Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво стана с замундата ?

Featured Replies

Ха, знаеш къде да влезеш  :wub:

Аааа моля,моля  :stop: -аз си влезнах в Zamunda.SE и на началната страница си я има новината с линк.Аз не съм виновен,че Маймундата се еротизирала :D

• 8 месеца по-късно...
  • Отговори 165
  • Прегледи 37,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

От известно време Zamunda.Se не отговаря. Някой знае ли нещо по този въпрос?

27.11.2014 год.

И при мен е така.Опитвам да намеря отговор,но все още не попадам на нищо съществено.

И аз никъде не намирам инфо по въпроса.

Аз винаги ползвам " Zamunda.net"" без значение коя е истинската и коя фалшивата.Ако има интересно за мен - тегля, ако ли - затварям. Инересували са ме само концерти, дискографии и интересни филми. До сега не си спомням да съм имал проблем даже и след като се установи, че едната е "открадната" Ето снимка от преди малко. Долу вдясно има воден знак за посещението ми в червено:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз винаги ползвам " Zamunda.net"" без значение коя е истинската и коя фалшивата...

Е, те да си се оправят коя е истинска, коя - не е, на мен ми е все тая за спора им. Но между .net и .se вече има все повече разлики, в резултат на които напоследък май предпочитам .se.

Аз винаги ползвам " Zamunda.net"" без значение коя е истинската и коя фалшивата.Ако има интересно за мен - тегля, ако ли - затварям. Инересували са ме само концерти, дискографии и интересни филми. До сега не си спомням да съм имал проблем даже и след като се установи, че едната е "открадната" Ето снимка от преди малко. Долу вдясно има воден знак за посещението ми в червено:

На тази тема, преди да изчене .se се появи торент с име "1000-та албума, които трябва да слушате преди да умрете"

Името е глупаво, но албумите си заслужаваха :)

На тази тема, преди да изчене .se се появи торент с име "1000-та албума, които трябва да слушате преди да умрете"

Името е глупаво, но албумите си заслужаваха :)

Този торент не е нов, а и го има на колкото места пожелаеш.

При мен замунда не е спирала да работи аз ползвам оригинала НЕТ . Има много повече сийдъри от СЕ .

Може и да са повече, но не броят на сийдърите означава интерес. А и за какво е магнитното сваляне...

Аз ползвам .нет, просто така съм свикнал.

.se не се отваря при мен 

Всички имаме и СЕ и НЕТ, много ясно. При разделението акаунтите ни бяха дублилрани.

Темата е "защо не се отваря зелката", а не какво ползвате.

Аз ги ползвам и двете. В крайна сметка, това са два различни тракера и имат различни торенти.

Двата сайта се хостват на различни машини, и нямат нищо общо помежду си. Проблема е в Zamunda.se/Zelka.org. Zamunda.net/Zamunda.ch се отваря без проблем.

Двата сайта се хостват на различни машини, и нямат нищо общо помежду си. Проблема е в Zamunda.se/Zelka.org. Zamunda.net/Zamunda.ch се отваря без проблем.

Zamunda.net/Zamunda.ch са едно е също нещо - и двете водят до ip - 186.2.161.199

Zamunda.se обаче, само прехвърля към зелката

</head>

<frameset rows="100%,*" border="0">

<frame src="http://zelka.org"frameborder="0" />

<frame frameborder="0" noresize />

</frameset>

А в момента - Zelka.org не отговаря. Вероятно им се е случило нещо с машината.

Напоследък често изчезваше за по 2-3 часа.

.se и .org са на две отделни машини това е ясно. На предната страница даже е писано по въпроса. .se отговаря на ping заявки, докато .org не, доколкото това може да даде някаква минимална представа къде е причината. Вероятно правят някакви профилактити.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Получих вътрешна информация, че Зелката ще заработи днес.

Дерзайте!

докато пиратския залив работи, всичко е под контрол. и без туй наще момчета свалят от там и качват тук. не разбирам каква е разликата между едната замунда, другата, арена и всеки друг торент. единствената ралика е може би скоростта. ще свалите филм или каквото тамискате от залива 5 мин. по-бавно. на дали са ви толкова решаващи точно тия 5 мин. а за субтитрите си има сайт, така че, сваляйте на воля от другите десетки места. 

Като гледам, май .se ще почива дълго! 

Антивирусната ми пък полудява на .net

Arena -  не струва 5 при!

Ще се търси алтернатива! Я дайте свясно предложение????

...Антивирусната ми пък полудява на .net...

Нищо опасно няма към момента в .net, ползвай нормална антивирусна.

От известно време Zamunda.Se не отговаря. Някой знае ли нещо по този въпрос?

27.11.2014 год.

Прост tracert влиза из leaseweb и някъде навътре запича. Та проблемът вероятно е из крайната машина/сървър. Спокойно, ще го оправят.

Колкото до това къде колко сийдъри имало. При включени DHT/PEX в клиента това няма значение, тъй като всички торенти вече не са <Private), т.е. имат магнитни линкове и то не само в тези, а и в други тракери. А ако един материал го има и на двете места, а вероятно и на други тракери дефакто дърпате от всички възможни пиъри. Ако порта ви е отворен. Ако не - само от тези с отворен порт. Тракерите могат да дават 50 пиъра на всеки анонс (средно веднъж на 30-60 минути), докато по DHT/PEX може за минути да се навържат хиляди при по-популярно съдържание.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Нищо опасно няма към момента в .net, ползвай нормална антивирусна.

Има едни изкачащи дразнеши страници. Аз забравих за ментето много одавна (от както разбрах какво е станало)  ,това се казва "лоялност" :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

За изскачащите страници си има блокатори.

За изскачащите страници си има блокатори.

Имам си такъв адон ,но не би ли трябвало който се занимава с подръжката на сайта да предотвратява такива изцепки ?

Тия сайтове всеки знае ,че са източници на всякакви боклуци ,да намират работа на работа за HJT team :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.