Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ. Любовта ме души тотално.

Featured Replies

Според мен любовта е отрова. По гадна от това да дишаш хлор или да ти бият нжекция пеницилин под кожата.

Отрова е само ако ти си я направиш такава.

• Отговори 67
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

В случая друг я направи такава. Не я виня но е така

В случая друг я направи такава. Не я виня но е така

Сега опитай не само да чуеш/прочетеш каквото казвам, но и да го разбереш, младежо, защото е важно. Хайди е съвършено права. Дотогава докато мислиш, че причините за твоите неблагополучия от каквото и да е естество - битово, професионално, любовно и каквото и да е друго, са някъде извън теб, т.е. причиняват се от някакви външни, независещи от теб причини и обстоятелства ще си като есенен лист подмятан от вятъра. Ще го кажа даже по-силно и дано не ми се обидиш. Ако имаш такава нагласа/отношение към живота ще си само едно сополиво мамино детенце, което ще си губи времето в безплодни занимания като търсене на вини, а не търсене на решения. Имай предвид, че мнозинството от възрастните са имено такива... Никой не може да направи нищо с теб, ако ти не му го позволиш по един или по друг начин. Тъй че избий си тези глупости от главата докато е време. Избий си безмисления драматизъм, сантиментите и най-вече тъпото самосъжаление. Самосъжалението е много вредна емоция, която унищожава куража. Онова, което постна вчера за орлите беше хубаво, но нали не си виждал подсмърчащи, самосъжаляващи се орли? ;)

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Автор

виждал съм.по нешионал джеографик уайлд

• Автор

Благодаря за помощта,но аз се отказвам. Наскоро погледнах нещата от неутрална гледна точка и видях нещо. Тя е от тези егоистични подлеци,без грам морал и мозък,които обожават да разиграват хората под предлог че не могат да избират защото сами не знаят какво искат,с които е пълен сега целия свят,и заради които е в такова състояние. Аз не я обвинявам нея. Не е тя виновна. Виновен е целия този жесток калъп,тази матрица в която ни натикват в училище.Ако някой е гледал филма „Стената” на Пинк Флоид ще разбере за какво говоря. В училище се превръщаме на кайма,лесна за моделиране. А после ни правят на еднакви „кюфтета”. Най-лесния начин за контрол.Ако някой е гледал филма „Стената” на Пинк Флоид ще разбере за какво говоря. В училище се превръщаме на кайма,лесна за моделиране. А после ни правят на еднакви „кюфтета”. Най-лесния начин за контрол.

Ако някой е гледал филма „Стената” на Пинк Флоид ще разбере за какво говоря. В училище се превръщаме на кайма,лесна за моделиране. А после ни правят на еднакви „кюфтета”. Най-лесния начин за контрол.

Дали ще те направят на кайма и кюфтета, приятелю, зависи от теб. От друга страна, манипулирането на колективното съзнание няма много общо с твоите любовни разочарования. А "Стената" сме гледали още тогава, когато си бил в проект.

Благодаря за помощта,но аз се отказвам. Наскоро погледнах нещата от неутрална гледна точка и видях нещо. Тя е от тези егоистични подлеци

Не се отказвай,бори се за това което искаш.Ако не стане днес ще стане утре така поне няма да се чудиш какво е можело да бъде.По добре пробвай не да не стане от да си стоиш сам и са се депресираш но трябва да забравиш за ината и гордостта ти тези две неща нямат място в отношенията между двама души

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Да,но за нея вече не съм „приятното момче което я харесва” а съм просто някаква досада. А тя дори не иска да ми обясни къде ми е проблема че не ме харесва и още защо ме прецака. Даже направхме сделка,а тя се отметна и не спази своята част.

Уау...Честно, имаш доста голям проблем. Напълно възможно е това момиче да е спряло да изпитва същите чувства към теб, както е било преди. Доста е тъжно, като се има предвид, че ти наистина си хлътнал по нея. А може и тя самата да не е сигурна в себе си. Дори наскоро един приятел се сблъска със същия проблем - приятелката му не беше сигурна дали иска да е с него. Бяха се разделили за малко, после пак започнаха да се виждат, после пак скъсаха...и сега всъщност са щастливо влюбени. Нейният проблем беше, че не е сигурна в това дали той е точният човек. Може би на въпросното момиче й е същият проблема. Всъщност...ти не опита ли просто да поговорите? Не й ли се обади или нещо такова? Ако не иска да говорите относно това бих казала, че си си паднал по доста безсърдечно момиче. А може и тя да не осъзнава, че те наранява по този начин. Може би се надява да се отчуждите и всичко да затихне, без да се налага да те наранява допълнително. Очевидно не знае колко много си влюбен в нея.. Въпреки големият шанс от това да бъдеш тутално и безвъзвратно зарязан, според мен въпроси от това естество трябва да се решават бързо и очи в очи. Поговори с нея! : ) 

• Автор

Да,но когато я питам дали става да се видим за да поговорим отговорът е не мога.Тя самата не иска да ми каже някаква причина.И да.Наистина изобщо не разбира какво ми е.А и в момента ме смята за малко слабохарактерен,защото я харесвам толкова много и,че си го признавам.Не ми го е казвала но по начина на държание се разбира.Като че има надпис на челото.

Даже се чудя дали да не постъпя като типичен водолей и да се откажа насред нищото.

Да,но когато я питам дали става да се видим за да поговорим отговорът е не мога.Тя самата не иска да ми каже някаква причина.И да.Наистина изобщо не разбира какво ми е.А и в момента ме смята за малко слабохарактерен,защото я харесвам толкова много и,че си го признавам.Не ми го е казвала но по начина на държание се разбира.Като че има надпис на челото.

Даже се чудя дали да не постъпя като типичен водолей и да се откажа насред нищото.

E.. може да ти е трудно, но във всички случаи не се отказвай. Любовта е сложна и непредсказуема. Както сега ти си хлътнал до уши по нея, утре може да решиш, че вече не ти е интересна, а пък на нея да й "просветне", че е лудо влюбена в теб.. Просто казвам, че не знаеш как ще се стекат нещата. Това, че сега положението не изглежда много розово, не значи, че няма всичко да се подобри. А може и в крайна сметка нищо да не стане между вас и да си останеш в неведение относно нейните чувства. Но не се отказвай! Любовта е едно трудно, съсипващо, унищожаващо всичко по пътя си бедствие, което ни поглъща изцяло. Оплина ни в мрежите си, от които няма излизане. Никой никога не е разбирал любовта. Никой никога не е знаел защо се самонаранява заради нея. С какво това чувство е по-различно от всички останали? Никой не знае..Но знаеш ли.. струва си дасе опиташ да я разбереш. Дори и да знаеш, че няма да успееш... Малко е прибързано да се говори за любов на нашите години, ама.. нали уж нямала граници... :D : ) 

• Автор

Абе тоя Купидон е голям п*дал. Да не говорим за Афродита(Венера). Айде. От мен да мине няма да се отказвам. Но вече не знам какво да правя и да мисля. Тя ми писа едно съобщение по фейса но заради липсата на препинателни знаци не можах да го дешифрирам. А когато я помолих да пише по разбираемо тя се разсърди.

Хаха, недей да обвиняваш Купидон и Афродита за несполуките ти в любовта. :D Рано или късно ще намериш някого, който истински да отговаря на чувствата ти. 

А пък иначе...Да кажеш на едно момиче да пише по-разбираемо е все едно да й казваш, че е неграмотна :D Дори като ти идва да я цапардосаш с граматиката на българския език, гледай да се въздържаш от подобни коментари, понеже ние, момичетата, сме чувствителни. И приемаме на пръв поглед маловажните изказвания и действия, много по-навътре отколкото можеш да си представиш. Особено, ако това момиче изпитва някакви чувства към теб.. ;P : ) 

• Автор

Но нищо не разбрах от това съобщение. А е ужасно да седя и да мисля ккво означава. Може да е всичко. А аз трябва да разбера къде ми е проблема.А и аз не исках да я обидя. Само помолих.

• Автор

А и не аз съм виновен за несполуките ми в любовта. Правил съм какво ли не,само и само да стане. Определено друг е виновен. Ако нашите разберат какви простотии съм правил,и то с каква цел... Мисля, че ще ме накажат доживот.Ти кога си родена че на нашите години?

Е, минаха толкова дни и щом още не те е удушила,таз либов, значи ша прескочиш трапа..Да не та мисля.....

• Автор

Абе тя няма да ме прецака. Нито да ме препикае като препикано мушкато. Единствено се дразни от това,че я питам постоянно за отговор а тя не иска да ми отговори.

А и не аз съм виновен за несполуките ми в любовта. Правил съм какво ли не,само и само да стане. Определено друг е виновен. Ако нашите разберат какви простотии съм правил,и то с каква цел... Мисля, че ще ме накажат доживот.Ти кога си родена че на нашите години?

Хах, явно е вярно, че човек влюби ли се - оглупява. ;d : ) Ами..това, че сега не ти се е получило, не значи, че след време няма да откриеш това, което търсиш. Не се отчайвай толкова.. Сигурна съм, че ще си намериш някого, който наистина ще иска да е с теб и ще те обича. Знам, че те боли и ти е тежко да го приемеш, но това твоето в момента е просто една мимолетна любов, която ще отмине бързо, и бързо ще забравиш за нея. Та идеята ми е, да не се отчайваш толкова, а да се усмихнеш на живота и да продължиш напред, защото това определено не е единсвеното момиче, в което си способен да се влюбиш. 

На 26.02.2000 : ) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.