Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-впечатляващият град в България

Featured Replies

biggrin.gif

Да бе, спомням си, че миналото лято се жалваше в една тема, че не може да се направи ляв завой и че можело да се кара със 100км/ч в града biggrin.gif

А за централната част - тук съм съгласна. Майка ми е от Русе, тъй че - да, определено имам представа biggrin.gif и да - наистина русенския център е много хубав. Сега "по-"... тъпо е да се сравнява така. Много тъпо (леко комплексарско). biggrin.gif

Ама че памет имаш ;) Аз затова и не искам да сравнявам. Като ще сравняваме, да сравняваме целите градове. Но колкото по-големи са те, толкова лукса и мизерията е по-голяма. Аз затова си и харесвам малките градчета, но само за екскурзия и някоя друга снимка.

Иначе да живея... Предпочитам лудницата, дори задръстванията. Като искам спокойствие, на 20-тина километра от всички по-големи градове има спокойни местенца, където даже може да те ухапе и пепелянка ( не от женски род, а истинска) :P

А за комплексите... Човек без комплекси не обича, дори и градове ;)

Здравеите

Иван Ваzов някога е написал:

"Ако не бях дошьл в Тетевен , щях да остана чужденец на майка Бьлгария"

Поzдрави cool.gif

Това го е написал преди стотина години. Аз бях там преди 20 години и си спомням как местните бабаити замяраха лагера ни с камъни и как почна една гонка :question: Тия бабаити вече са над 35 сигурно и ми е интересно що за хора са :) Поздрави!

• Отговори 100
  • Прегледи 23,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

"Ясно и точно" заглавие ще рече такова заглавие, което не кара потребителя да отваря темата, за да разбере за какво става дума в нея. Още повече - заглавие от рода "БЪЛГАРИЯ" е твърде обобщително.

Според мен темата трябва да се казва "На-впечатляваЩИ градове в България". Не е само един градът,всеки си има своето очарование

Това го е написал преди стотина години. Аз бях там преди 20 години и си спомням как местните бабаити замяраха лагера ни с камъни и как почна една гонка :) Тия бабаити вече са над 35 сигурно и ми е интересно що за хора са :wors: Поздрави!

Здрасти

Светьт е мальк.... не си спомниям.... :angry: може и аz да сьм хвьрлял камьни.... cool.gif

Поzдрави

Най-любимият ми град в България е Варна. Какво повече може да иска човек от град на морето, в който можеш да намериш всичко, от което имаш нужда - магазини, дискотеки, плаж, море, забележителности и т. н.. Ако обаче сте били на нашто море и искате да отидете някъде в чужбина много полезна информация за места за настаняване в Гърция можете да намерите в Справочник за хотели, вили, къщи, апартаменти и квартири за настаняване и почивка в Гърция В този сайт има информация за хотели, квартири, вили и къмпинзи в северна Гърция. Подробно описание, цени, снимки, и директни контакти. За всеки, който е решил да почива на беломорието!!!

• 2 седмици по-късно...
Според мен темата трябва да се казва "На-впечатляваЩИ градове в България". Не е само един градът,всеки си има своето очарование

Напълно съм съгласна ;) Като изключим и факта, че всеки си харесва родния град. Трудно е да си обективен, когато са намесени и някакви емоции :P За мен красотата на един град не се крие във външността му и историята му и географското му положение, а в емоциите и спомените. Знаете ли колко пъти София ми се е виждала най-красивия град в България, без значение мръсотията, задръстванията и невъзпитаните хора! ;)

• 4 месеца по-късно...
Кой град ви е впечатлил от нашета държава и защо?

Всичко що е гора ме впечатлява, да има дървета и поточета, ей такива обикновенни простички неща дето радват сетивата и душата! Трябва ли да има конкретен град?!

Здравеите

Иван Ваzов някога е написал:

"Ако не бях дошьл в Тетевен , щях да остана чужденец на майка Бьлгария"

Поzдрави cool.gif

няма паркове няма алеи няма никакви мероприятия за младите хора няма нормална трудова заетост заплати малки цени високи....

Аз съм си "местен шовинист" biggrin.gif и обожавам Стара Загора.Особенно сега когато цъфнат липите и въздухът е наситен с толкова приятен аромат...След това са Пловдив и Бургас...във Варна живях 5 години и не можах да я харесам.Малките градчета като Мелник ,Трявна ,Елена имат своето очарование ,но само за ден-два ...после трудно преживявам спокойствието. biggrin.gif

Във всички Български градове харесвам само едно -> Табелата за Варна :rolleyes:

А сега сериозно ! Варна си е най красивият град за мен . Тук съм израснал и не искам да живея никъде другаде но през лятото е кошмар заради курортистите а през зимата от вятъра , който е бил във Варна през зимата знае ;)

Извън Варна ми харесват Мелник , стария Пловдив и Трявна може би и Троян донякъде но не и София

П.С. И както е казал Хемингуей "Всичко далече от морето е провинция"

Нямате си представа в колко форуми съм спорила на тази тема, затова ще бъда кратка. Варна, за мен, е и винаги ще бъде най-хубавият град във България! :rolleyes:

85936000zq2.png

:wors:;)

П.П. p0pc0rn - за вятъра тук винаги съм казвала, че ни отървава от адската жега през лятото, но ни разкатава м*мицата през зимата laugh.gif

Редактирано от Leslie_ (преглед на промените)

На мен ми хареса в Злокучане,само заради името си струва да се отиде там.

Във всички Български градове харесвам само едно -> Табелата за Варна :speak:

....

Тая на която името Варна е задраскано с дебела червена черта ли ? :huh:biggrin.gif

По темата-винаги съм се впечатлявал от гробища.В тази линия на размисли-Орландовци си е класика.Тоест-София. cool.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

......винаги съм се впечатлявал от гробища.В тази линия на размисли-Орландовци си е класика.Тоест-София. cool.gif

На Орландовци му харесвам две неща -

1. Из целия гробищен парк можеш да намериш стотици разкошни джанки от различни сортове. И благодарение на обилната тор стават едни големи, сочни! Сега точно зреят. Ако са разходиш от единия край на гробищата до другия и си похапваш по малко от всяко дърво, може да са пръснеш. Добре е като ходиш там да си носиш в джоба една по-големичка торба и да си набереш 5-6 кила, компот да си направиш, сок...

2. В Орландовци, на парцел 51 имам собствено гробно място, четворно, с чудесно изложение. Спокоен съм за старините си.

Друго в Софето май няма за харесване.

Днес,3 юли,София е безплатен Лунапарк

Заповядайте-няма нищо страшно-малко се гърми,ама люлеенето е без пари

biggrin.gif

Офтопик:

Днес,3 юли,София е безплатен Лунапарк

Заповядайте-няма нищо страшно-малко се гърми,ама люлеенето е без пари

biggrin.gif

Абе, само на мен ли ми се струва или наистина постна на 5-6-7 места за тоя "Лунапарк" ohmy.gif

Ся по темата biggrin.gif

Ами..глас за мойто си градче. Много си го харесвам и трудно бих се разделил с него. Варна или Пловдив може би са градчета, които може да ме накарат да се откъсна от Търново, но със сигурност ще го направят трудно ;)

• 3 седмици по-късно...

Ей,аз съм от Трявна и тука е супер за почивка и релаксация,също така е много романтично.....Ако някой не е идвал да дойде да види. :ph34r:

елате в Троян да се почерпим по една сливова ...пък ще го измислим кой е най - хубавият град :)biggrin.gif

Варна много ми харесва :)

В почти всички големи и в доста малки съм ходил. Абсоютно нищо не може да се сравни със вечерните светлини на моста, над който свети целия град и невероятното чувство да се прибираш в къщи, във Варна. :)

ПП: Иначе Трявна и стария Пловдив са ми любими дестинации. :lol6:

Определено имам предпочитания към по малките градове.Номер 1 за мен е Казанлък,но това лято бях в Асеновград,той също много ми хареса.Не съм ходила в Мелник-мисля си че ще го харесам.

Има ли хора от Казанлък-поздравявам ви.

Абе , що не си спретнем една екскурзийка-опознай Родината за да я обикнеш!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.