Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ. Любовта ме души тотално.

Featured Replies

• Автор

Ок. Сини очи руса Овен е (ако знаете отличителните знаци на зодиите) висока е ~1.65м. има средна дължина на косата,чувствителна,красива (през моя мироглед) остроумна ходи на китара и тае-куон-до и обича котки и да пътуваа и ако си чел от начало аз не искам секс от нея. Пак казвам ,точно в тази възраст тази мисъл ме отвращава.

• Отговори 67
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Разбирам. Наистина... Позволи ми да ти кажа и още някои неща. Аз съм имал тъкмо две големи любови през живота си. Първата беше като студент. Продължи към 4 години и после тя замина да учи в чужбина. Разделихме се и го преживях доста драматично, защото в продължение на четири години бяхме градили планове как ще се оженим, ще имаме деца и ще се обичаме "докато смъртта ни раздели". Но, както казва Джон Ленън, животът е това, което се случва докато си правим планове. И в един миг всичко рухна като картонена къщичка от карти. Почувства се съвършено lost. Изпитах толкова дълбоко разочарование, че години наред имах само хаотични връзки - днес с тази, утре с онази. Преди девет години, обаче, срещнах жена, с която съм и до днес. Не беше някаква любов от пръв поглед. Помня, че първият път, когато се запознахме беше на едно обществено мероприятие и тя ме подразни с нещо си. Беше много намаана и и направих някаква забележка. Бе, сдърпахме се малко. После нещата се развиха така, че все попадахме на едни и същи места и се опознахме... Виж, Пепи, знам, че е трудно за приемане, а още повече за следване, но най-разумното е да нямаш очаквания и да не планираш подобни неща. Просто да си открит към всичко, към всяка ситуация и да оставяш нещата да се случват етествено без да ги насилваш и без да планираш много-много. Така можеш да уловиш всяка възможност. Освен това, това е едно вълнуващо състояние, при което не знаеш откъде ще изкочи заека. Инак, ако се фокусираш само върху едно нещо, върху едно единствено очакване (примерно върху нея), ще пропуснеш хиляди други неща и възможности.

–––––––––––––––––––––––

И още нещо, което ще ти кажа сега, макар че в момента за теб не е актуално. Любовната емоция в чисто биологичен план е свързана с възпроизводството и оцеляването на вида. Затова и продължава сравнително кратко. От три-четири месеца до 1/2 г. Това е време, в което ще се чувстваш като в рая. В следащите година-година и 1/2 ще започне да утихва. Това не означава, че вече няма да си привлечен от партньора, а че ако наистина искаш да останеш с него, то трябва да потърсиш някои по-дълбоки основания и да се научиш на някои неща - напр. да изслушваш, да правиш компромиси, да му даваш свобода и други такива. Тези неща са важни.

Колега, тук стана като "Искрено и лично". :D

Дано му е от полза на момчето. Аз като бях на неговите години нямаше нет, нито подходящи хора, с които да споделям... Мхм. Не знам дали за добро или не.

Абе, колега аз съвсем малка част съм му споделил..... Какви неща съм вършил на неговите години, ехеееее.... Смятам, че и вие сте го правили и не сте седяли на комповете и "нинтедотата и сегите" и не се вайкали :).... Какви времена бяха само...Щури, хубави, интересни, дори и такива, които не са за пред хората.... ахахаха :)

Не съм чел темата, ама...

Конгениално, както казва Остап Бендер.

Абе, колега аз съвсем малка част съм му споделил..... Какви неща съм вършил на неговите години, ехеееее.... Смятам, че и вие сте го правили и не сте седяли на комповете и "нинтедотата и сегите" и не се вайкали :).... Какви времена бяха само...Щури, хубави, интересни, дори и такива, които не са за пред хората.... ахахаха :)

Тъй де... Немаше нет, нито фейс и други такива. Бира, секс и рокендрол (метъл при мен, че това се слушаше тогава).

Ок. Сини очи руса Овен е (ако знаете отличителните знаци на зодиите) висока е ~1.65м. има средна дължина на косата,чувствителна,красива (през моя мироглед) остроумна ходи на китара и тае-куон-до и обича котки и да пътува

А ти коя зодия си ?Значи Овен, а ? - принципно са много труден характер. Не ме питай от къде знам. Така, че я ядосай малко. Ще видиш, че ще имаш осезаем успех. Просто я подразни малко. Тя ще да е много ревнива. Тя е й много горда, предполагам, много трудно ще я впечатлиш с нещо. Тя теб да, но ти нея, малък е шанса. Все пак е момиче, не бъди много взискателен, остави я да прави това, което иска. Тя е деспот, което ще рече, че обича да командва много. Ако не я слушаш достатъчно, се изнервя. Обича да си нежен с нея, а не просто да и слагаш някакви сърца по скайп и такива неща. Определено романтиката ще помогне. Романтика нямам предвид под свещи и такива неща. Ами една разходка е подходяща винаги. Все още не си до тази степен стигнал. Но знай, че доста бързо ще се влюби, ако знаеш как да реагираш в дадена ситуация. Просто я опознай първо, след това всичко ще се нареди от само себе си. Но я ядосай много хубаво, гарантирам ти успех!Така добре ли е ?! 

ъ?

Тъй де... Немаше нет, нито фейс и други такива. Бира, секс и рокендрол (метъл при мен, че това се слушаше тогава).

Не те знам, колега кой набор си, ама аз съм 90. Тогава по мое време ходехме на една дискотека в едни лагери в Равда. Беше забранено за външни лица да влизат в лагера, но ние се справяхме с тези ограничения и какъв купон падашеееееее..... Ох като си спомня очите ми се пълнят със сълзи, като гледам днешната младеж......

Един "женски" съвет, от мен. За да оцелее една връзка не бива да изтощаваш партньора, да изхабяваш отношенията. Не бива да има прилепване, а всеки да си следва своя път и да има сътрудничество. Повечето хора се вкопчват един в друг, прилепват се като гербови марки и затова връзката им се превръща в убийствен досаден навик. Всичко трябва да е свежо и да няма прилепване.

• Автор

но аз например съм водолей и имаме съвместимост

но аз например съм водолей и имаме съвместимост

Жалко, тук трябваше моето мишле да ти даде съвет. Тя също е Водолей и си знае как да ме дразни, 'щото аз съм Овен.  Определено има съвместимост. Та, тя хич не е търпелива, говоря за момичето, което харесваш, разбира се. И внимавай, защото много лесно се обижда. Дразни я по обичайния начин, като и напомняш, че не е никак единствена. Много се вглежда във външния ти вид. Така, че внимавай и с облеклото. Няма какво да му се чудиш, един за друг сте. Бъди себе си, това е най-важното. Не се страхувай от нищо.

Редактирано от Неприкрито небрежен (преглед на промените)

Не те знам, колега кой набор си, ама аз съм 90. Тогава по мое време ходехме на една дискотека в едни лагери в Равда. Беше забранено за външни лица да влизат в лагера, но ние се справяхме с тези ограничения и какъв купон падашеееееее..... Ох като си спомня очите ми се пълнят със сълзи, като гледам днешната младеж......

Ми, май съм по-голям от теб с около 15-на години...

ъ?

Илф и Петров... "Златният телец" и т.н. Руска класика. Нещо като Джером-Джером в руски вариант. Ще ти хареса, ако не си го чел.

Един "женски" съвет, от мен. За да оцелее една връзка не бива да изтощаваш партньора, да изхабяваш отношенията. Не бива да има прилепване, а всеки да си следва своя път и да има сътрудничество. Повечето хора се вкопчват един в друг, прилепват се като гербови марки и затова връзката им се превръща в убийствен досаден навик. Всичко трябва да е свежо и да няма прилепване.

Мерси, че ме допълни, цвеке... То, момчето още никаква връзка не е създал, но това, което казваш, може да му е от полза в бъдеще.

ПП Шест страници съм транскрибирал в Уайли, ма съм превел две изречения и половина... Утре, ако продължавам така, моля да ме нариташ, че мързелът ми няма граници...

• Автор

благодаря но не знам как да се държа точно около нея. Единствено започвам да пелтеча разни глупости и после с нея се хилиме

благодаря но не знам как да се държа точно около нея. Единствено започвам да пелтеча разни глупости и после с нея се хилиме

Нали това ти обяснявам. Дръж се естествено. Предизвиквай я всеки един момент. Но внимавай да не я обидиш, че може повече да не я видиш. Мило се дръж, все пак е момиче. Понякога може да ти тегли майната, понеже си е такава. Но ти ще я разбереш де, ще се разберете двамата. Винаги ще намерите решение над всякакъв вид проблеми. Просто говорете, защото това е една важна част от "връзката" ви. Обръщай й наистина много внимание, не я оставай "никога" сама. Все пак отдръпвай се от нея, за определен период от време, да осети, че те губи. Така ще усети липсата ти. Но най-вече говорете за всичко, не се притеснявай от нищо. Чети ето "тук".  

мислех да я поканя на среща на 14.2 но след като сме само приятели незнам защо да го правя. Дори не знам за какво да си говорим вече

Не ти, тя ще ти говори, ти ще я слушаш. И опитвай се малко старание да положиш. Както ти казвам от личен опит го знам. Да, това със срещата е определено добро решение. Повярвай ми.  

Редактирано от Неприкрито небрежен (преглед на промените)

• Автор

мислех да я поканя на среща на 14.2 но след като сме само приятели незнам защо да го правя. Дори не знам за какво да си говорим вече

Ай, стига... Дръж се както ти дойде. Казахме ти достатъчно и даже предостатъчно за днес, а даже и за няколко години напред. Копни си цялата тема и си я препрочитай периодично. Стига вися на компа. Излез навън и свърши нещо по-смислено от това да си лафиш с нас. Повече кураж и по-малко приказки. Как искаш да се научиш да плуваш, ако те е страх да скочиш във водата?

Ти си този дет е безнадежно Флюбен и трябва да направи нещо по въпроса, нали така? От повече приказки няма полза.

Успех ти пожелаваме!

След месец-два можеш да се докладваш до къде си я докарал. ;)

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Автор

но няма как. Преди винаги тя не знае какво да каже и аз питам каквото ми падне

Абе, айде оставете го. Достатъчно го съветвахме, като дойде момента да и сваля гащичките да няма да пише у форума елате помогнете. То бива, бива глупости.... и мелодрами, чак се изнервих xaaxaxaxxa

но няма как. Преди винаги тя не знае какво да каже и аз питам каквото ми падне

Виж, това с разговорите не зависи само от нея, но и от теб, както я предразположиш, така ще бъде. Може тя да те харесва по-малко, затова да не показва чувствата си на момента. Но знам, че никога не би забравила да ти напомни колкото те харесва или обича, не знам как е точно при вас. Внимавай много как я наричаш, защото "глупачка" е най-малкото нещо, което ще я обиди. Все пак виждам, че не я познаваш достатъчно. Има зодиак, чрез който ще разбереш доста неща. Както ти казах и по-горе, тя е деспотична, което пак ти казвам, ще се опитва да те командва както си поиска, а ти ще й паднеш в капана. Жалко. Трябва да я опознаеш, наистина. Аз лично вярвам, че ще стигнете далеч, само и само ако говорите. Но май много бързаш ти. Внимавай все пак.

Абе, айде оставете го. Достатъчно го съветвахме, като дойде момента да и сваля гащичките да няма да пише у форума елате помогнете. То бива, бива глупости.... и мелодрами, чак се изнервих xaaxaxaxxa

За кондомите, казах ме ли му? Че и до там ще опре и после кво ще го правим? :D

• Автор

знам всичко за всяка една зодия и как си допадат . Все пак съм чел „Визуална психодиагностика” на Георгий Щекин. Благодаря за вниманието и се извинявам ако съм ви губил времето. До нови срещи

знам всичко за всяка една зодия и как си допадат . Все пак съм чел „Визуална психодиагностика” на Георгий Щекин. Благодаря за вниманието и се извинявам ако съм ви губил времето. До нови срещи

А бе, не се вдъхновявай толкова от тези зодиаци и така нататък. Внимавай много, но бъди себе си. Ако искаш да ти дам малко по-сериозни съвети ми пиши на лично съобщение.Хайде, пожелавам ти успех, макар да зная, че ще се справиш ! ;) 

За кондомите, казах ме ли му? Че и до там ще опре и после кво ще го правим? :D

Ако сме забравили, да му кажем, че има Ескапел хахахаа. "Ако си забравил да се предпазиш, има Ескапел.След секс" ахахаха... Момче избий си филмите от главата и давай към сериалите.

• Автор

не че нещо ама аз съм нов тука. Как са личните :D

знам и искрено искам тя да е щастлива. Но ми е зле че няма да е щастлива с мен. Един вид ссамокритика. А и не издържам на мисълта че може утре да видя как някое лайнярско копеле я целува а и както е сега нещо повечезащото всички момчета от 7те класове са такива

хей хей - Любовта не е притежание - запомни го

Любовта е И свобода

• Автор

знам и го разбирам. Но аз по тази тема мисля не с главата си (не и с оная работа) а със сърцето си. А то определеноне го може много добре и не го разбира.Според мен любовта е отрова. По гадна от това да дишаш хлор или да ти бият нжекция пеницилин под кожата.

знам и го разбирам. Но аз по тази тема мисля не с главата си (не и с оная работа) а със сърцето си. А то определеноне го може много добре и не го разбира.Според мен любовта е отрова. По гадна от това да дишаш хлор или да ти бият нжекция пеницилин под кожата.

Глупости на търкалета, Пепи. Това, за което говориш не е любов, а вкопчване, прилепване. Нали горе направихме дистинкция (разграничение) между любов и подобни лепкави емоции, за които говориш. Като споделят любовната ти мъка, ще си промениш мнението... Поне за известно време. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.