Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бан в абв форум

Featured Replies

• Автор

Слагам нова тема, защото искам да кажа нещо много важно на всички блокирани в абв форума. Първо може да влизате с Тор браузер нищо че са ви блокирали. Той сменя ай пи адреса. Второ администраторите са прекалено надменни защото аз днеска влязох с тор и написах тема че съм сгрешил и да ми дадът нов шанс и че се извинявам. И след това получих ето това съобщение: Един път стомна за вода, втори път стомна за вода...

Сбъркал - сбъркал. Време ти е да ходиш да бъркаш някъде другаде.Тук се наигра. и имаше едни танцуващи катинари.

Аз му се извинявам той ми се подиграва. 

И след това отново ми блокираха ай пи адреса след този коментар и заключиха темата. Но аз влязох с Тор с нов ай пи адрес и писах на лично на този администратор. Не си струва да се занимавам, но интернета не го ползвам само аз и другите незнаят как да боравят с прокси. 

Оф добре че има такива умни като теб да боравят с тор мрежите.

Аз пък не мога да разбера защо си мислите, че като влизате чрез прокси и с друг ай пи адрес, след няколко поста не се разпознава точно кой стар потребител пише?! Човек има изказ, има начин на писане, има изградено форумно поведение, дори определени начини на изписване на постовете си, на запетайките, на препинателните знаци, на употреба на емотки и най-вече - начин на мислене, от който не може да избяга!

И удоволствие ли е, когато някой някъде е нежелан, та дори и защото търпението на хората, при които е гостенин е изчерпано, да влиза с нови и нови имена и адреси, да преследва, да досажда, да нагнетява обстановка, в която така или иначе вече се е превърнал в аутсайдер... обикновено сам поставящ се в такава ситуация...

На колко години сте бре хора?! Може ли хора над 30 години да мислят като деца от трети клас... Какво доказвате?! На кого го доказвате?! Какво всъщност искате?! Наистина ли ви доставя удоволствие?!

Не ми отговаряйте... Щом го правите, значи намирате смисъл в едно такова безсмислие... Но намирането на удоволствие от едно такова поведение е нещо патологично, което ви се изплъзва...

• Автор

Аз пък не мога да разбера защо си мислите, че като влизате чрез прокси и с друг ай пи адрес, след няколко поста не се разпознава точно кой стар потребител пише?! Човек има изказ, има начин на писане, има изградено форумно поведение, дори определени начини на изписване на постовете си, на запетайките, на препинателните знаци, на употреба на емотки и най-вече - начин на мислене, от който не може да избяга!

И удоволствие ли е, когато някой някъде е нежелан, та дори и защото търпението на хората, при които е гостенин е изчерпано, да влиза с нови и нови имена и адреси, да преследва, да досажда, да нагнетява обстановка, в която така или иначе вече се е превърнал в аутсайдер... обикновено сам поставящ се в такава ситуация...

На колко години сте бре хора?! Може ли хора над 30 години да мислят като деца от трети клас... Какво доказвате?! На кого го доказвате?! Какво всъщност искате?! Наистина ли ви доставя удоволствие?!

Не ми отговаряйте... Щом го правите, значи намирате смисъл в едно такова безсмислие... Но намирането на удоволствие от едно такова поведение е нещо патологично, което ви се изплъзва...

Влязох с прокси за да мога да се свържа с администратор от форума. 

Слагам нова тема, защото искам да кажа нещо много важно на всички блокирани в абв форума. Първо може да влизате с Тор браузер нищо че са ви блокирали. Той сменя ай пи адреса. Второ администраторите са прекалено надменни защото аз днеска влязох с тор и написах тема че съм сгрешил и да ми дадът нов шанс и че се извинявам. И след това получих ето това съобщение: Един път стомна за вода, втори път стомна за вода...

Сбъркал - сбъркал. Време ти е да ходиш да бъркаш някъде другаде.Тук се наигра. и имаше едни танцуващи катинари.

Аз му се извинявам той ми се подиграва. 

И след това отново ми блокираха ай пи адреса след този коментар и заключиха темата. Но аз влязох с Тор с нов ай пи адрес и писах на лично на този администратор. Не си струва да се занимавам, но интернета не го ползвам само аз и другите незнаят как да боравят с прокси. 

Благодаря за съвета ! :)

....

Умният се учи от грешките си,а глупакът повтаря грешките си отново!

много е забавно да се дразниш с админи, особенно ако са те ограничили по някакав начин, от опит ти го казвам :wink12:

Няма нищо забавно да се дразниш с админите!Само ще си изхабиш нервите! ;)

Умният се учи от грешките си,а глупакът повтаря грешките си отново!

То дори и глупост не е. Това е войнстваща простащина. Хора, които нямат терен за себедоказване в живота, се доказват във форумите... без да съзнават, че останалите дори не забелязват яловите им напъни, защото влизат просто, за да се позабавляват с приятелите си.

всеки гледа от своята гледна точка, например да се посмееш на коментара му на цитат от рода

да го напсуваш и да добавиш

"Свободата на словото е една от най-важните граждански свободи. Тя се изразява в свободата на всеки да изразява публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на публичните власти, упражняване на цензура или налагане на наказание."

Виждам,че си копирала това от Уикипедия!

В това спор няма  ;) : "Свободата на словото е едно от най важните граждански свободи"!

Но ако  целта ти е да се дразниш с админа/админите (в който и да било сайт) едва ли би му/им било приятно!

Що са заблуждавате, че на някой админ или модератор, му пука как се излагате......3-4  пъти клика, а ти  си правиш нова поща, нова регистрация, нов никнейм.....Кат си немаш работа, занимавай се.....

• Автор

Що са заблуждавате, че на някой админ или модератор, му пука как се излагате......3-4  пъти клика, а ти  си правиш нова поща, нова регистрация, нов никнейм.....Кат си немаш работа, занимавай се.....

Аз само форума използвам. И то за да си пиша мнението.

Ами всеки сайт си има собственици - админи им викат.

Играеш тяхното хоро.

Ако не ти изнася фащаш друга ръченица.

..."Свободата на словото е една от най-важните граждански свободи. Тя се изразява в свободата на всеки да изразява публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на публичните власти, упражняване на цензура или налагане на наказание."

Това е чуден принцип, важащ в отвореното публично пространство. Когато обаче, си на гости в чужда къща, частен клуб или интернет форум, са в сила установените правила на съответното място, с които ти като посетител си се съгласил да спазваш (това е ключова фраза) преди да влезнеш. Недей да бъдеш изненадан, ако дори без обяснения те накарат да напуснеш мястото. Това все пак е частна собственост и кой ще бъде допускан там и кой не, както и поради какви причини му позволен или отказан достъп, е материя, която не се припокрива (ама никак) с гражданските свободи, за които ние всички лелеем. Тук в сила е текст, от Конституцията на Република България: 

...Чл. 17.(1) Правото на собственост и на наследяване се гарантира и защитава от закона....(3) Частната собственост е неприкосновена....

Уважавай частната собственост и ще се радваш на продължително присъствие в нейните предели... Толкова е просто...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.