Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За телевизионните говорители...

Featured Replies

Все пак си мисля, че нищо добро няма да постигнат... Хората си обичат БТВ и ще продължат да ги гледат...

Никой не обича BTV. Глупостите и помията с които ни залива въпросната телевизия ме кара направо да счупя телевизора като Катя Меринджейска http://www.vbox7.com/play:b230fe90df

Ето това трябва да направим всички и да се отървем от глупостите.

Нито Генка, нито Пенка ще ни каже истината. Марионетките на БДЖ-то дето само четат са на върха на айсберга на простотията. Аз съм се отказал напълно от телевизията и дори с последно време забравям понякога какво беше това телевизор.

Е, с това изказване (имам предвид само заглавието!) Бареков окончателно се разграничи от бранша, в който винаги е бил в "чужди води".

Бареков за абслолютно нищо не става. Като го видях да мята знамето на измислената си партия дето дори не знае къде се намира и ми дойде да счупя и монитора. А сега и Роската Петров комунистическото протеже на Бойко ще почне скоро да скача от партия в пария и да води предаване по някоя телевизия с крайно неприятния си външен вид и отвратително поведение.

Единствено признавам поведението на Волен Сидеров като политик и когато го канят в някоя телевизия. Толкова премерено говори и винаги с факти и доказателства. А телевизия Alfa я има в интернет свободно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...Като го видях да мята знамето на измислената си партия ...

И знаме ли имат? Не знаех. А в какъв цвят е? Или да познавам без да ползвам жокери?

С поздравление към черната котка за подобаващата промяна в заглавието на темата!

Модераторска ръка ще да е била, защото беше първа точка в доклада ми, това заглавие  :D

Единствено признавам поведението на Волен Сидеров като политик и когато го канят в някоя телевизия. Толкова премерено говори и винаги с факти и доказателства. А телевизия Alfa я има в интернет свободно.

Жива да не бях, да прочета подобно нещо. Волен Сидеров, да говори примерно ?!

Е, ако той говори примерно, то аз съм Великденския заек.

Аз съм се отказал напълно от телевизията и дори с последно време забравям понякога какво беше това телевизор.

и аз така

колко много мъка си спестяваме нали

:whist:

Гледам телевизия от дъжд на вятър и не ме вълнува кой как изглежда и какво поведение има.

Гледам само дискавъри,национал географик и хистори.Другите не знам какво предлагат.Но веднъж загледах БТВ и не можах да изтрая.

Гледам само дискавъри,национал географик и хистори.Другите не знам какво предлагат.Но веднъж загледах БТВ и не можах да изтрая.

Въпрос на лични предпочитания е, но е факт, че на точно тези телевизии нивото и качеството им спрямо предишни години е паднало с поне 1500%. Аз не гледам ТВ , но вкъщи друг гледа и съм забелязал какви ЧУТОВНИ глупости дават с отвратителното и супер дразнещо българско озвучаване.

Забелязал съм простотии.от типа на:

1.Тъп нагласен антикварен магазин с актъори вместо истински продавачи и клиенти.

2.Клошари в планина. Някакви си брадясали дядки с пушки се правят на интересни и говорят глупости.

3.Измислени (уж реални) самолетни катастрофи с инсценировки все едно едва ли не точно така е разследвано и точно така са открити измислените нагласени улики. Ще лъжат баламите, умните "чупят тоз телевизор".

4.Някакви животни дето никога няма да ги срещне човек или готвене на нещо, което никой не е сигурен какво е.

Има и още, но не ми се пишат сега.

ЕТО ТОВА СА КАЧЕСТВЕНИТЕ И ПРЕХВАЛЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ. Само не знам кой е по-луд? Този който яде баницата или този който я продава.

Както започнах по-горе "въпрос на личен избор".

И за да ме оплюете малко и мен ще споделя, че гледам 5 сериала от интернет. Три от тях са фантастика. Логото на единия от другуте два е на аватара ми, а петия го дават с няколко епизода назад по AXN.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.