Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво стана с замундата ?

Featured Replies

При мен нищо не е спирало, но някои доставчици (вкл БТК) са имали проблеми с DNS. Сървъра си е наред, защото отваря от алтернативния домейн .ch Естествено картинките, които са на .net не се отварят, както и анонсите към тракера, които също са там. Но пък по DHT си работи и без тракер.
Би трябвало вече да е оправено.
.se / zelka е отделен сайт, койо работи независимо, макар и с доста общи неща и съдържание, все пак по-голямата част от тези с права за качване са там.
  • Отговори 165
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами пусни си новините, може и да разбереш нещо. АЗ спрях да тегля от там, щото почнах да си купувам игрите и хич не ми дреме, че я няма. Само гадинки се въдят. После компа не бачкал като хората, процесора се товарел, видеото врещяло...п**ки му майни.

и все пак зависи какво търсиш, какво сваляш и т.н. 

сигурен съм, че примерно можеш да си позволиш да си купиш по една хубава, оригинална игра на 3 месеца, а пък също така съм сигурен, че често се случва да свалиш нещо, да го разцъкаш за 2-3 дни и да го делнеш, щото не те кефи. на дали така лесно би прежалил 100 кинта за игра и след 2 дни да я метнеш в коша. 

на дали можеш да си позволиш да си купуваш и филмите, които си пропуснал в киното, или пък музиката с неограниченият ресурс по тракерите  по принцип, която в музикалните магазини давайки пари пак я получаваш свалена от Замунда (почти винаги). можем да добавим и сериалите, които дори не се излъчват все още тук, а всеки ги чака с нетърпение всяка седмица. може да сложим и книгите, документалните филми и още и още...

тракерите са си желано зло, но със сигурност плюсовете от тях са повече от минусите. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Ами...прав си. Вярно съм теглил игри, за да видя дали да купя или не. А нови игри рядко купувам. достатъчни са ми и старите. Новите игри е Замунда.нет са пълни с гадинки, миньори и какво ли не още. Обикновено и антивирусните не позволяват да се инсталират, а всеки път да се тормозя, какво става и защо става...ами писна ми. Имам си 60 оригинални игри и ми стигат до пенсия :P А за музиката...вярно, 2-3 пъти съм теглил и музика, но във Flac  формат, защото нови песни не се продават на парче. Излизат, а в магазините чак след 1-2 години, Визирам онлайн магазини, дето продават на парче. Иначе албуми да купувам...мразя да си давам парите за 2 песни дето ми харесват, заедно с още 12 дето не искам да ги чувам. Но за мен .mp3  файловете не са пиратство, защото никой не може да докаже, че са. Те нямат нищо общо с оригинала и това, че някой ги разпространява в мрежата не би трябвало да е подсъдно, освен ако лично той не е рипнал песните. А за филмите бих казал същото. В Замунда рядко се предлага нещо качествено или ако се предлага, то е чак след месеци. А дотогава тия филми са си избили парите 10 пъти а това, което се предлага е под всякаква критика.  Но честно да ти кажа, в момента нямам инсталирана торент програма. Вярно, преди десетина дена преинсталирах Windows, но щом не съм инсталирал торент програма, смятай колко ми е потребна.  А за игрите още малко ще кажа. Преди 10 минути купих още три. Две от тях имаха демо версии и ги изтеглих преди това. Третата гледах клипове и реших да си купя и нея. Дори сега мисля да я пусна, за да видя за какво съм дал  цели 5 лева :P Другите бяха по 1 и 1.20 лева. И това ако не е по джоба на българина, здраве му кажи. Нека си тегли от Замунда. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Това пише на началната страница на замунда

2014-03-01 - Здравейте, поради наложителна смяна на DNS-те на сайта, имаше известни проблеми с достъпността до страницата. Zamunda.NET вече работи на пълни обороти и до няколко часа очакваме всичко да е наред. Ако все още изпитвате затруднения в отварянето на .NET, можете да използвате алтернативния ни домейн Zamunda.CHИзвиняваме се за неудобството:Екип на Zamunda.NET.

2014-03-01 - Здравейте, поради наложителна смяна на DNS-те на сайта, имаше известни проблеми с достъпността до страницата. Zamunda.NET вече работи на пълни обороти и до няколко часа очакваме всичко да е наред. Ако все още изпитвате затруднения в отварянето на .NET, можете да използвате алтернативния ни домейн Zamunda.CHИзвиняваме се за неудобството:Екип на Zamunda.NET

Явно никой от вас все още не знае, или се лъже по брой на торенти/сийдъри, но Zamunda.SE е старата Замунда, а не тази която се хоства на .Net/Ch. Хората от стария екип работят там - ъплоудъри, админи, кодери и т.н. Открадната е тази на .net/.ch

http://poryazov.com/i-t/100-kazusa-zamunda

Явно никой от вас все още не знае, или се лъже по брой на торенти/сийдъри, но Zamunda.SE е старата Замунда, а не тази която се хоства на .Net/Ch. Хората от стария екип работят там - ъплоудъри, админи, кодери и т.н. Открадната е тази на .net/.ch

http://poryazov.com/i-t/100-kazusa-zamunda

хич не ме вълнува мене коя истинската

пък и повече нови неща качват в р2р та там най-вече си бродя

:)

хич не ме вълнува мене коя истинската

пък и повече нови неща качват в р2р та там най-вече си бродя

:)

Да де, просто едно доуточнение, тъй като горе се спомена с недомлъвка, че Zamunda.se е бил отделен сайт. То си е така де...

е хубава работа - при мен ни една не ще

:(

В момента се отварят и двете.

при мен не зареждат, въртят ли въртят

Или по добре ползвайте други торенти.Само маймунда ви в главата :D

Пробвал съм и други, но знам ли защо пак се връщам на маймуната???????????????????

....но знам ли защо пак се връщам на маймуната???????????????????...

Не знам какво имаш впредвид!Имам регистраци в 10-12 торента,от които основно ползвам 4-5 и нямам никакви проблеми от никакво естество.Сийдвам си редовно и всичко е на 6 (Маймуняка не е от основните ми торенти :P )

е кеш бисквити гризини кво още да чистя

въртят си и тва е

Я напиши това в браузера:

31.7.61.250

Сървърът не е намерен

:(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.