Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри до 1000 лева

Featured Replies

• Автор

Аз пък поръчах от IskamPc машина за 2 бона и ми пратиха чувал с картофи. Върнах го и ми го смениха с чушки.

Предлагам магазинерите да се хванат да прочетат някоя книга ако нямат клиенти и да престанат с анти-рекламата. 

Нещо напоследък всяка втора тема е някъв майтап. За всеки е очевидно че темата е или фейк или проблема е в потребителя а не в компютъра.

Какъв фейк бе , приятелю?Ако не ти се чете , не те карам на сила , но понеже 2 индивида(или 1 с 2 акаунта) пуснаха теми за машини за по 15+бона не значи че моята е фейк ;)

Благодаря на Кико,Jotto_del и всички други , които се опитват да помогнат!!!Ще се опитам да тествам Рам,Харддиск и ще пиша ако има някакво развитие , а  ако наистина темата се смята за фейк може да бъде заключвана...

• Отговори 108
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък поръчах от IskamPc машина за 2 бона и ми пратиха чувал с картофи. Върнах го и ми го смениха с чушки.

Предлагам магазинерите да се хванат да прочетат някоя книга ако нямат клиенти и да престанат с анти-рекламата. 

Нещо напоследък всяка втора тема е някъв майтап. За всеки е очевидно че темата е или фейк или проблема е в потребителя а не в компютъра.

"naruto" виждам, че си правиш майтап и ти тука. Защо си мислиш, че трябва да се прави реклама или антиреклама на дадена фирма. Факт, е че автора не е първият с подобни проблеми при закупуването на конфигурация от Никем. Имаше още поне 2-3 такива случая и това вече почва да бие на очи. Лесно е да кажем, че автора не разбира но нали затова той е поръчал да му е сглобят и да си е ползва без пробеми. Темата дали е фейк лесно може да се разбере. Автора нека качи няколко снимки на машината вътре и отвън и тогава ще се види кой крив кой прав!

ПС: "naruto" не разбирам защо защитаваш тази фирма като тя изобщо не и е приоритет асемблирането на компютърни конфигурации. Както ясно се вижда и от сайтът им компютрите са последна дупка на кавала за тях и разбираемо е да не влагат нужното старание и професионализъм(ако имат такъв) при продажбата и обслужването на компютърна техника.

Редактирано от Jotto_del (преглед на промените)

Аз не разбирам защо ти защитаваш фирми които искат повече пари а са същият дол дренки? 

Това че някоя фирма е с по-ниски цени я прави предпочитана и статистически повечето продажби ще доведат до по-голяма вероятност за грешка.

До тук видях единствено размахване на кирливи ризи без каквито и да е доказателства за проблемен хардуер. Но дори да има такъв си има гаранция.

Това че ЗКУ е проблем не е по-вина на продавача. И за какви смени на процесор се говори не разбрах? Айде дъното разбирам ама процесора?

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Аз не разбирам защо ти защитаваш фирми които искат повече пари а са същият дол дренки? 

Това че някоя фирма е с по-ниски цени я прави предпочитана и статистически повечето продажби ще доведат до по-голяма вероятност за грешка.

До тук видях единствено размахване на кирливи ризи без каквито и да е доказателства за проблемен хардуер. Но дори да има такъв си има гаранция.

Това че ЗКУ е проблем не е по-вина на продавача. И за какви смени на процесор се говори не разбрах? Айде дъното разбирам ама процесора?

Един дол дренки са ама Sky се занимават активно точно в тази сфера, IskamPC и Hardwarebg са едно та това мисля, че достатъчно говори по въпроса. Съгласен съм като човек разбира от това, което купува(в скучаят хардуер) да търси най-изгодната оферта и при проблем лесно ще намери проблема, но при хора който си нямат понятие от хардуер е за предпочитане да заложат на доказана фирма за да си спестят нервите и ядовете за напред, макар да дадът някой лев повече. Даже в Sky e по-ефтино от Никем.

• Автор

Тъкмо се опитвах да кача снимки и сега се оказва , че Уиндоус-а неможе да ми разпознае телефона (не успя да инсталира нужните драйвъри)  , след това пробрах с "My passport" на WD и пак същата работа, какво мога да направя по въпроса?Иначе ей сега ще кача снимки директно от тела.

П.П> снимките са още от първия път когато дойде ( и не , не го държа на килима :D )

post-294420-0-22037600-1398871859_thumb.

post-294420-0-69809700-1398872045_thumb.

Редактирано от kr0daking (преглед на промените)

Като ти дава сини екрани, отвори си minidump файловете с някоя програма като bluescreenview и виж каква е причината. Най-вероятно е от драйвера на видеото или на аудиото. Ама като пише драйвер на видеото като причина, това не означава че самият драйвер е проблема. Или поне не винаги. Аз моята HD 7790 на стандартна честота 1050 мхз е бетон, ама като е на 1200мхз интересно защо почна да ми дава сини екрани и все причината е в драйвера.

Редактирано от AMD fanboy (преглед на промените)

Тъкмо се опитвах да кача снимки и сега се оказва , че Уиндоус-а неможе да ми разпознае телефона (не успя да инсталира нужните драйвъри)  , след това пробрах с "My passport" на WD и пак същата работа, какво мога да направя по въпроса?Иначе ей сега ще кача снимки директно от тела.

П.П> снимките са още от първия път когато дойде ( и не , не го държа на килима :D )

Каква е видео картата ?

Те в Никем са сложили касиерката на интернета да вдига телефона.и Sky и IskamPC са по-компетентни със сигурност.То да правиш дъмпинг и да работиш с съвсем малка печалба ама като се натрупат в сервиза гаранционни поръчки и чакаш по един месец и си без РС.Помня и кой я подхвърли тая фирма преди години.Да то ако предложиш от друг магазин конфигурацията ще е по-слаба.Аз си цакам 50-100 кинта отгоре и нямам проблеми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.