Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скороста на сваляне ми е мизерно бавна

Featured Replies

• Автор

Кабела е нов и е тестван и работи нямам двд записвачка да си инстлана драйвъра но в началото windows я разпозна и инстална и всичко работеше след това нещо пак сваля мизерно бавно торент :D . В сейф мод сваля със висока скорост но когато е пуснат нормално сваля отново бавно . Картата е чисто нова

Кабела е нов и е тестван и работи нямам двд записвачка да си инстлана драйвъра но в началото windows я разпозна и инстална и всичко работеше след това нещо пак сваля мизерно бавно торент :D . В сейф мод сваля със висока скорост но когато е пуснат нормално сваля отново бавно . Картата е чисто нова

Отвори си конфига и увеличи броя на кънекцииите. Иначе уиндоус има ограничения с защитна цел.

• Автор

Това от къде точно се прави защото не разбирам много от тези неща ?

Коя програма ползвате за торенти ? Не забравяйте че скоростта се влияе и от брой на сийдърите...

• Автор

utorrent и сийд си има достатъчно дори и без много сийд сваля с 2-3 mb

Ей с този инструмент. Работи с до Уиндоус 7, включително. Как се работи с него, намерете информация с Гугъл.

utorrent и сийд си има достатъчно дори и без много сийд сваля с 2-3 mb

За каква скорост плащате на доставчика, и това 2-3 мб как да го разбираме защото има разлика между мегабит и мегабайт. Както вече казах скоростта се влияе от много фактори - сийдъри, колко лийчъри има, скоростта на въртене на твърдия диск и т.н.

• Автор

Ем мегабайт е :)

Ами числата са перфе. Явно има проблем с броя на връзките, също и на броя им, от който може да се възползува самият торент клиент, или не е избран свестен входящ порт на клиента.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Вече съвсем се обърках с тези работи и изобщо не знам как да ги правя Офф ще си преинстална компа накрая ама с тоя нет как ще сваля торен

Вече съвсем се обърках с тези работи и изобщо не знам как да ги правяОфф ще си преинстална компа накрая ама с тоя нет как ще сваля торен

Проблема не е в ОС, но ако искаш си прави каквото си наумил :)

• Автор

Ок нещо скайп имаш ли да ми помогнеш по подробно :) ?

Ок нещо скайп имаш ли да ми помогнеш по подробно :) ?

Има, но следобеда ми е зает. Даже веднага ставам :) Но пък има колеги, които ще се справят по-добре от мен с помощта и са налични в момента.

• Автор

Ем който по разбира да пише на лс за да ми помогне ще съм му благодарен много:) ?

• Автор

Щего нося на някой да го погледне :)

• Автор

Компютъра вече е оправен с преинсталация на windows 8.1 pro много по добър от добрата стара седмица :D.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.