Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Армия от тролове ни зомбират, поддавате ли се?

Featured Replies

Какъв ви е проблема с банването та се оплаквате. Правите си друг профил и продължавате - напоследък доста нови профили се навъдиха явно това е начина.

• Отговори 197
  • Прегледи 11,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 15 часа, miro20 написа:

А така :)  поревете си кой колко повече бана има... Но иначе  е  много добра идеята да си поговорят  модераторите на тези форуми с тукашните. :)  

Бан на политическа основа, на какво ти мирише? Демократе...

хехе ... сега и дисидент ще ми се пишеш май :) Много добре знаеш че бановете ти нямат нищо общо с политическите ти предпочитания и мнение :):)

Затова и казах - не е лошо да си поговорят модераторите и администраторите на форумите :)

кво стана с полит проекта  на НПО про-тесна мрежа  хората да лежат в затвор за комунистически възгледи ?

по демократичен начин ....

преди 7 минути, miro20 написа:

хехе ... сега и дисидент ще ми се пишеш май :) Много добре знаеш че бановете ти нямат нищо общо с политическите ти предпочитания и мнение :):)

Затова и казах - не е лошо да си поговорят модераторите и администраторите на форумите :)

Дали наистина не забелязваш, че в датата се събрахте все еднакви? Появява се някой инакомислещ, пише 2-3 мнения и... изчезва. Мистерия... Интересно, защо ме баннаха, чак когато започнах да пиша в политиката? Преди това имах над 10 000 поста и нито един бан. Мисли мислителю и не дрънкай глупости.

Редактирано от веселия Роджър (преглед на промените)

Принципно не пиша по темите,само ги чета,особено тия за политиката и гледам какво се пише като цяло,ама като погледна постовете на Мирко,дето са кажи речи еднакви с някой други тролчета по сайтовете,направо от километри си личи че си му плащат :D Даже се чудя що изобщо му обръщате внимание.

преди 2 часа, I love anime написа:

Принципно не пиша по темите,само ги чета,особено тия за политиката и гледам какво се пише като цяло,ама като погледна постовете на Мирко,дето са кажи речи еднакви с някой други тролчета по сайтовете,направо от километри си личи че си му плащат :D Даже се чудя що изобщо му обръщате внимание.

Защото сме комунисти с демократично мислене, а не демократи с комунистическо.:D

преди 5 часа, I love anime написа:

Принципно не пиша по темите,само ги чета,особено тия за политиката и гледам какво се пише като цяло,ама като погледна постовете на Мирко,дето са кажи речи еднакви с някой други тролчета по сайтовете,направо от километри си личи че си му плащат Даже се чудя що изобщо му обръщате внимание.

Едва ли, кой нормален ще плати за такива глупости и небивалици?!

преди 1 час, gagodrago написа:

Мнозина българи вярват, за съжаление, а тези, които плащат, печелят гласоподаватели.

преди 2 минути, Мойра написа:

Мнозина българи вярват, за съжаление, а тези, които плащат, печелят гласоподаватели.

Освен това, кой твърди, че плащащите са нормални?

току-що, веселия Роджър написа:

Освен това, кой твърди, че плащащите са нормални?

Щом си знаят интереса, са нормални.

преди 1 час, gagodrago написа:

нали чичо Сам си ги печата  иначе защо ще ги печата. кой се върже върже   а хипер инфлация ще има като започнат тези пари да се харчат>. за това инвестиция  в нещо което не се обезценява -оръжие,  злато, земя

Знаенето на интереса Мойра, е доста разтегливо понятие... защото е адски променливо. Акосе водиш само от интереса, защо си се раждал? Ние сме тук, за да бъдем богоподобни, не хлебарко подобни...

преди 6 часа, I love anime написа:

Щото е нагъл и ако не му обърнем внимание става още по-нагъл.

преди 2 минути, веселия Роджър написа:

Знаенето на интереса Мойра, е доста разтегливо понятие... защото е адски променливо. Акосе водиш само от интереса, защо си се раждал? Ние сме тук, за да бъдем богоподобни, не хлебарко подобни...

Не всички мислят така.

Всеки избира сам какъв да бъде и какво да прави и не бива да се чудим, че има хора, чиито морални и духовни ценности коренно се отличават от нашите.

Но всички хора без изключение носят отговорност за избора, който са направили.

Идва момент, когато всеки получава според делата си.

Американосите, на които наш Миро се опитва да се подмазва са свикнали другите да работят безплатно за тях. Те до сега не са ни дали даже 1 стотинка за базите, които ползват, а вие очаквате да плащат на бай ти Миро за глупостите.:)

преди 3 минути, M.Николов написа:

Щото е нагъл и ако не му обърнем внимание става още по-нагъл.

Става по-нагъл, защото трябва да пише колкото е възможно повече постове.

Защо не престанете да му отговаряте (казвам отговаряте, защото аз много отдавна съм го блокирала) поне един ден, независимо от умението му да провокира отговори?

Да видим какво ще стане...

преди 2 минути, Мойра написа:

Пак си отговаря. Не си единствената, която го е блокирала. Законните методи нямат ефект върху гаргата...

Като му видиш подписа и ти става ясно, същия мизерник като тези които пишат бивола Бг. Селяци търсещи пари и власт, че му и прави реклама в 10 линка :)

Биволъ съ гъзъ напредъ :D

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

преди 3 минути, веселия Роджър написа:

Пак си отговаря. Не си единствената, която го е блокирала. Законните методи нямат ефект върху гаргата...

Ами да си говори сам, щом му идва отвътре :D

преди 23 минути, веселия Роджър написа:

Цитира и прави жалки опити да дразни. Не го цитирайте и няма да му виждате простотиите. Може и да не четете темите. Аз като видя последен отговор от него в някоя тема я прочитам с един клик. :D  Оставете човека да си заработва,нека си цитира и си говори сам.

Поздрави

Цитат

Става по-нагъл, защото трябва да пише колкото е възможно повече постове.

Защо не престанете да му отговаряте (казвам отговаряте, защото аз много отдавна съм го блокирала) поне един ден, независимо от умението му да провокира отговори?

И мен ми е интересно ... какво ще стане ако поне за един ден говорите по темите, както аз правя без неоснователни хейтърски нападки и обиди   ? :)

Нарича се дискусия.

Пробвайте, не боли . Дори е зписано като цел и правило на форума :)

Да, четох до това сърцерадирателно откровение на "успелия млад мъж" Делян Пеевски... в неговата медия , по известна като ПеевскиИска да Каже .... още рева от тази новина 2014г чак до сега... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.