Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закупуване на 3Д телевизор

Featured Replies

Взимай LG или Самсунг и си свиркай! Във форумите има 10000000000000000 "разбирачи", така че колкото повече питаш, толкова повече ще те объркват!

Преди да си взема  LG-то с един приятел четохме 2 месеца спецификации и проблеми. Това не попречи да взема дефектен телевизор, сменен на следващия ден. Да не забравяме че всичко се прави в Китай и Корея!!!

Риск печели, риск губи! УСПЕХ!!!

Като гледам си 1............0 и първия ,,разбирач,,!То само с четене не става.Или както казават-,,Не става само с ядене,трябва и пиене,, :beer: Е....малко майтап,ма и това дето си написал е като майтап така,че не се засягай ;) Просто ми е съвестно като чета такива коментари и се заблуждават хората.

Ако съм те засегнал-извинявай и лек ден!

:offtopic_s:

• Отговори 81
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Взимай LG или Самсунг и си свиркай! Във форумите има 10000000000000000 "разбирачи", така че колкото повече питаш, толкова повече ще те объркват!

Преди да си взема  LG-то с един приятел четохме 2 месеца спецификации и проблеми. Това не попречи да взема дефектен телевизор, сменен на следващия ден. Да не забравяме че всичко се прави в Китай и Корея!!!

Моля те друг път не коментирай така, точно от незнаене и не-питане съм се набутвал не 1-2 пъти. Хубаво е да чуеш мненията и на другите, било то добри или лоши. Всеки сам за себе си избира, но е хубаво когато се дадът разни мнения сумираш и изибираш.

Сега си блъскам главата между 2 модела и клоня към Филипса, защото си давам 2 бр. очила. Panasonic TX-L42ET60E и Philips 42PFL5008K... Побърках се вече... Отивам и взимам Филипса, ако го има, ако го няма, няма да взимам нищо тая година хахахаха. Стария ми Елит (кинескоп) ще ми свърши работа аххаха.

Моля те друг път не коментирай така, точно от незнаене и не-питане съм се набутвал не 1-2 пъти. Хубаво е да чуеш мненията и на другите, било то добри или лоши. Всеки сам за себе си избира, но е хубаво когато се дадът разни мнения сумираш и изибираш.

Сега си блъскам главата между 2 модела и клоня към Филипса, защото си давам 2 бр. очила. Panasonic TX-L42ET60E и Philips 42PFL5008K... Побърках се вече... Отивам и взимам Филипса, ако го има, ако го няма, няма да взимам нищо тая година хахахаха. Стария ми Елит (кинескоп) ще ми свърши работа аххаха.

Eee чакай малко сега!За побъркването-ела питай мене като бях изправен преди време пред такава дилема (и аз като тебе бях прочитал само тук там за мнения)-3 месеца само до психото дето не стигнах :D Най-ми хареса това ти изказване ,според което явно не ти е зор покупката! Тогава и мой съвет (като на lz4jw) е да изчакаш.Само след няколко месеца ще започнат да навлизат новите модели,несъмнено ще има изкушаващи промоции особенно на миналогодишните с цел разчистване на складовата наличност заради новите модели!!!Дотогава надявам се да съумееш да поспестиш още някой лев и може и още след няколко месеца да си имаш по-добър телевизор от тези,които изкоментирахме в момента предвид цената! Личен опит от мен-изчаках 3 месеца,посъбрах още средства,понатрупах колкото се може за това време мнения,ходих на място-гледах,сравнявах,накрая нацелих една много добра промоция и ударих джакпота ;)

Успокой малко топката,заведи гаджето на кино да си поначешете крастата и изчакай малко.

Щом не ти е зор-изчакай.От това само може да спечелиш :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• Автор

Съгласен съм, колега с това което казваш, но решението е взето и утре ще се ходи за телевизор. Това, ще е първият ми такъв, така че няма много да забелязвам недостатъците, както и плюсовете, щото така или иначе съм нямал досега и няма да разбера нищо. Относно бюджета тв-то, ще е подарък от дядо ми за новия апартамент. Ние крастата сме си я начесли в Синемата ахаххаа ама искаме си вкъщи вече. Утре, ще поседя няколко часа из магазините в Бургас, ще гледам, ще ровя и така. А след 2-3 години максимум сигурно, ще се смени телевизора... Благодаря ви много за мненията и съветите и отделеното време за мен, оценявам го, благодарен съм Ви.Утре вечер, ако не пиша значи, ще имам занимавка хахахахаха.

Съгласен съм, колега с това което казваш, но решението е взето и утре ще се ходи за телевизор. Това, ще е първият ми такъв, така че няма много да забелязвам недостатъците, както и плюсовете, щото така или иначе съм нямал досега и няма да разбера нищо. Относно бюджета тв-то, ще е подарък от дядо ми за новия апартамент. Ние крастата сме си я начесли в Синемата ахаххаа ама искаме си вкъщи вече. Утре, ще поседя няколко часа из магазините в Бургас, ще гледам, ще ровя и така. А след 2-3 години максимум сигурно, ще се смени телевизора... Благодаря ви много за мненията и съветите и отделеното време за мен, оценявам го, благодарен съм Ви.Утре вечер, ако не пиша значи, ще имам занимавка хахахахаха.

Е както си решиш.После сподели какви си ги насосал и гледай да не ни ,,изненадаш,, с някаква ,,глупост,,ще ша има шамар зад втара :hit: -хахааха.Поне да е имало смисъл от темата :)

Ади успех и после ща чакам с някоя тема за 3Д-то  :clown:

• Автор

Е както си решиш.После сподели какви си ги насосал и гледай да не ни ,,изненадаш,, с някаква ,,глупост,,ще ша има шамар зад втара :hit: -хахааха.Поне да е имало смисъл от темата :)

Ади успех и после ща чакам с някоя тема за 3Д-то  :clown:

Аа стига братле, шамари няма да има. Дано всичко е наред и ще видиме утре или в събота ще има ли тема за "Как да пусна това пусто 3Д на тоз кинескоп" ахахахаха.

Като гледам си 1............0 и първия ,,разбирач,,!То само с четене не става.Или както казават-,,Не става само с ядене,трябва и пиене,, :beer: Е....малко майтап,ма и това дето си написал е като майтап така,че не се засягай ;) Просто ми е съвестно като чета такива коментари и се заблуждават хората.

Ако съм те засегнал-извинявай и лек ден!

:offtopic_s:

Не си ми прочел или разбрал коментара! Написах че въпреки четенето пак ударих на греда!!!

Че се майтапих до известна степен, така е! Но мнението за LG и Самсунг си остава!

Не случайно взимат първите места по продажби.Кажи като освен с четене не става с какво става!?

Имам време за голямааааа дискусия, без обиди и заяждания :)

А и помисли си колко еднакви мнения трябва да има че да хване "точния" телевизор. Обектът Х нито ни знае нито ни познава!!!

Давай дискусията на лична че яко спам те чака хахахаххаха!!!!

• Автор

Аз го поръчах вече. Остава да го докарат, па да видиме кога. После, ще има теми "тоя кинескоп неще да подкара 3Д" ахахахаха.

LG, черното го избива на лилаво. И не всичко се прави в Китай и Корея.Пример нашият 50 инчов SONY е правен в Европа(Словакия).

Публикувано изображение

Редактирано от Kaspersky фен (преглед на промените)

..LG, черното го избива на лилаво... 

Това ,,лалавеене,, се забелязва само от много близо под много голям ъгъл (което си е и един вид ,,проверка,, за IPS матриците,които пък имат може би най-доброто и вярно цветоподаване) За черното - с подходящи настройки на картината се постига приличен резултат. Иначе - ами толкова си могат LED-овете.Най-добро несъмнено е при плазмите,но това е друга тема ;)

LG, черното го избива на лилаво. И не всичко се прави в Китай и Корея.Пример нашият 50 инчов SONY е правен в Европа(Словакия).

Публикувано изображение

Не виждам нищо лилаво в черното!!! Ще взема да го погледна от самолет.Може от там да го видя хахахаха!!!

Апропо долепил съм се до LG-то и изненадааааааааааа, пак е черно!!!

philips 42pfl5008k

От мен честито!

Понеже в комплекта имаш само два чифта очила, ако ти се удаде случайност да минаваш през Велико Търново, ще ти подаря още два броя, защото имам излишни, а и въобще не ползвам такива "приспособления"При положение че си съгласен, на лично ще ти дам мобилният си телефон при удобрение от твоя страна!

• Автор

От мен честито!

Понеже в комплекта имаш само два чифта очила, ако ти се удаде случайност да минаваш през Велико Търново, ще ти подаря още два броя, защото имам излишни, а и въобще не ползвам такива "приспособления"При положение че си съгласен, на лично ще ти дам мобилният си телефон при удобрение от твоя страна!

Стига да имам път, колега. Много ти благодаря. Остави си телефона на лично, ще го запиша при първа възможност. Дойде заветният телевизор Филипс, доволен сам от всичко, само едно ме дразни стана 2 часа пише КОДИРАНА ПГОРАМА хахахахаха.... Махнах декодера на булсата и мушнах кабела от чинията директо в Сателитния вход на тв-то, направих всички настройки намери си спъник и сега си чакам да разкодира програмите.... Но сигурно става по-бавно защото при мен се явяваше втори приемника и още при първоначалната инсталация на булсат преди си чаках доста на стария телевизор да ги разкодира...

Стига да имам път, колега. Много ти благодаря. Остави си телефона на лично, ще го запиша при първа възможност. Дойде заветният телевизор Филипс, доволен сам от всичко, само едно ме дразни стана 2 часа пише КОДИРАНА ПГОРАМА хахахахаха.... Махнах декодера на булсата и мушнах кабела от чинията директо в Сателитния вход на тв-то, направих всички настройки намери си спъник и сега си чакам да разкодира програмите.... Но сигурно става по-бавно защото при мен се явяваше втори приемника и още при първоначалната инсталация на булсат преди си чаках доста на стария телевизор да ги разкодира...

Каналите от Булсата ще ти излезнат като затворени /няма сигнал/ Изключение ще имаш само за няколко канала и всичко останало, което се намира на 39 градусовият спътник. Но имаш много добра опция именно с вградения тунер за гледане на друг спътник. така е и при мен, понеже имам по големите модели на фирмата. А при положение на двоен конвертор на "чинията" си оставяш и булсатския приемник, а кабела от вторият конвертор направо в телевизора. През меню"Сателит или HDMI порт, можеш да избираш кое да гледаш. Много е удобно управлението им. При положение "Сателит" пусни телевизора да сканира сам за всички канали.

• Автор

Каналите от Булсата ще ти излезнат като затворени /няма сигнал/ Изключение ще имаш само за няколко канала и всичко останало, което се намира на 39 градусовият спътник. Но имаш много добра опция именно с вградения тунер за гледане на друг спътник. така е и при мен, понеже имам по големите модели на фирмата. А при положение на двоен конвертор на "чинията" си оставяш и булсатския приемник, а кабела от вторият конвертор направо в телевизора. През меню"Сателит или HDMI порт, можеш да избираш кое да гледаш. Много е удобно управлението им. При положение "Сателит" пусни телевизора да сканира сам за всички канали.

Я пак, че не разбрах, къде да вляза да променя спътника на мен ми излиза само един HellasSat2 39E,,, нещо си....

Я пак, че не разбрах, къде да вляза да променя спътника на мен ми излиза само един HellasSat2 39E,,, нещо си....

Спътника и да го променяш, няма смисъл, защото "чинията ти " стои точно на него и за сега можеш само от него да си гледаш. На скайпа ще ти обясня подробно!

Не виждам нищо лилаво в черното!!! Ще взема да го погледна от самолет.Може от там да го видя хахахаха!!!

Апропо долепил съм се до LG-то и изненадааааааааааа, пак е черно!!!

Не бе, не ти говоря за корпуса, а за дисплея.

• Автор

Айде, сега ще помоля някой да ми помогне с това как да му подкарам 3Д-то. Пробвах някои клипове с флашка, но без ефект. Бихте ли ми казали какво 3Д трябва да му пускам на тоя телевизор. Очилата са Филипс-пасивни, мисля, че са обикновенни от 2-3 лева, само дето пише Филипс на тях...

Много се радвам за темата :)

Пред абсолютно същата дилема съм поставен, както и автора.

Още не съм си купил телевизор искам да си купя, параметрите и цените са абсолютно същите.. :)

Обаче аз съм малко марко-поклонник и съм метнал сериозно око на sony.

От темата много добро впечетление ми направи този телевизор:

http://www.technopolis.bg/b2c/details/15328/P11090104/Televizor-PHILIPS-42PFL5008K-3D-LED

другото което ми препоръчаха е

http://www.technopolis.bg/b2c/details/13075/P11090104/Televizor-SONY-KDL-42W651-LED

а и на визия много силно го вади

аз обаче не държа на 3d-то, не смятам че в момента е много ефективно, те първа ще се изкарват по-големи лудници :)

Но интернет искам със сигурност, все пак ако има 3d би бил някакъв бонус, но като цяло не съм от хората, които сядат вечер да гледат филми пред телевизора, (дай ми кръчми на мене..)

Като цяло идеята ми за новия телевизор е да си купя след 1-2 емсеца и playstation 4 и да си цъкам :) затова и не ми е в основата 3д-то,

ще съм благодарен ако можете и на мене да помогнете.

Тъй като телевизорите, които търсиме с автора са много сходни реших да ползвам темата :)

пп: Като цяло съм настроен против LG марката

Редактирано от Sobieskimania (преглед на промените)

...Още не съм си купил телевизор искам да си купя, параметрите и цените са абсолютно същите.. :)

..http://www.technopolis.bg/b2c/details/15328/P11090104/Televizor-PHILIPS-42PFL5008K-3D-LED

другото което ми препоръчаха е

http://www.technopolis.bg/b2c/details/13075/P11090104/Televizor-SONY-KDL-42W651-LED

а и на визия много силно го вади...

Най-малко параметрите им са едни и същи - 5008 е с пасивна матрица, а 651 - с активна. Така че избирай това, което ти харесва лично на теб като картина. И двата модела си имат плюсове и минуси.

П.П. Имай предвид, че 5008 не поддържа DTS!

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

то най-интересното е че нищо не разбрах :D

В този случай който и да избереш, все ще ти свърши работа

то най-интересното е че нищо не разбрах :D

Aко не държиш на 3D -то от мен един глас за SONY. Спрямо Philips-a има един недостатък,ма по-добре,че не разбираш :ph34r: Иначе е по-читавия телевизор ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.