Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри до 1000 лева

Featured Replies

• Автор

с една плочка съм...  по съвет на naruto_ я извадих и пак сложих и сега дава някакъв звук от рода на "бийп" през 5 секунди..

И не се пуска...

Колкото до уиндоса - незнам... даваше ми син екран през 5 мин най - много ...

Аз ли съм такъв карък или...никем ми пратиха 1-во априлската пратка...

• Отговори 108
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

До биоса стига ли или черен екран?

Трябва добре да поставиш паметта да щракнат страничните държачи.

Може да пробваш в друг слот да поставиш паметта.

Да извадиш батерията и пак да я поставиш след 5 мин.

Нали ги правиш тези операции  при спрян компютър.

Редактирано от ganio (преглед на промените)

Компа ти е в гаранция?!

... или само частите!?!

• Автор

Справих се с рам-та , сега вече си лоадва уиндоуса и всичко е окей , докато не реши да ми даде син екран.

Засичам след колко време ще го направи и ще се опитам да видя грешката макар,че доста бързо минава. :(

П.П> Този път грешката беше "MEMORY_MANAGEMENT" включих компютъра в 15:15 и 15:19 даде синия екран.

П.П2 > Другата грешка е "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" :help wanted4:

Редактирано от kr0daking (преглед на промените)

• Автор

Ще пробвам да инсталирам някой друг уиндоус и този път драйвъри от официалния сайт - не от диска.

Да видим дали ще има промяна.

Windows 8.1 ли инсталираш?

Пробвай да влезеш в safe mode и да рестартираш pc-то и после виж дали ще показва тази грешка.

Редактирано от ganio (преглед на промените)

• Автор

Уиндоус 7 32-битов ей сега го преинсталирах и пак същите мизерии...

Сега ще пробвам уиндоус 7 64-битов...

Може да ти се е паднала "късметлийска" бройка памет. Може да я тестваш с някоя програма.

• Автор

Възможно ли е да е било от уиндоуса? За сега с ноюия нямам проблеми , но ще юидим -  предстои да инсталирам драйвери на видео карта

Не искам да те разстройвам,но един съфорумец (Росен Александров) постоянно се оплакваше от сини екрани и проблеми с паметта,беше със същата платка.Реши си проблема след като я смени с друга :D.Разбира се при теб може да е проблем с паметта или калпав windows.Само изказвам мнение от мои наблюдения :)

• Автор

Не искам да те разстройвам,но един съфорумец (Росен Александров) постоянно се оплакваше от сини екрани и проблеми с паметта,беше със същата платка.Реши си проблема след като я смени с друга :D.Разбира се при теб може да е проблем с паметта или калпав windows.Само изказвам мнение от мои наблюдения :)

И при мен продължават...

Добре де няма ли как да се свържа с компетентен представител на никем??? Тая женската нищо неможе да ми каже...И тая гаранционна карта за да си палиш печката ли ти я пращат? не върши ли някаква работа..

ебахти - уж нова машина , а само ядове ми донесе а с такова нетърпение я чаках... много съм разочарован :angry22:

И какво да правя сега? в града който съм едвали има някой който може да се справи с това...

И при мен продължават...

Добре де няма ли как да се свържа с компетентен представител на никем??? Тая женската нищо неможе да ми каже...

И тая гаранционна карта за да си палиш печката ли ти я пращат? не върши ли някаква работа..

ебахти - уж нова машина , а само ядове ми донесе а с такова нетърпение я чаках... много съм разочарован :angry22:

И какво да правя сега? в града който съм едвали има някой който може да се справи с това...

На самата платка(на паметта) трябва да има лепенка с таймингите на които работи паметта(на моята памет са 9-9-9-24).Виж тези тайминги и след това ги провери в CPUZ дали са същите.Може дъното да използва други тайминги и от там да идва проблема.Задай ги ръчно и виж дали ще се оправи.

Редактирано от Костадин_91 (преглед на промените)

• Автор

На самата платка(на паметта) трябва да има лепенка с таймингите на които работи паметта.Виж тези тайминги и след това ги провери в CPUZ дали са същите.Може дъното да използва други таймиги и от там да идва проблема.Задай ги ръчно и виж дали ще се оправи.

Не искам да го отварям повече , защото толкова и разбирам ще взема да го прецакам още повече...

Тея гаранций от никем за какво служат? много съм разочарован от тях - дори от техномаркет да си бях купил нямаше да ме е яд толкова...

Някой да има свежи идеи??? Сега ще ми излязат сумати и разходи да го нося в сервизи извън града ...

Как може да продаваш нещо , което не работи.....супер много съм разочарован...(и го повтарям за да не използвам други думи , които най - вероятно не са подходящи) :angry22: :angry22: :angry22:

Не искам да го отварям повече , защото толкова и разбирам ще взема да го прецакам още повече...

Тея гаранций от никем за какво служат? много съм разочарован от тях - дори от техномаркет да си бях купил нямаше да ме е яд толкова...

Май не си първият който изпищява от тях(имаше и други с чисто нови машини и проблеми). Явно проблема им, е че нямат поне един човек който да разбира от компютърна техника, защото логично е щом продават компютри преди да ти го пратят поне да го тестват за основните неща. А те май само набързо го сглобяват и го пращат. Вярно, е че дават едни от най-добрите цени, но за компетентност никакви ги няма. :(  Типично по нашенски да вземат парите пък после клиента да се оправя.

Понякога нещата искат настройка преди да тръгнат!И ако след настройка не се получат,се търси гаранцията.Виж таймингите,ако не стане с промяната им виж с коя версия на биос си,ако има по-нова обнови го до последна версия.Ако и тогава не стане си търси правата.

• Автор

Май не си първият който изпищява от тях(имаше и други с чисто нови машини и проблеми). Явно проблема им, е че нямат поне един човек който да разбира от компютърна техника, защото логично е щом продават компютри преди да ти го пратят поне да го тестват за основните неща. А те май само набързо го сглобяват и го пращат. Вярно, е че дават едни от най-добрите цени, но за компетентност никакви ги няма. :(  Типично по нашенски да вземат парите пък после клиента да се оправя.

Ами всички си даваха предложенията там и никой не ме предупреди :/

Понякога нещата искат настройка преди да тръгнат!И ако след настройка не се получат,се търси гаранцията.Виж таймингите,ако не стане с промяната им виж с коя версия на биос си,ако има по-нова обнови го до последна версия.Ако и тогава не стане си търси правата.

Само докато се опитвам да ти отговоря получих 3 сини екрана , к'ви настройки к'ви 5 лева...

Аз доколкото знам докато се инсталира БИОС компютъра не трябва да се спира по никакъв начин иначе отива на кино , ами ако даде син екран? (прави го през 2 мин...)

И що за глупост , когато се обадя на Никем - жената , ми казва че неможе да ми помогне??? Изобщо много съм ядосан,,,То сега и няма да ми подменят частите тея... нали?!

Ако искаш пробвай само с една плочка РАМ, ако се рестартира пробвай и с другата, ако няма ефект им го връщай и те да се оправят!

• Автор

Ако искаш пробвай само с една плочка РАМ, ако се рестартира пробвай и с другата, ако няма ефект им го връщай и те да се оправят!

Имам само една плочка.

По - важният въпрос е КАК да им го върна? Ако е възможно го правя без никакво колебание...направо съм потресен ... аз със старата машина  съм нямал толкова ядове за целия период на ползване(7 години)....А тва уж чисто ново...

Имам само една плочка.

По - важният въпрос е КАК да им го върна? Ако е възможно го правя без никакво колебание...направо съм потресен ... аз със старата машина  съм нямал толкова ядове за целия период на ползване(7 години)....А тва уж чисто ново...

Успокой се,пий една ракия и утре им звънни и им кажи,че имаш проблеми с паметта и направо им пращай дъното заедно с паметта.

То това,че машината е нова не означава,че ще работи :D и аз имах проблеми с моята щайга с дъното и паметта.С дъното се оправих като си купих ново(старото стои под леглото),сега остава да си купя нова памет,а старата да отиде при старото дъно....под леглото :D ....събирам си боклуци :D

Редактирано от Костадин_91 (преглед на промените)

Публикувано изображение

А това червеното как е? 

Само докато се опитвам да ти отговоря получих 3 сини екрана , к'ви настройки к'ви 5 лева...

Аз доколкото знам докато се инсталира БИОС компютъра не трябва да се спира по никакъв начин иначе отива на кино , ами ако даде син екран? (прави го през 2 мин...)

И когато си в БИОС ли ти дава сини екрани през 2 минути?

Нямаш ли телефон , фотоапарат да щракнеш грешката и да я постнеш тук.

Tествай с prime95.

ПС: Много хора се мъчат да изядат хляба на компютърните специлисти като мислят ,че ще се оправят но може и да забатачат работата. 

Понякога евтиното излиза по-скъпо , има магазини които продават малко по-скъпи компоненти, но сервизното и гаранционното им обслужване е в пъти по-добро, но всички търсят евтиното.

И когато си в БИОС ли ти дава сини екрани през 2 минути?

Нямаш ли телефон , фотоапарат да щракнеш грешката и да я постнеш тук.

Tествай с prime95.

ПС: Много хора се мъчат да изядат хляба на компютърните специлисти като мислят ,че ще се оправят но може и да забатачат работата. 

Понякога евтиното излиза по-скъпо , има магазини които продават малко по-скъпи компоненти, но сервизното и гаранционното им обслужване е в пъти по-добро, но всички търсят евтиното.

например Vali 

• Автор

Извинявай , не те разбрах :(

Към обяд мисля да им се обадя... аз и вчера им се обадих , но тая женската ме мотае каза да им пиша в сайта...

След като всички части са ми в гаранция за 2+ години , би трябвало да ги заменят нали? все пак го получих в сряда и оттогава само ядове , не съм го ползвал за 10 мин...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.