Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нещо като проблем с безжичния интернет

Featured Replies

Хехехе, нищо чудно и да спинкат :ph34r:  Ако си писал в чата а дано, ама надали ще ти отговорят. По-добре им звънни.

Хмм, ей тва не го знаех. Доколкото си спомням преди пишеше на сайта им че може да си ползваш нета на колкото компове искаш без да доплащаш, това ако са го променили голяма глупост са направили...

Не са направили глупост. Просто си закупуваш рутер или те ти дават в зависимост от пакета, който използваш и след него си включваш колкото компютъра искаш.

Не са направили глупост. Просто си закупуваш рутер или те ти дават в зависимост от пакета, който използваш и след него си включваш колкото компютъра искаш.

Не винаги просто слагането на обикновен домашен клас рутер дава възможност да си включваш колкото искаш машини, ама както и да е. Писах за това по-напред в темата.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

мога ли да следя лаптоп само с безжичен интернет или ако само компютъра има програма която позволява да се следи декстопа  на лаптопа

• Автор

Не знам ама аз вече се оправих, имам си нет на лаптопчето, точно в мака е бил проблема...

Само още едно въпросче имам - сега ако си взема да инсталирам рутер пак ли трябва да звъня да си казвам мака на рутера или няма да има нужда?

мога ли да следя лаптоп само с безжичен интернет или ако само компютъра има програма която позволява да се следи декстопа  на лаптопа

Редактирано от Борето (преглед на промените)

Не знам ама аз вече се оправих, имам си нет на лаптопчето, точно в мака е бил проблема...

Само още едно въпросче имам - сега ако си взема да инсталирам рутер пак ли трябва да звъня да си казвам мака на рутера или няма да има нужда?

Ти хубаво си имаш нет, но май не се оправи сам, а пък не виждам да си показал благодарността си на хората, които ти помогнаха.

Какво целиш с цитирането на поста на @alex20 ?

• Автор

.

Ти хубаво си имаш нет, но май не се оправи сам, а пък не виждам да си показал благодарността си на хората, които ти помогнаха.

Какво целиш с цитирането на поста на @alex20 ?

Еее, разбира се, че им благодаря, май наистина пропуснах, за което съжалявам! Благодарности най-вече  на ragnarous, който ме светна за мака, също така и на emokostov,Димитър 59, exwol за полезните съвети, и на теб Кен че ме подсети да благодаря.   А за цитирането на  alex20 нищо не целя, бъди спокоен, тъй като пише в мойта тема просто му отговарям че не мога да му помогна .

Редактирано от Борето (преглед на промените)

Да, звънни им на NET1 и продиктувай този на лан да го опишат и нета ще текне. Последствие ако решиш да слагаш рутер само ще клонираш мак адреса в рутера и всичко е ток :)

Редактирано от exwol (преглед на промените)

• Автор

Ех, ти хубаво си го написал ама аз като не чета. Голямо благодарско :)

пак ще попитам :

мога ли да следя лаптоп само с безжичен интернет или ако само компютъра има програма която позволява да се следи декстопа  на лаптопа ?

и мисля, че отговора ''не знам'' не ми върши работа.

благодаря предварително :)

пак ще попитам :

мога ли да следя лаптоп само с безжичен интернет или ако само компютъра има програма която позволява да се следи декстопа  на лаптопа ?

и мисля, че отговора ''не знам'' не ми върши работа.

благодаря предварително :)

Щом „не знам„ не ти върши работа...ще ти свърши ли работа „не става ясно какъв е въпросът„?Кой декстоп всъщност искаш да следиш?Твоя ли,чужд ли?Ако можеш да следиш въобще,каквото и да било,няма значение типа на интернет връзката.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Щом „не знам„ не ти върши работа...ще ти свърши ли работа „не става ясно въобще какъв е въпросът„!Кой декстоп всъщност искаш да следиш?Твоя ли,чужд ли?Ако можеш да следиш,каквото и да било,няма значение типа на връзката.

ами имам предвид, че лаптоп и компютър са свързани с един безжичен интернет. Да ли компютъра може да вижда какво точно прави лаптопа само с  безжичен интернет без програми ?

Редактирано от alex20 (преглед на промените)

Щом „не знам„ не ти върши работа...ще ти свърши ли работа „не става ясно какъв е въпросът„?Кой декстоп всъщност искаш да следиш?Твоя ли,чужд ли?Ако можеш да следиш въобще,каквото и да било,няма значение типа на интернет връзката.

Щом „не знам„ не ти върши работа...ще ти свърши ли работа „не става ясно въобще какъв е въпросът„!Кой декстоп всъщност искаш да следиш?Твоя ли,чужд ли?Ако можеш да следиш,каквото и да било,няма значение типа на връзката.

ами имам предвид, че лаптоп и компютър са свързани с един безжичен интернет. Да ли компютъра може да вижда какво точно прави лаптопа само с  безжичен интернет без програми ?

• Автор

може ли само чрез ИП да следиш компютър ?

може ли само чрез ИП да следиш компютър ?

Според мен не може...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.