Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Е как ще са сходни? Виж ревюто което ти дадох.

1189 MHz Base Clock1268 MHz Boost Clock1085 MHz Base Clock1163 MHz Boost Clock

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Отговори 84
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

GTX660 е по добра но дърпа повече ток

Редактирано от Йоан Арабов (преглед на промените)

Тази - PowerColor TurboDuo R9 270 2GB GDDR5 Повече от 260-280лв. за 750Ti е обир, колкото и да е икономична и студена. За 300-320лв. GTX660 или R9 270/270X като разликата между 270 и 270X е само в честотата на ядрото.

• Автор

Понеже не съм много наясно с McAfee, но на процесора ми пише нещо такова: McAfee offer inside. Много хора са ми казвали и съм чел, че не са останали доволни от тази анти-вирусна система. Има ли начин тя да се премахне?

• Автор

Инсталирана ли е вече програмата?

Ами незнам. Само има един стикер и на него пише "McAfee An Intel Company OFFER INSIDE". Самият процесор не е отварян от кутията.

Хубаво беше да споменеш и какво все пак си си избрал от всичките предложения тук.

Ами отвори я тая кутия и виж какво има вътре.Това което пише,е че имаш някаква оферта.Ама не значи,че ще имаш цялата програма или код за активацията и.

Действай.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Ами незнам. Само има един стикер и на него пише "McAfee An Intel Company OFFER INSIDE". Самият процесор не е отварян от кутията.

Младеж,този отговор ме изуми.След като не си сглобил цялата конфигурация къде да е инсталирана тази антивирусна програма?Предполагам,че има код за активация и можеш да я инсталираш на всеки компютър,който желаеш.

• Автор

Но при нея имаше нещо като free trial доколкото си спомням. И после май искаше да се плаща за да продължиш да я ползваш. Не съм сигурен. Мисля си за едното от тези две захранвания по-горе fortron-а или corsair-а, дънна платка ASrock b75 gm, 1tb хард western digital рам-а може би corsair vengeance 4GB (хубава ли е?).

Редактирано от Martin Aleksiev (преглед на промените)

А проца в кутийката дето е все още,той какъв е?Венджънс памет не ти трябва,и една проста А-Дата ще върши работа.

Я се стегни малко и да отговаряш както трябва.Напиши цялата конфигурация която си избрал до сега-дъно,процесор,рам,хард,захранване,кутия,видео.

• Автор

Когато си сглобя компютъра мисля да сменя периферията, но незнам каква да е точно. Сегашната ми мишка е безжична и е от близо 1-2 години и бях чел, че може би ще насича Може ли да ми предложите някоя хубава мишка. Незнам каква е разликата между скъпите и евтините геймърски мишки. Защо a4tech bloody v8,v7 са по-евтини от cyborg rat (например) (освен дизайна на rat-а). Ако взема евтина ще има ли ралика в държанието (performance-а) на мишката в сравнение със скъпата. Още незнам какъв ще е бюджета.

Когато си сглобя компютъра мисля да сменя периферията, но незнам каква да е точно. Сегашната ми мишка е безжична и е от близо 1-2 години и бях чел, че може би ще насича Може ли да ми предложите някоя хубава мишка. Незнам каква е разликата между скъпите и евтините геймърски мишки. Защо a4tech bloody v8,v7 са по-евтини от cyborg rat (например) (освен дизайна на rat-а). Ако взема евтина ще има ли ралика в държанието (performance-а) на мишката в сравнение със скъпата. Още незнам какъв ще е бюджета.

Аз съм с ето тая мишка:

Публикувано изображение

Обща стойност - 28.04 лв. с ДДС

Голяма, с тежести, няколко допълнителни бутона, гума за палеца, 5 режима на DPI,  програма, с която може да си персонализираш мишката както искаш. Мисля за тия пари е добра. Аз си я взех точно за гейминг. 

Аз досега винаги съм ползвал X7 на A4TECH и съм нямал никакви проблеми. 3 модела съм ползвал и с трита съм нямал никакви проблеми. Единствено ако ти се налага много да ползваш скрола малко започва да прескача, но това се среща само при най-ниския клас на X7,а и се оправя лесно. И клавиатурата ми е A4TECH и въобще съм супер доволен от тази фирма. Определено правят добра стока.

Аз досега винаги съм ползвал X7 на A4TECH и съм нямал никакви проблеми. 3 модела съм ползвал и с трита съм нямал никакви проблеми. Единствено ако ти се налага много да ползваш скрола малко започва да прескача, но това се среща само при най-ниския клас на X7,а и се оправя лесно. И клавиатурата ми е A4TECH и въобще съм супер доволен от тази фирма. Определено правят добра стока.

Това с прескачането на скрола не е до марката. Аз съм с моята мишка една година и макар по няколко часа на ден да я ползвам, нямам никакви проблеми със скрол-бутона на тоя модел. Напротив - доста е приятен и работи отчетливо, някак си меко, но не чак толкова. Абе...личи си, че поне той е качествен. Покритието на мишката също е някаква текстура ( онова, дето е като змийска кожа) и в никакъв случай не мога да кажа, че е неприятно. Единствено кутрето усеща по-хлъзгавата пластмаса отстрани, вдясно, но пък палеца е зацепен добре към гуменото покритие вляво. Двата големи бутона се натискат леко и също отчетливо. Малките бутони леко играят в гнездата си, но два от тях са грапави, а третият отпред вляво, гладък. Естествено, за да не се бъркат. Но това, което ми допада много, са тежестите, които могат да се поставят и махат от мишката. Така при гладко покритие мишката може да се направи по-тежка, за да не бяга много, а при мъхесто, да се олекоти за по-лесно движение. Освен това може да се регулира теглото и в зависимост от личните предпочитания. Примерно много тежка мишка се повдига по-трудно от подложката, а това може да е важно за геймъра. Абе...за 28 лева толкова. Бутоните са изцяло програмируеми, а отгоре има бутон за смяна на 5 запаметени режима, светещ в различни цветове в зависимост от режима на работа. като недостатък мога да изтъкна, не толкова гъвкавия кабел. Ако примерно повърхността под мишката е гладка, а тежестите махнати, то кабела повлича мишката. Но с времето се намира начин за добра работа. 

Аз не бих взел a4tech.За мен това са некачествени мишки..

http://www.gaminggear.bg/razer-abyssus  и  http://www.gaminggear.bg/steelseries-kinzu-v2-black-rubberized aко ти се дават повече пари.

Редактирано от mrazqmakaroni (преглед на промените)

Че е 24 лв. в Никем. А явно ще поръчваш и други неща та разликата ще удари 10 лв. Иначе ако се търси нещо свръх бюджетно става.

Аз не бих взел a4tech.За мен това са некачествени мишки..

http://www.gaminggear.bg/razer-abyssus  и  http://www.gaminggear.bg/steelseries-kinzu-v2-black-rubberized aко ти се дават повече пари.

Е ти какво искаш за 28 лева? 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Това ,че пиши Razor и ,че е 3 пъти по-скъпа не я прави по-добра. По-добре A4Tech с много функции отколкото най-ниският клас Razor.

Това ,че пиши Razor и ,че е 3 пъти по-скъпа не я прави по-добра. По-добре A4Tech с много функции отколкото най-ниският клас Razor.

Ето едно така да се каже ревю на тая мишка, макар повече да ми прилича на реклама. Може и да е добра, но е малка и режимите се сменят с бутон на дъното. Хе, наистина интересно - играя, целя си и решавам да си пусна 125 херца. Надигам мишката и завъртам бутоните. Егати геймърската мишка. Да не говорим колко е глупаво всеки път като излезеш за малко от играта, да повдигаш мишката за смяна на режима. Razor  може да правят добри мишки, както Sennheiser слушалки, но евтините им модели са бюджетни и ако някой очаква нещо повече от качество, по-скоро ще остане разочарован. A4  може да е леко по-немарливо направена, но дава удобствата на геймъра, неприсъщи за горепредложения Razor. И то на близо 3 пъти по-ниска цена. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.