Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обръщение към "КАЛДАТА"

Featured Replies

Стефане ти три пъти напускаше тържествено форума и пак се връщаше?За ко е тази помпозност?

• Отговори 101
  • Прегледи 11k
  • Създадено
  • Последен отговор

А инак не знам какво означава HAT Team, но се предполага, че щом си там ще си полезен. :)

Тц.

По едно време искахме хардуера да се поразчисти от помията, с която се залива.

Уви, тази работа щеше да понамали посещенията и импресиите и покрай тези желания нашата полезност се изпари - триенето на безсмислените постове може да доведе печалбата от сайта до катастрофални равнища...

Тц.

Уви, тази работа щеше да понамали посещенията и импресиите и покрай тези желания нашата полезност се изпари - триенето на безсмислените постове може да доведе печалбата от сайта до катастрофални равнища...

Аха, ясно. Но вместо да се трият безсмислени постове могат да се оборват или както искаш го наречи. И след това, ако е нужно, дивелопърска намеса.

Лека вечер.

Аха, ясно. Но вместо да се трият безсмислени постове могат да се оборват или както искаш го наречи. И след това, ако е нужно, дивелопърска намеса.

Лека вечер.

Разбира се, това е идеята - така ще има повече посещения и импресии.

Проблемът е, че аз не мисля да си хабя нервите да се занимавам с измекяри, които флуудват хардуера с тъпотии, щото някой е закъсал, че брояча на сайта не му навърта достатъчно бройки.

Та така всеки е доволен - аз не си губя времето с глупости, а бройките на постовете в хардуера вероятно поддържат нужните равнища.  :wink12:

• Администратор

Тц.

Най-са ми любими темите за печалби от форума, който са дъвкани над един милион пъти. Искаш ли понеже си голям разбирач да ти пращам да ми осребряваш всички фактури за разходите му а аз с най-голямо удоволствие ще ти превеждам всички печалби от форума? Заповядай утре в офиса ни адреса го има долу подписваме договора и започваме веднага. 

Никога не сме забранявали, да се трият постове защото имаме някаква печалба от тях. А първо защото веднага нарушава първото ни правило: 1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината. Та не си нито ти нито аз нито кой и да е човекът, който ще преценява кое е смислено и кое не е смислено. Всеки може да се изказва за да се отсее накрая истината. Нещата не стават с триене това е тоталитаризъм а със свобода на словото. Това което не е полезно за един и според него безсмислено може да се откаже точно обратното за друг. 

Та с две думи престани да се правиш на много умен и да се изказваш от името на екипа кое и защо не сме го позволили да се случи защото си много далече от истината. От наше име не се изказвай и не си измисляй причини защо не се случило. Казвам идваш утре подписваме и всички "печалби" от форума ги прибираш и плащаш всички разходи. Дано да имаш толкова пари.

Стефане ти три пъти напускаше тържествено форума и пак се връщаше?За ко е тази помпозност?

да питат любопитните кат тебе

за ко

Та с две думи престани да се правиш на много умен и да се изказваш от името на екипа кое и защо не сме го позволили да се случи защото си много далече от истината. 

Е па аз съм си умен. :tongue2:

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

Ами очевидно е, че тези, които имат познания по хардуер няма да намерят общи интереси с троловете, които осират всичко смислено, до което се докопат с безсмислените си постове. Още по-очевидно е, че тролството се толерира.

• Администратор

Е па аз съм си умен. :tongue2:

Ами очевидно е, че тези, които имат познания по хардуер няма да намерят общи интереси с троловете, които осират всичко смислено, до което се докопат с безсмислените си постове. Още по-очевидно е, че тролството се толерира.

Не ми отговори по темата с "печалбата" дали си навит, като си много умен да я прибираш ти и да плащаш всички сметки, които идват за да съществува този форум? Давай по-бързо, че и без това ми е в тежест тази печалба, която дъвчете постоянно и с радост бих ти я дал на теб или който пожелае.

А троловете никой по света още не е успял да ги спре та ти ли? С твоите иновативни решения да им триеш постовете. Добре, че се роди ти да го измислиш никой не се беше сетил до сега и не беше проверил дали работи. Решението е много просто не им отговарящ не четеш какво пишат и си живееш живота. Когато една тема не ти харесва отваряш друга. Така е и с предаванията по телевизията.

П.П. За печалбата съм сериозен, очакваме те утре в офиса с пълен портфейл.

да питат любопитните кат тебе

за ко

Не ходи след мене,няма те огрее! :D

Не ходи след мене,няма те огрее! :D

въх въх мъка

Когато една тема не ти харесва отваряш друга.

За жалост, не е толкова просто, при условие, че съм си губил преди това 1 час да пиша в нея.

Така и не можа да разбереш, че не можеш да очакваш от хората, които си губят времето да напишат нещо смислено, да ти търпят недодяланите обяснения, че видиш ли това тука било форум и те не разбирали какво е форум и че всичко си е в реда на нещата.

А това, какви пари взимаш, вече съм ти казвал, че не ме вълнува.

Здравей!  Понеже явно не си чел тези страници, ще ти отговоря. Трите страници  написани от колегите ме убедиха да се върна и да си остана - прочети ги, ако има нещо, което не ти е ясно. Не зная за каква помпозност говориш във форума, но спокойно можеш да попиташ Калин от кога съм в него - от създаването му с №344. На мен винаги ми е харесвал и две мнения няма. Когато и ти направиш в него 11 години и половина, ще се убедиш, че един вид човек понякога се "пристрастява" .Това ли ти е помпозността?Отделен е въпроса че не мога да се харесам на всички ВИ!Затова, ако си гледал приятелите ми във форума, едва ли ще се намери някой, който да каже лоша дума. Да съм светец, не съм. Да съм безгрешен - също не съм. Гледал съм със своите знания придобити от годините да мога да помогна на когото и да било, без значение дали той е от"добрите" или "лошите" за мен. Естествено е да има и понякога проблеми в общуването помежду ни, но то си е редно във такъв форум.Теми много, питания - също. Значи е възможно и не всичко да е протичало във времето на пълно 6. Не виждам ти какво отношение имаш по моите желания да остана или не във форума. А ако на някой освен теб му се иска да го напусна, нека има доблестта да ми го напише тук - пряко пред форума, а не да подмятат колко пъти напускам и колко се връщам. Няма да ти давам на теб обяснения . Калин не ми задава въпроси от такъв характер, а ти се осмеляваш.Независимо от това, се постарах именно на теб да отговоря, за да ти задоволя страстите.На семейството ти - лека и приятна вечер пожелавам Ванко!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Лека вечер.

Te 90% от твоите постове са за оборване. Сега си представи, че двама трима като мен ти се вържат. Наистина, ще трябва да си вземем платен отпуск, само дето не е ясно кой ще ни го плаща. 

• Администратор

За жалост, не е толкова просто, при условие, че съм си губил преди това 1 час да пиша в нея.

Така и не можа да разбереш, че не можеш да очакваш от хората, които си губят времето да напишат нещо смислено, да ти търпят недодяланите обяснения, че видиш ли това тука било форум и те не разбирали какво е форум и че всичко си е в реда на нещата.

А това, какви пари взимаш, вече съм ти казвал, че не ме вълнува.

Да това е форум и ти свиквай, че не публикуваш тук научни трудове за дипломна работа, тролове винаги ще има и за момента няма адекватно решение за борба с тях. Докато не се измисли такова всеки е свободен да се изказва във всяка тема. а четящите или спора ще реши, кое е правилно или не. Ако не ти допада създаваш собствен форум плащаш му сметките и си даваш права само на теб да можеш да отговаряш в темите му. 

И ще те замоля, щом не те вълнува печалбата на форума да не зачеваш повече тази тема защото се държиш като истински трол. Постоянно говориш за неща, които явно не те вълнуват.

Лека вечер.

На теб какво да ти се оборва в тая тема "Може ли да ми помогнете..." и така ли го разбираш форума?

Да това е форум и ти свиквай, че не публикуваш тук научни трудове за дипломна работа, тролове винаги ще има и за момента няма адекватно решение за борба с тях. Докато не се измисли такова всеки е свободен да се изказва във всяка тема. а четящите или спора ще реши, кое е правилно или не. Ако не ти допада създаваш собствен форум плащаш му сметките и си даваш права само на теб да можеш да отговаряш в темите му. 

И ще те замоля, щом не те вълнува печалбата на форума да не зачеваш повече тази тема защото се държиш като истински трол. Постоянно говориш за неща, които явно не те вълнуват.

Не е лошо да престанеш да пишеш като човек, на който останалите в този форум са му длъжни за нещо.

И аз не вълнувам от печалбата на форума, а от причините да се търпят постовете с тъпизми - първото само по себе си не ме интересува никак, обаче нещата, които са причина за второто, са ми голямо трънче в оченцето, а на един форум дявол не му прилича да има трънчета в оченцето. :tongue2:

Здравей!  Понеже явно не си чел тези страници, ще ти отговоря. Трите страници  написани от колегите ме убедиха да се върна и да си остана - прочети ги, ако има нещо, което не ти е ясно. Не зная за каква помпозност говориш във форума, но спокойно можеш да попиташ Калин от кога съм в него - от създаването му с №344.

И като ти взеха модераторската табела пусна пак три теми та до модераторите та до администрацията.Друг такива работи не помня да е правил.

Ей не спряхте да ядете кокалите на дяда ви Стефан.Нема ли ко да ядете?

То верно, че си е малко куку човека, ма се моля кат стана на неговите години и аз да съм такова куку като него - ако изобщо доживея до неговите години де.

Тюууу да му се невиди и форума и чудото.

Ми...аде лека ви вечер от мен.

• Администратор

Не е лошо да престанеш да пишеш като човек, на който останалите в този форум са му длъжни за нещо.

И аз не вълнувам от печалбата на форума, а от причините да се търпят постовете с тъпизми - първото само по себе си не ме интересува никак, обаче нещата, които са причина за второто, са ми голямо трънче в оченцето, а на един форум дявол не му прилича да има трънчета в оченцето. :tongue2:

1. Пиша като човек на който някой му е длъжен само към тези, които държат сметки за печалби на форума. Щом те ми държат сметка на парите аз мога да се държа с тях така сякаш са ми длъжни защото в момента очевидно им плащам сметката.

2. Ние не сме тук да преценяваме кое е правилно и кое не е и кое е тъпо и кое не е. Всеки е свободен да изразява своето мнение. А спорът ще отсее истината. Трудно ли го обяснявам или причините да не го разбираш са от интелектуално естество?

Щом те ми държат сметка на парите аз мога да се държа с тях така сякаш са ми длъжни защото в момента очевидно им плащам сметката.

И за какво ми плащаш сметката, ако не е тайна?

И като ти взеха модераторската табела пусна пак три теми та до модераторите та до администрацията.Друг такива работи не помня да е правил.

Ванко! Навремето, премахването на модераторските ми права е направил Калин. Така е преценил, така е постъпил и може би ненапразно. Аз теми ни до модераторите, най малко до администрацията съм пускал, защото въпросът е бил решен.Тук не е като в съдебната палата. На частен форум си длъжен да се съобразяваш с порядките на администрацията - иначе си отиваш - както се получи при теб.И понеже същата тази администрация и собственикът на форума са доста толерантни - затова си се появил  отново с друг ник(не се знае и твоите колко са) И накрая - как да помниш такива работи от друг, като едва ли е имало поне един човек от форума да се жалва като теб!За капак - тук не е чат, за да си пишем кореспонденцията. Каквото е имало да си кажем - казали сме го.

• Администратор

И за какво ми плащаш сметката, ако не е тайна?

Явно наистина причините да не разбираш не са от това, че обяснявам сложно а другото.. Лека вечер.

Ей не спряхте да ядете кокалите на дяда ви Стефан.Нема ли ко да ядете?

То верно, че си е малко куку човека, ма се моля кат стана на неговите години и аз да съм такова куку като него - ако изобщо доживея до неговите години де.

Тюууу да му се невиди и форума и чудото.

Ми...аде лека ви вечер от мен.

Той Ванко да беше куко на 65 - добре, но е на 35. Представям си го на 60 . А на мен нищо ми няма на тази възраст - иначе щях да бъда регистриран, с жълта книжка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.