Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закупуване на 3Д телевизор

Featured Replies

• Автор

Здр. В събота си купих телевизор Samsung (46 inches) F8000 Smart Evolution 3D Full HD LED TV много съм доволен. Свалям 3D филми под iso формат защото са с най добро качество. За да го гледам на новия телевизор позлвам лаптоп Asus G53SW 3D Full HD ... видео плеър TotalMedia Theatre 6 кабел Sandstrom (Gold Series HDMI 21 Gbps) кабела става и за Ultra HDTV 4k. Свързвам лаптопа към телевизора единствено нагласям резолюцията от контролния панел на видео картата и то само първия път когато го свързвах на максималната ... след като заредя филма в DAEMON Tools Lite видео плеъра си се включва и филма си тръгва сам на 3D с перфектно качество. Ето ви и линк на който съм нагласил няколко 3D филма с високо качество и български субтитри (филми под формат iso не могат да се гледат през флашки и външни хард дискове)... http://iskam3d.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=61&start=10

Нещо си в грешка не съм съгласен с теб че (3D-то при телевизорите е пълен боклук) аз съм много доволен от моя телевизор ... Погледни телевизор който струва над 3000 лв с активно 3D филма да е не по малък от 30 GB iso формат пуснат с правилата конфигурация на компютър или лаптоп ... и ще си говорим дали (3D-то при телевизорите е пълен боклук) :)

Съгласен съм с теб, колега. Моят Филипс е 42" като твоя там с всичките му екстри. Все още гледам филми от флашки по 10-12-13гб, но пак съм доволен макар да са толкова малки. Скоро, ще взема и кабела хдми и ще гледам и аз от лаптопа. А колегата дето казва, че не става 3Д-то, да беше дал тези пари само за телевизор 3Д, без такива смарт март функции... И нашите имат Браузъри, Туби, Фейсове и скайпове, но са и 3д и то е много много добро....

• Отговори 81
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Проблема с 3д-то при телевизорите е най-вече заради размера. Един 42 инча екран трябва да го гледаш от около 1м. за да усетиш пълноценно ефекта.

Затова смятам, че 3д в домашни условия е неприложимо.

Ще погледате още малко и ще ви омръзне.

То размера си има значени не само при телевизорите ;)  Иначе аз гледам 3D на 47инчов телевизор от 1.50 метра.От това разстояние съм установил за мене си ,че ми е най-добре и комфортно за гледане на 3D .

Туй за протокола за 3D-то :P

• Автор

Аз го гледам от около 3-3.5м, но това не ми пречи да се наслаждавам на 3Д-то.Така е важно е колкото се може по-голям,но затова ми стигнаха възможностите... Като има повече лев, ще гледаме на по големи ;)....

• 2 седмици по-късно...

Аз гледам от 3-4 метра за мен е перфектно ... кристална картина и дълбочина много съм доволен ...

Аз гледам от 3-4 метра за мен е перфектно ... кристална картина и дълбочина много съм доволен ...

Ако става въпрос за 3D и гледаш от това разстояние на 46 инча язък ти за хубавия телевизор :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.