Премини към съдържанието
Препикану мушкату

Армия от тролове ни зомбират, поддавате ли се?

Препоръчан отговор


Калдейта, няма как да не бъде налазена от тролове.  Ще постна няколко статии от "Биволъ" , пък който има мозък и може да мисли, ще ги познае....Ако намерите свободно време, да прочетете, за какво иде реч, ще видите приликите, "опорните точки", схемата, по която действат....Повтарянето на едно и също, лъжите, преиначаването на факти, ъпването на темите, когато нещата не тръгнат в желаната от тях посока, вкарването на обиди, за бъде затворена....Интересното е, че се връзват някои, уж мислещи и с претенции, за средно интелигентни....Ама само претенции, просто са с първосигнално мислене и това умело е използвано - Ааааааа, Ууууууу, Машаала.....това са обикновено фразите, с които клакьорите, на тролчетата, изразяват мнението и подкрепата си.....Грозна картинка, нали?

Ето няколко линка, към въпросния сайт. Нищо не е случайно....

 

https://bivol.bg/trollology.html

 

https://bivol.bg/trolls-resume.html

 

https://bivol.bg/bsptrolls5.html

 

https://bivol.bg/bsptrolls1.html

 

https://bivol.bg/bsptrolls2.html

 

Да не ви претоварвам, с повече информация, който е заинтересуван, може сам да намери. Желанието ми е, да ги различавате и да игнорирате троловете. Само това е начина, да се преборим с тях - пълен игнор. Всичко друго е безмислено.

 • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Троловете отдавна ги има в Калдата (и не само), нищо ново под слънцето ...

 • Харесва ми 5

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има ги и то по много ! Не е като да не засечеш на ден поне един трольо. :D

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И за гениалните заключения трябва "браво" ли да напишем. Подобни явления ги има откакто го има интернет въобще. Малко се видоизменят във времето, но нищо ново. Друг е въпроса, че всичко това изглежда несериозно от устата на човека, който го пише.

 • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

От горния пост, става ясно, за какво иде реч......Признавам си, че се връзвам понякога на провокации, но ще опитам, да не го правя повече. Пълен игнор, на такива :)


 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

От горния пост, става ясно, за какво иде реч......Признавам си, че се връзвам понякога на провокации, но ще опитам, да не го правя повече. Пълен игнор, на такива

Става ли ясно за какво иде реч? Като не ти е угодно нещо? Ако другите са тролове, твоите вулгарни изказвания по темите какво са? Разбирам да беше го написал това някой модератор като Capnemo или друг потребител, който е уважаван. Личният ти пример обаче е много сходен до описаното в първото мнение в темата. "Руснаците са толкова мизерни, че купуваха насраните ми гащи", така ли?Самият ти никнейм е обида към интелектуалното ниво на форума. Когато човек рочи другите, първо е добре да погледне себе си. Редактирано от simtech (преглед на промените)
 • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

 

 

Армия от тролове ни зомбират, поддавате ли се?
Публикувана от Препикану мушкатуДнес, 12:17

 

Не, но ти като главен такъв истински ме впечатляваш и да, въздействаш ми с невероятната си .................я Вервай ми!

Иначе тролове има герберски и сини и зелени - всякакви и какво от това. Да му мисли този който им се поддава!!!! Според мен няма такива хора!!!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)
 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря, че потвърдихте написаното от мен. Дерзайте :)

 

Напомниха ми услужливо, в горните постове, че друг похват, който използват, са лични нападки, преиначаване и омаловажаване на неудобните им теми, чрез подкопаване авторитета, по всякакъв начин. Очаквам още коментари на никнейма си, на подписа и какво ли не още.....Естествено, нищо не е прочетено от горните препратки, но такова е положението, такава им е стратегията......Поне ще стане ясно, на още колебаещите се, че всичко написано от мен е самата истина.

След малко, ще почнат лични обиди, ще рискуват бан, на някой мултиакаунт, за да се затвори неудобната за тях тема. Съответно, ще се впрегнат клакьорите, ще се изпишат куп лозунги, ще се изтъкне тезата, че всички са маскари, ще се набива всячески в главите, че няма алтернатива и резонните тези, базирани на "опорните точки".......Знаем ви репертоара ;)

Нека, да поразсъждаваме малко над това, написано тук https://bivol.bg/bsptrolls2.html

 

На амбразурата за Пеевски и Сидеров

Всеки от отчетите е придружен с анализи и с опорни точки. От тях се разбира, че противно на публичните увъртания и мълчанието на БСП за скандалите с Делян Пеевски и Волен Сидеров, червените имат тези в тяхна подкрепа, които се разпръскват чрез интернет троловете за симулация на автентично обществено мнение. Изброените по-долу точки са буквално копирани в коментарите от троловете в десетки медии и във Facebook.

Тези за назначението на Пеевски начело на ДАНС

14 Юни - 17 Юни 2013

 Решението е нестандартно, но и ситуацията, в която ГЕРБ превърнаха спец службите е уникална - да работят не в интерес на страната, а за да обслужват бизнес и политическите интереси на Цветанов и компания. Пеевски е наясно, кои са скритите агенти на бившия ВР министър в службите и ще ги неутрализира най-добре.

 Този със сигурност няма да остави верните хора на Цветанов в спецслужбите, защото ще ги реорганизира основно.

 Пеевски се скара с Цветанов още в Парламента, какво остава като оглави спецслужбите - ще се намерят доказателства за далаверите им, затова и ГЕРБерите треперят.

 Пеевски е подходящ защото е много навътре в далаверите на Цветанов и Борисов, както сам го каза в НС. И затова високопоставените гербери трудно могат да се примирят с подобен избор, защото няма по-върл враг от довчерашния приятел. А при проверките на работата през мандата им разследващите вече ще задават точните въпроси.

 На зла круша - зъл прът. Щом ГЕРБ опищяха страната, значи изборът на Пеевски за шеф на ДАНС ги е ударил по слабото място. Сега като нищо ще се намерят и доказателствата, които липсват на прокуратурата за да си свърши докрай работата..

 Толкова бурна реакция срещу този кандидат издава само едно - огромен страх и ужас у върховните гербери. Най-опасни са довчерашните приятели, които ти знаят всички далавери.

 ГЕРБ не могат да търпят повече - след прокурорските проверки, сега и бившият им приятел и сега най-яростен противник да оглави ДАНС. Знаят, че ще ги пратят в затвора и затова искат разтурване на парламента и извънредни избори.

 Наистина ГЕРБ нямат нищо против Д.Пеевски, защото той ги обслужваше вярно чрез медиите си близо 4 години. Но много искат властта и си търсят поводи за метеж, за да се върнат отново начело на държавата!

 Сякаш някой е очаквал ГЕРБ да си признаят. Та точно те, вместо да останат да дискутират кандидатурата за ДАНС в парламента, излязоха и започнаха да подклаждат протестите. А Борисов откровено заяви, че "пилците се броят на есен" .

 Пеевски начело на спецслужбите ще обърка сметките на много хора, а някои недосегаеми гербери може и в затвора да влязат. Затова е цялата политическа олелия.

След протестите и оттеглянето на кандидатурата на Пеевски тонът се сменя и се насочва срещу протестите:

 Пеевски беше едно наистина нестандартно решение - силно мотивиран да пресече контрабандата външен за системата на спец службите човек. Но пък обществото не го прие и правителството си корегира решението. Протестите са платени и обслужват единствено ГЕРБ,като целят връщането им на власт.

 Както Орешарски, Станишиев и Манолова признават, изборът на Пеевски беше грешка - ама само който не работи той не греши.

 Не защитавам Пеевски, но никой не може да го обвини, че е намесен в наркоканалите. Точно той можеше да ги пресече, защото е медийно и финасово силен - илюзия е, че обикновен човек може сам да излезе и да се опълчи срещу статуквото. Ама не е перфектния избор и това се отчете като грешка от правителството. На практика протестите нямат причина!

 Без да дадат поне малък толеранс на новото правителство, гражданите ще върнат ГЕРБ на власт. Протестите нямат мотив - и Пеевски се отказа, и забраната на тютюнопушенето остана. За какво протестират?

 Протестиращите са много заблудени - за по едни 100 лв са готови да обрекат децата си да живеят под диктатата на мафията завинаги. Защото следващите избори няма да има, а просто печатницата на ГЕРБ ще се постарае да достави по места правилно попълнените бюлетини.

 От хаос, безредици и нерешаване на икономическите проблеми на страната полза имат само изпадналите от властта мутри на ГЕРБ. Надяват се хората отново да ги върнат начело на държавното управление, дори с цената на тотален разгром на държавността. Не дадоха дори 10 дни спокойствие на новото правителство!

Не е пожалена и вътрешнопартийната опозиция срещу назначението на Пеевски, най-вече в лицето на Кадиев.

 Не прави чест на вътрешнопартийната опозиция да използва една грешка за да свали цялото правителство и реално да обслужи интересите на ГЕБ като самосвали Коалиция за България от властта!

 Намери се най-честния в БСП - Кадиев. За енергетиката да не отваряме дума, щото там той и жена му са като оплетени черва с кожодерите.... Но пък човекът зове вътрешнопартийната опозиция да връща Гоце на власт. Я по-добре се скрий и си замълчи.

 Много е подло вътрешнопартиен опонент да критикува лидера си по медиите. Ако сравним Станишев с Р.Петков и трябва да се избира - предпочитам човека с европейското мислене, който не контактува със знакови фигури от ъндърграунда...

 Права е И.Йотова, че ЕП не се интересуват от конкретните имена на ръководителите на държавните ни институции, а реформите и работата да вървят. Но ГЕРБ се страхуват специално ДАНС да проработи, защото контрабандните канали са основен източник за финансирането им.

 Лесно им е на тия БСП-ари от далечен Берлин да подкрепят по принцип модерната социалдемокрация у нас. Ама преди това трябва да се почистят Авгиевите обори на спец службите, покровителстващи контрабандата. Това може да свърши само някой достатъчно мотивиран и външен за системата човек, амбициран да прочисти и реформира системата.

Сидеров като Мунчо

БСП има сериозни проблеми в ПЕС заради управлението с гласовете на Атака. Ето защо публично от БСП или избягват да коментират Сидеров, или отричат, че са в негласна коалиция. На троловете обаче са спуснати тези в подкрепа на юнските изцепките на националиста, които са представени като липса на куртоазия и лицемерие

 Сидеров даде пример на ГЕРБ как се държи депутат, изпратен в парламента за да работи. Принудителното безделие на парламента и правителството обслужва интересите само на герберите, които не могат да приемат отпадането си от властта.

 Все някой трябва да нарече нещата с истинските им имена. Не разбирам защо толкова се обиждат от "Господарите...". Когато те се подиграват с хората е нормално, но като им върнат жеста - било клевета... Волен е като някакъв съвременен Мунчо, който може и да е луд, но говори истини.

 Волен може и да не се държи възпитано, но досега всичко, което казва за политическата и медийната обстановка у нас е точно. Просто му липсва куртоазия и лицемерие.

 Атака всъщност се пазари да я подкрепят за импичмънта на президента - едва ли ще го постигне, но въпреки това според мен ще се върне в парламента. На парктика такива спешни избори обслужват единствено интересите на ГЕРБ - замитане на следите и прекратяване на съдебните производства срещу тях

 Сидеров е прав, не може 100-ина младежи, които си уплътняват времето като "протестират" за дребните стотинки на ГЕРБ да блокират всеки ден центъра на София. МВР трябва да осигури нормалното функциониране на градския транспорт и да гарантира, че гражданите могат да се придвижват свободно.

 Медиите наистина преекспонират протестите на т.нар. "мирни и високоинтелигентни", самообявявили за истина от последна инстанция хейтъри. Но поне хората на Сидеров могат да отпушат движението в центъра на столицата и да прогонят тези закъснели хипари оттам.

 Протестиращите били много мирни и тихи - чак гърлото на Сидеров щели да изтръгват. Ама това никъде не го анализират дежурните политолози по медиите.

Скандалът с френския дипломат и искането за "емунитетът" (sic) на Сидеров е посрещнат със следните тези:

 Недопустивмо е разни чужденци да искат обяснение от българското правителство – не само не са прави, защото реакция по случая Сидеров имаше, но и не сме васална република на никого.

 Всички управляващите осъдиха поведението на Сидеров, но може би на някои евродепутати не им е достатъчно. Протестна нота ли очакват.

 

Ако имате време и ви се занимава естествено, върнете се малко назад в постовете в подфорума и сравнете горните точки с писанията на някои съфорумници, като се абстрахирате, от пола, религиозната им принадлежност, визията, подписите, наказанията им.....а просто им прочетете мненията. Интересни съвпадения, нали. Дали са случайни, а?

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

добре,но ако това са единствените доходи на такива хора?по добре да им отговарям,нека вземат некой лев!

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

добре,но ако това са единствените доходи на такива хора?по добре да им отговарям,нека вземат некой лев!

 

Не мисля, че са им основни доходи....Но пък знае ли се.....Според мен, за да има диалог и противопоставяне на 2 тези, трябва да има търпимост, да се изслушваме/в случая, да се четат постовете на опонента/ А в този случай/без да визирам никой конкретно/, няма как да стане това. Как се спори с флууд? Нека си пишат коментари под статиите, нека си пишат постове в темите, нека да се помислят за победили.....Важното е, да се отсяват новините, да се търсят няколко коренно противоположни мнения по даден въпрос,  за да се изгради становище.  Нека не се поддаваме и да не се отвращаваме от всичко и всички, защото това е целта, за тази цел се наливат пари. Това е удобно на управляващите, през тоя четвърт век, чрез подобни лостове, да гласуват само твърдите ядра.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Напомниха ми услужливо, в горните постове, че друг похват, който използват, са лични нападки, преиначаване и омаловажаване на неудобните им теми, чрез подкопаване авторитета, по всякакъв начин. Очаквам още коментари на никнейма си, на подписа и какво ли не още.....Естествено, нищо не е прочетено от горните препратки, но такова е положението, такава им е стратегията......Поне ще стане ясно, на още колебаещите се, че всичко написано от мен е самата истина.

Интересно. Да вземем да извадим тогава цитати от твоите троления, като се абстрахиране от всичко останало, включително обидният за всеки интелигентен човек никнейм?Виждаме каква е истината, в една тема как говориш кой ти купувал "насраните гащи" и кой не можел да има позиция, защото "бил лапе". Фамилиарничене, тънки обиди - това май са в специалитета ти, Авторе на темата.Благодаря за етикетирането, но истината е, че е просто смешно и стана перефразирам "Трол на трол вика ли трол" от приказката "Крадецът вика - Дръжте крадеца!" Тази тема спрямо автора и високопарният тон, спрямо поведението на самият й автор и впечатленията от по-директен контакт е...абе с литературен термин - оксиморон.Тази тема за мен не е особено смислена и е колко авторът да си излее мъката от това, че се чувства...както се чувства. Иначе в Интернет има колкото иска човек информация, стига да иска да чете. Е, поне не съм от платените партийни писачи.И авторе, имайте предвид, че в други форуми направо БАН-ват за неприлични никнеймове или подписи. Редактирано от simtech (преглед на промените)
 • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Моля да се спазва добрия тон на дискусията и да се въздържате от обиди, квалификации и подобни!!!

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всяка сутрин той започва с най-четеното, а ако то все още няма коментари, за него е истинска чест да бъде първи. В Ултратрол ние от БГТатко се постарахме да обединим всички качества на различните типове тролове. Ето и алгоритъмът, по който работи той:

-  търсене на бутон с обърнат палец и кликването му;

-  рестартиране на модема, ако доставчикът предоставя динамичен IP адрес, за да може този бутон да бъде кликнат отново (n пъти);

-  откриване на фактологични, правописни или технически грешки в статията или новината;

-  структуриране на последните в горе-долу добре подреден коментар, с обяснения, цитати от Wikipedia, речници и всевъзможни други източници. Нито дума по темата на статията обаче. Ако грешки все пак няма, Ултратрол ще измисли такива и ще отбранява правотата си до последно;

-  отправяне на всевъзможни обиди по адрес на автора, неговите роднини, собствениците на медията, където е публикуван материалът, Бог, Стивън Хокинг, Facebook, Бойко Борисов, Тодор Батков, Баба Яга и илюминатите;

-  измисляне на конспиративна теория по темата, без значение дали тя изобщо подлежи на такава. Напр. “Старица е изплела ковьорче с образа на Ангела Меркел?” Това не просто е поличба, а част от зъл план за унищожаване на днешното общество;

-  изтъква как може да създаде по-добро съдържание с едно затворено око и неизрязания нокят на кутрето си на лявата си ръка;

-  запазване на табовете с всички страници, където Ултратрол е коментирал, отворени. До края на деня той се връща отново и отново, за да отговаря на тези, които му противоречат, съзаклятничи с други тролове публично и сам покачва рейтинга на своите коментари, ако това е възможно;

-  защитава РОДИНАТА. Въпреки нашумелите в последно време тролове-нихилисти, истинският Ултратрол е и ултрапатриотичен. Не смейте да го наричате шовинист, да използва чуждици или да изкажете негативно мнение за България. И без това, от какво може да не е недоволен човек в тази прекрасна, лъхаща на рози страна, изпълнена с ведри, позитивни и широко скроени хора?

-  отправяне на заплахи, от които могат да ви се изправят косите. Самият Ултратрол обаче знае, че никога няма да отиде в друг град без майка си.

Следващата мишена са форумите. Тролът прилага всичко изброено до тук и в тях, но, сайтовете, където може остане анонимен, са за предпочитане. Във форумите той има много никове, ала потребителите постепенно разбират, че става въпрос за един и същ човек. Ако той все още не е баннат, спират да му обръщат внимание.

Основната цел на делото на Ултратрол във форумите са модераторите и най-активните потребители. Те трябва да умрат.

 

 

копи-пейстнато, от тук

 

Естествено, не откривам топлата вода, не претендирам и за това. Просто споделям.....Не живея с мисълта, че всички трябва да са съгласни, нито да приемат за миродавни цитатите и моето лично мнение. Имам леки подозрения, че се опитват, чрез опетняване на скромната ми личност, да се насочи темата в грешна посока. Дано съм се заблудил :)

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 8.03.2014 г. at 12:17, Препикану мушкату написа:

Калдейта, няма как да не бъде налазена от тролове.  Ще постна няколко статии от "Биволъ" , пък който има мозък и може да мисли, ще ги познае....Ако намерите свободно време, да прочетете, за какво иде реч, ще видите приликите, "опорните точки", схемата, по която действат....Повтарянето на едно и също, лъжите, преиначаването на факти, ъпването на темите, когато нещата не тръгнат в желаната от тях посока, вкарването на обиди, за бъде затворена....Интересното е, че се връзват някои, уж мислещи и с претенции, за средно интелигентни....Ама само претенции, просто са с първосигнално мислене и това умело е използвано - Ааааааа, Ууууууу, Машаала.....това са обикновено фразите, с които клакьорите, на тролчетата, изразяват мнението и подкрепата си.....Грозна картинка, нали?

Ето няколко линка, към въпросния сайт. Нищо не е случайно....

 

https://bivol.bg/trollology.html

 

https://bivol.bg/trolls-resume.html

 

https://bivol.bg/bsptrolls5.html

 

https://bivol.bg/bsptrolls1.html

 

https://bivol.bg/bsptrolls2.html

 

Да не ви претоварвам, с повече информация, който е заинтересуван, може сам да намери. Желанието ми е, да ги различавате и да игнорирате троловете. Само това е начина, да се преборим с тях - пълен игнор. Всичко друго е безмислено.

Бях позабравил тези статии.... :)

А темата за троловете  гледам винаги е актуална. :)

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, miro20 написа:

Бях позабравил тези статии.... :)

А темата за троловете  гледам винаги е актуална. :)

 

Миро неделя е ве човек. Нямаш ли семейство ? Почини малко. Или разпусни малко в празните приказки на форума. Политиката е ясна. Путин е виновен.

kRp6z2w_700wa_0.gif

 • Харесва ми 7

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами да :) забавлявам се на съседната тема гледайки  простотиите и лъжите на фанатизираните комсомолци

Гледам темата стигнала до коментиране колко са лоши злите НПО-та, които с официалните си декларирани средства, които не са тайна за никого , и които харчат пари за разследвания на корупция, разследване и наблюдаване на избори, за образователни програми в общините,  и какви ли още не програми , са "голям пример" за платени тролове....

Ах колко са лоши тези НПО-та , нали ? Без тях колко хубаво и в рахатлък щяха да си живеят старите партийни дерибеи, щяха да се купуват без притеснение гласове, нямаше да има скандали с "господари на ефира" , нямаше да има образователни програми , и т.н. и т.н..

Ах че лоши практики . само карат човек да "мисли" и да се 'притеснява". вън такива ! Искаме да сме си зомбита с "правилната" червена пропаганда.

:)

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 3/8/2014 at 13:22, simtech написа:

Става ли ясно за какво иде реч? Като не ти е угодно нещо? Ако другите са тролове, твоите вулгарни изказвания по темите какво са? Разбирам да беше го написал това някой модератор като Capnemo или друг потребител, който е уважаван. Личният ти пример обаче е много сходен до описаното в първото мнение в темата. "Руснаците са толкова мизерни, че купуваха насраните ми гащи", така ли?Самият ти никнейм е обида към интелектуалното ниво на форума. Когато човек рочи другите, първо е добре да погледне себе си.

И аз съм на това мнение.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И ти си ?   но пригласяш на кликата тук с такъв език и "култура" :)

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

най- лесно е като не си съгласен с нечие мнение да го наречеш трол или, ако имаш власт да му затриеш мнението, аз пък оставям другите да преценят.

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не виждам армия, да ви кажа. Видях само един Миро и един негов спасител - модератор, който на всичкото отгоре е и невъзпитан.  Нищо особено.

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, иноТ написа:

Не виждам армия, да ви кажа. Видях само един Миро и един негов спасител - модератор, който на всичкото отгоре е и невъзпитан.  Нищо особено.

Демократ по изявления, но по душа твърд комунист! Що ме банна бе- щото мога. Те тва са тукашните демократи...

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

днеска от една група у фейса питах нещо и един чичак с  обратни наклонности

-  групата  не е за тези въпроси

-оплачи се на арменския поп

-не просто ще те изгоня

и тъкмо да напиша изгони и другите и си остани само ти да си пишеш по темата

и той бил администратор и вече бях изгонен.

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 37 минути, Yvan Sergeev написа:

днеска от една група у фейса питах нещо и един чичак с  обратни наклонности

-  групата  не е за тези въпроси

-оплачи се на арменския поп

-не просто ще те изгоня

и тъкмо да напиша изгони и другите и си остани само ти да си пишеш по темата

и той бил администратор и вече бях изгонен.

Позьори! Комунисти по душа, клакьори по принуда... Жалки душици. Един нещастник в датата, понеже не може да ми сложи бан, ми слага "преглед от модератор". Ма е върл демократ...  Там където налазят милиционери и бурен не вирее!

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А така :)  поревете си кой колко повече бана има... Но иначе  е  много добра идеята да си поговорят  модераторите на тези форуми с тукашните. :)  

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, miro20 написа:

А така :)  поревете си кой колко повече бана има... Но иначе  е  много добра идеята да си поговорят  модераторите на тези форуми с тукашните. :)  

 

едните ще баннат другите според зависи къде си говорят.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.