Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обръщение към "КАЛДАТА"

Featured Replies

Всъщност нашия приятел не ни напуска,просто за момента е решил да не взима отношение по темите!

И доколкото успях да проследя и да уловя от думите му,явно някой от екипа на сайта - kaldata.com - го е обидил и най-вероятно е поискал от него да си промени характера!

Може би не на всички съм се харесал с поведението и характера си, но да се променя човек на тази възраст е много трудно.

-----------------------------------------------------------------

В последно време наблюдавам наистина едно лошо отношение на повечето от екипа към адекватните потребители на сайта,останали са 2-3 сериозни човека от екипа,така че преценяйте добре на кого можете да се доверите!

LZ4JW беше и част от екипа на сайта преди и помня,че имаше много сериозно и адекватно отнношение към всички,както и сега разбира се,той не се е променил!

Не се отчайвай приятел,горе главата и напред,бори се,не се предавай толкова лесно,заради хора които са с различни разбирания,ти си ценен човек и приятел!

А,ако имаш някакъв здравословен проблем сподели,може да ти помогнем!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• Отговори 101
  • Прегледи 11k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всъщност нашия приятел не ни напуска,просто за момента е решил да не взима отношение по темите!

И доколкото успях да проследя и да уловя от думите му,явно някой от екипа на сайта - kaldata.com - го е обидил и най-вероятно е поискал от него да си промени характера!

-----------------------------------------------------------------

В последно време наблюдавам наистина едно лошо отношение на повечето от екипа към адекватните потребители на сайта,останали са 2-3 сериозни човека от екипа,така че преценяйте добре на кого можете да се доверите!

LZ4JW беше и част от екипа на сайта преди и помня,че имаше много сериозно и адекватно отнношение към всички,както и сега разбира се,той не се е променил!

Не се отчайвай приятел,горе главата и напред,бори се,не се предавай толкова лесно,заради хора които са с различни разбирания,ти си ценен човек и приятел!

А,ако имаш някакъв здравословен проблем сподели,може да ти помогнем!

Позволявам си да отговоря на този пост, за да се разбере, че отношенията ми с екипа на форума са много добри, с модераторите също, като не изпуснем всички останали посетители. Не трябва да оставате с впечатление, че съм обиден на някой. В прав текст съм написал, че вече ми е време да се оттегля с писането и да дадем път на по-младите. Запазвам си регистрацията и желанието да влизам по страниците на Калдата, като няма да вземам участие в коментарите, освем при изключителни случаи, свързани със познанията ми в дадена област.Нека никой не остава с грешни предположения! Що се касае за здравето - нямам проблеми. Част от хората правилно са забелязали, че в един мой пост оповестих, че след като навърша 10 години по страниците на форума ще се оттегля с коментарите си.Мисля, че достатъчно точно и ясно съм написал всичко в първият си пост. На всички без изключение - благодаря за топлите думи!

С уважение: LZ4JW - Стефан

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Позволявам си да отговоря на този пост, за да се разбере, че отношенията ми с екипа на форума са много добри, с модераторите също, като не изпуснем всички останали посетители. Не трябва да оставате с впечатление, че съм обиден на някой. В прав текст съм написал, че вече ми е време да се оттегля с писането и да дадем път на по-младите. Запазвам си регистрацията и желанието да влизам по страниците на Калдата, като няма да вземам участие в коментарите, освем при изключителни случаи, свързани със познанията ми в дадена област.Нека никой не остава с грешни предположения! Що се касае за здравето - нямам проблеми. Част от хората правилно са забелязали, че в един мой пост оповестих, че след като навърша 10 години по страниците на форума ще се оттегля с коментарите си.Мисля, че достатъчно точно и ясно съм написал всичко в първият си пост. На всички без изключение - благодаря за топлите думи!

Стефане недей. Вярвам си спомняш какво е RPT,  направи го за поне още 10 години :)

Сега кой ще ми помага с въпросите свързани с аудио техниката? :D Спомням си преди 2-3 месеца, че го питах на ЛС как да си свържа буфера към компютъра и естествено той ми обясни подробно и нагледно, но разбира се аз не разбрах от първия път и не бях сигурен точно как става, като в този момент чичо Стефан си включи скайпа, камерата и микрофона и в продължение сигурно на повече от половин час ми обясняваше. Показа ми какви кабели да си закупя, коя страна къде да я ръгна, как да си настроя звуковата карта към 5,1 система. Всичко това той ми разказа подробно и аз го слушах с много голям кеф. Забелязах, че и на него му беше много приятно, искаше наистина да ми помогне. И сега се чудя как съм могъл да го питам толкова лесен въпрос, но естествено когато го знам и съм го направил един път вече е лесно, но ако не беше той тогава, щях още да съм си на колонките от 25 лв. :D И други неща съм научил от него, но няма време да кажа всичко. 

Благодаря ти много!!!! Всичко най-добро ти пожелавам! :)

Чичо Стефане,малцина са тия като теб,да кажат подобни думи в завършека на някое дело.Ти нас обръщаш и ние теб следваме.

Чест и почетания.И нека Силата е с теб.

Баце, викаш навъртя стаж из форума, за пенсия.....Ми, да си жив и най-вече здрав, другото лесно......

Уважавам решението ти, но се натъжих :(

Бих се радвала, ако някой ден спонтанно го промениш.

Нека здравето и късмета бъдат твои постоянни спътници!

Бат Стефко,точно от тебе,човека с човек,не съм очаквал подобно нещо.Ти,дето даваш акъл на място,за разлика от тия пубери пъпчиви(нека не се сърдят,ама много има да учат),дето се напълни форума с тях и все знаят много,от всичко разбират.Горе главата,набор с бащата си,няма да се даваш,има хляб у старото куче още.Продължавай да даваш компетентни мнения по тая материя,дето ти е горила главата толкоз години.Форума без такива хора като Ваша милост е като IRC-не знаеш кво или що...Поздрави,бат Стефко и продължавам да чета мненията ти!!

Стефане , намали писането а не се отказвай . И аз съм мислил да не пиша , но някой като ме изнерви , не мога да се стърпя  :) То и аз одъртях ................Регистрация: 04 юни 2004 ...............

Все пак си е твое решение .... ти си знаеш най добре  :D

Жив и здрав да си .

Здравейте момичета и момчета от "Калдата"

Ще липсваш на форума, помня това не е първия път когато се оттегляш, надявам се пак да е за месец два и да се върнеш.

През 2-3 години си правя нова регистрация, рестартирам и започвам отначало.

Ей така за всеки случай имам регистрирани десетина спящи акаунта, в някои момент ще приспя този и ще започна да пиша от друг.

Направи като мен, не се отказвай от форума.

• 3 месеца по-късно...

Стефане ела в София.Ще излеземе с Хайдучето ще викне и Мойра.Ще й свалиме шапката. :D

Стефане ела в София.Ще излеземе с Хайдучето ще викне и Мойра.Ще й свалиме шапката. :D

и нема те водим на гюрлюк

:P

Той се отрече от мен.Гледа ми проекциите във форума.Отраженията ми.Па аз винаги съм го уважавал и не съм го обиждал.

Гюрлюк не разбирам. ;)

Той се отрече от мен.Гледа ми проекциите във форума.Отраженията ми.Па аз винаги съм го уважавал и не съм го обиждал.

Гюрлюк не разбирам. ;)

гюрлюк е постна манджа, абе треволяци с две думи

от него го научих

Мен ми беше интересно нещо като на друг преди мен и затва станаха глупостите. :D

• 11 месеца по-късно...

В прав текст съм написал, че вече ми е време да се оттегля с писането и да дадем път на по-младите. Запазвам си регистрацията и желанието да влизам по страниците на Калдата, като няма да вземам участие в коментарите, освем при изключителни случаи, свързани със познанията ми в дадена област.

Мда, добре, че не изпълни обещанието си ... Какво ли щеше да прави Калдата без следните смислени и полезни мнения, свързани с изключителни познания в областта на аудиотехниката:

В банята обезателно качеството трябва да е високо, за да му се вири пишката!

:D  :doh:

Смях и срам ...

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Мда, добре, че не изпълни обещанието си ... Какво ли щеше да прави Калдата без следните смислени и полезни мнения, свързани с изключителни познания в областта на аудиотехниката:

:D  :doh:

Смях и срам ...

Младеж!

Постовете на хората писали на тези три страници ме върнаха отново във форума. За теб да има написано нещо в този форум? Няма и да има, защото си захлюпено хлапе!Що се касае до аудиотехниката! И да искаш това нито можеш да го усвоиш, нито да го притежаваш!А че можем и да се посмеем във форума, също е редно, а не да се изявяваме като теб.Пожелавам ти приятна седмица и внимателно да шофираш!

Стефане, мани го. Всеки като мен е най-велик, знае всичко и срам няма. Това си е типичен капиталистически индивидуализъм и себеизтъквае. Като че ли от няколкото изречения във форума и ще го вземат на високоплатена работа.

Ее, това на Стефан зя банята ме изкефи  :) И аз избягвам да пише вече , тук се напълни с мамини синчета , които не знаят стойността на парите , които искат да си купят слушалки от 800 лева и не знам си какво  :(

Затова вече и отбягвам да взимам участие , по някой път дори пиша , пиша и не го публикувам заради добрия тон  :D Това са хора , а аз познавам такива , които купуват нещо да е скъпо , никой в града да го няма и да се хвалим после че имаме слушалки тапи за 800 лева   :(

За това има и производители , които да им предлагат същите боклуци на висока цена , да им почесат егото  :) та така и със въпросния  пубер , който иска качествена музика в банята  :D

Младеж!

Постовете на хората писали на тези три страници ме върнаха отново във форума. За теб да има написано нещо в този форум? Няма и да има, защото си захлюпено хлапе!Що се касае до аудиотехниката! И да искаш това нито можеш да го усвоиш, нито да го притежаваш!А че можем и да се посмеем във форума, също е редно, а не да се изявяваме като теб.Пожелавам ти приятна седмица и внимателно да шофираш!

Като ще се смеем "захлюпено" какво значи?

пс. Жена ми винаги и става смешно на "прихлюпено"-то на майка ми, която също е от региона:)

Ее, това на Стефан зя банята ме изкефи  :) И аз избягвам да пише вече , тук се напълни с мамини синчета , които не знаят стойността на парите , които искат да си купят слушалки от 800 лева и не знам си какво  :(

Затова вече и отбягвам да взимам участие , по някой път дори пиша , пиша и не го публикувам заради добрия тон  :D Това са хора , а аз познавам такива , които купуват нещо да е скъпо , никой в града да го няма и да се хвалим после че имаме слушалки тапи за 800 лева   :(

За това има и производители , които да им предлагат същите боклуци на висока цена , да им почесат егото  :) та така и със въпросния  пубер , който иска качествена музика в банята  :D

Помня тази тема, но това не е причина да спреш да пишеш. Даже точно обратното. А инак не знам какво означава HAT Team, но се предполага, че щом си там ще си полезен. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.