моля да бъдете търпеливи. [*]Когато сканирането завърши, кликнете на OK, след това Show Results, за да видите резултата. [*]Уверете се, че на всички редове има отметки (ако няма на някои обекти ги поставете ръчно), и кликнете на Remove Selected. [*]Когато всичко бъде премахнато, в Notepad ще бъде отворен лог. [*]Прикачете този лог в следващия си коментар в темата.

Забележка: Ако MalwareBytes'Anti-Malware се затрудни в премахването на откритите вируси/заплахи, той ще поискада рестартира компютъра Ви и по време на рестартирането да премахне проблемните вируси/заплахи. Ако бъдете попитани, потвърдете че желаете вашия компютър да бъде рестартиран.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защо сте си едитвали поста...така не бях уведомен, че сте писали в темата....Сега ще прегледам логовете да видя дали сме готови...

Сканирали сте с много стара версия на Junkware Removal Tool - Version: 6.0.3 (09.27.2013:1)

Последната е 6.0.8 и затова изтеглете последната версия от моя линк и повторете проверката и публикувайте лог файла.

Не сте дали и линк към архива на папката C:FRSTQuarantine, който поисках в предишните си коментари. :)

 

След това остават още две проверки и чак тогава приключваме.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • Подобни теми

  • от Пламен Р
   Здравейте хора наскоро си взех компютър всичко ми е сглобено и само видеокарта нямам , ако може да ми помогните процесора ми е i7 7700 , дайте ми идей за видеокарти с който ще карам на макс всичко поне 1-2 години и да са горе-долу бюджетни!!!
  • от sk23
   Здравейте,
   Преди около две седмици реших да си купя една видео карта gtx 750ti от Aliexpress, като днес получих писмо че пратката ми е задържана на митницата в Горна Оряховица и трябва да им пратя някои документи за да ми я освободят и да си платя митото/ДДС. И сега търся помощ защото не разбирам някои от документите който трябва да пратя, като например първият и четрътият документ. За вторият документ предполагам искат нещо като screenshot на поръчката ми от сайта на aliexpress eто така. За третият вече извадих извлечение за заплащане, но не разбирам първият документ какъв точно трябва да бъде. Трябва да предоставя нещо като този screenshot отново? Ето линк към видео картата  и се извинявам ако съм объркал раздела.

  • от Пламен Р
   Кой е по добър от двата процесора i5 8400k или i7 7700. И за хубави части има ли смисъл да си купувам хубава кутия смисъл middle tower 
  • от Пламен Р
   Имам една опция във биоса intеl turbo boost тя ми е на auto да я направя ли на enabled или зависи от частите на компа ми
  • от O.o o.O
   Здравейте на следната конфигурация и трябва рам и захранване, бихте ли ми предложили такива.
   CPU: I5-8400
   MB: GB b360 aorus gaming 3 WiFi
   RAM:
   HDD: 1TB HDD sedate baracuda
   Case: coolermaster masterbox 5 msi edition
   PSU:
   1• EVGA 550 B3 550w bronze
   2•Corsair VS series vs650 650w bronze
   3• или нещо по-добро в ценовия диапазон до 140лв
   GPU: 1060 6 gb EVGA SC 3/6gb (още не съм решил коя ще взема, но май ще е 6)
    
   Поздрави 
 • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.