Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

pc конфигурация за игри-до 800лв

Featured Replies

КИКО за мен една игра щом се играе и да няма лаг значе е добре  а това че не е на ултра текстура ми е през оная работа 

Само да припомня, че игра може да се играе и на 800х600 и няма да имаш грижи съвсем. Набутал си се с този проц, но след време ще го разбереш.

• Отговори 56
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Само да припомня, че игра може да се играе и на 800х600 и няма да имаш грижи съвсем. Набутал си се с този проц, но след време ще го разбереш.

какъвто  и да е процесора след време пак няма да става за нищо ако следя твойта логика

какъвто  и да е процесора след време пак няма да става за нищо ако следя твойта логика

Ако следеше логиката на някои съфорумци тук, сега нямаше да ти се налага да остроумничиш безуспешно.

Абе ей разбирачите !!!! Какъв по-добър процесор да си вземе на Интел с тоя бюджет  ? От какво точно да икономиса та да може да си купи i5 ,че да сте доволни.  Вие това 800-1000 лева ги нямате за нищо като сума  ми се струва.  След 1 година като почнат да му циклят игрите го продава тоя комп и ше  вложи още 300 лева  и пак ще е с най новото към момента. Като играе игра на ,малко по ниски детайли кво ше стане ? Средната заплата в България е 400 лева  тарикати а не е 2500 евро като в Германия. Освен компютри има и ток,ядене,образование,дрехи,кино,кръчми,дискотеки !!!

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

И аз не разбрах защо бе създадена тази тема при положение, че автора си закупи части не по препоръките, но естествено му пожелавам безаварийно ползване! Единствено кутията не ми допада, но това си е въпрос на личен избор(като изключим, че е с лоши показатели). Според мен предложенията с АМД бяха по-добри, но вече е без значение.

Абе ей разбирачите !!!! Какъв по-добър процесор да си вземе на Интел с тоя бюджет  ? От какво точно да икономиса та да може да си купи i5 ,че да сте доволни.  Вие това 800-1000 лева ги нямате за нищо като сума  ми се струва.  След 1 година като почнат да му циклят игрите го продава тоя комп и ше  вложи още 300 лева  и пак ще е с най новото към момента. Като играе игра на ,малко по ниски детайли кво ше стане ? Средната заплата в България е 400 лева  тарикати а не е 2500 евро като в Германия. Освен компютри има и ток,ядене,образование,дрехи,кино,кръчми,дискотеки !!!

Нещо си объркал таргет групата.  Автора пуска тема с конкретен бюджет, а ти почваш да бистриш средните заплати в 2 европейски държави. Ако ти успееш да продадеш сегашното предложение + 300лв. и да си с най-новото към тогавашен момент ще те потупам по рамото. И за средните заплати не си прав. И да - 1000лв. са абсолютно нищо в днешно време. Естествено има много бедни хора, които редовно гладуват или такива, които винаги са в недоимък, но в момента не обсъждаме тези наболели проблеми в обществото и държавата. На мен също ми е страхотно жално да гледам сънародниците си как мизерстват, но нито тук е мястото, нито времето, така че си запази патоса.

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

Всъщност, аз отговорих на един точно определен пост от автора, а именно, че всички игри му вървели без CoD  заради RAM. А аз казах в един преден пост, че и Crysis 3  ще е мъка( или бе в друга тема, но все тая, всички теми са един дол дренки и който купува нещо, ще прочете всичките). Точно затова и отговорих на автора, че бърка малко с Crysis 3. В една или две други теми, бях пуснал две клипчета, показващи кадрите и разликата при игра с процесор подобен на i3, макар и симулиран  от мен като две ядра с HT  и 3.65 GHz. Всъщност, такъв i3  за IB  няма, но умишлено пуснах процесора на тая висока честота, за да се види какво би било, ако...нали хващате за какво говоря? Ако не, таргет групата явно е друга :) Това е и без караници моля. Ако някой го интересува разликта между i3  и примерно Xeon с 8 логически ядра, веднага му давам линкове. 10 fps  си ги има и то при около 40 средни. Значи това са 25% разлика в кадрите, което никак не е малко, особено когато кадрите вместо 40 са 30 и сеченето е налице. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.