Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми моля безплатнаи добра навигация за Андроид GSM.

Featured Replies

Телефона ми има Гугъл мапс, но нямам интернет пакет пък и пътувам в чужбина. Казвали са ми да изтегля IGOнавитация, но там са много варианти и тези които теглих не тръгват. Благодаря предварително !

Много съм доволен от IGo , само трябва да четеш малко повече, и ще разбереш коя зборка трябва да изтеглиш/инсталираш!

И Sygic е също добра,и аз съм мн доволен, инсталираш и веднага тръгва, няма проблеми.

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

• Автор

Много съм доволен от IGo , само трябва да четеш малко повече, и ще разбереш коя зборка трябва да изтеглиш/инсталираш!

Четох много и стигнах до тук т.е. някой да ми помогне. :clown:

Kaто начало кажи с какъв телефон си, каква е резолюцията му?

Игото  е много добра, но не е безплатна. Аз ползвам тази

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Много съм доволен от Сиджика.

Купих си го за 30 евро с карти за цяла Европа и лайфтайм ъпдейт. Тествах го във Финландия нееднократно и нямам забележки.

Преди това имах едно iGo Primo кракнато, но след като ми каза по средата на един мост над езеро да завия надясно и реших да не използвам повече такива шитни.

От опит знам, че една грешка на кракнатият софтуер излиза малко повече от 30 евра в най-добрият случай

Авторе, като не можеш да се справиш сам, то в този форум нама как да получиш помощ.Форума си има правила и ги прочети,има други форуми с указания за инсталация,както и на карти,на пои, на камери. Успех с  IGO-to, предлагат ти  Sygic , с която може би няма да хабиш нерви и време, и ще си доволен.Не знам с какво е по добра,несъм я ползвал, но от  Sygic съм мн доволен.Ако искаш пиши на ЛС.

• Автор

Авторе, като не можеш да се справиш сам, то в този форум нама как да получиш помощ.Форума си има правила и ги прочети,има други форуми с указания за инсталация,както и на карти,на пои, на камери. Успех с  IGO-to, предлагат ти  Sygic , с която може би няма да хабиш нерви и време, и ще си доволен.Не знам с какво е по добра,несъм я ползвал, но от  Sygic съм мн доволен.Ако искаш пиши на ЛС.

Колега, щом не са ми заключили темата значи се вписвам в правилата на форума! Освен това няколко човека ми дадоха инструкции на ЛС и нещата вървят към решаване на проблема. Благодаря и на теб за отделеното внимание .;)

Колега, щом не са ми заключили темата значи се вписвам в правилата на форума! Освен това няколко човека ми дадоха инструкции на ЛС и нещата вървят към решаване на проблема. Благодаря и на теб за отделеното внимание . ;)

Извинявай колега,но ако до сега не си правил подобно нещо по добре  вземи  прочети по вече ,защото понякога се налага да натройваш GPS настойките в IGO ,но при Sygic  си инсталираш АПКто  плюс картите и готово.Почти няма да почуствшваш разликата,

• 2 месеца по-късно...

Ще се присъединя към темата с молба за препоръка за доказано работеща навигация с меню и гласови команди на български език. Пробвах доста от наличните в Google Play, но не попаднах на такава, която да отговаря и на двете условия.

Пробвах и iGo Primo, но се оказа, че не поддържа висока резолюция - 1920x1200 (таблет с Андроид 4.4 KitKat).

Моля, дайте съвети, защото навигацията ми не работи. Благодаря!

Ще се присъединя към темата с молба за препоръка за доказано работеща навигация с меню и гласови команди на български език. Пробвах доста от наличните в Google Play, но не попаднах на такава, която да отговаря и на двете условия.

Пробвах и iGo Primo, но се оказа, че не поддържа висока резолюция - 1920x1200 (таблет с Андроид 4.4 KitKat).

За мен най-добрата е Sygic, слагаш си, които държави искаш, на запад има и 3D, според мен няма да бъеш рарочарован. 

ОК, ще пробвам, благодаря!

Имаш ги, копирай АПКто в картата памет,инсталирай, разархивирай и си направи папка с името на държавата,копирай ги в папка Maps на програмата.Излизаш на открито ,като получиш сигнал, може да смъкнеш и БГ глас,това е в общи линии ПР не използва интернет,

Дори няма нужда от излизане на открито - вкъщи таблета засече 6 спътника.

• 3 месеца по-късно...

Постави папката на iGo във вътрешната памет на телефона и тогава тръгва, аз имах същия проблем и така го реших.

Постави папката на iGo във вътрешната памет на телефона и тогава тръгва, аз имах същия проблем и така го реших.

P.S. ако не се оправи смени файла sys.tht .

P.S. ако не се оправи смени файла sys.tht .

Файла е sys.ini!

П.П. И е обикновен текстови файл, който можете да си редактирате (ако знаете какво да пишете)

Файла е sys.ini!

П.П. И е обикновен текстови файл, който можете да си редактирате (ако знаете какво да пишете)

грешиш, файла си е  sis.tht

Телефона ми има Гугъл мапс, но нямам интернет пакет пък и пътувам в чужбина. Казвали са ми да изтегля IGOнавитация, но там са много варианти и тези които теглих не тръгват. Благодаря предварително !

Колега аз горещо ти препоръчвам да си свалиш Route 66  от Google Play, има 30 дневен пробен период, а ако ти хареса картата на Европа струва 19.90 евро, с доживотна актуализация, за мен това  е най добрата навигация, искам да кажа гледай Google maps само че работи офлайн. Освен това има опцията  Foloff Me което никоя друга навигация няма.

Последно ползвах Sigic и се справи сравнително добре, дори оффлайн.

Прекрасна навигация за Андроид, освен споменатата iGO, е Navitel. За мен тези двете са най-добри. Ползвал съм Sygic и не останах очарован. Навярно проблемът е в това, че картите за различните програми имат различен фокус на покритието. Пътувам основно из Балканите, а картите на Sygic на региона не са най-добрите.

Прекрасна навигация за Андроид, освен споменатата iGO, е Navitel. За мен тези двете са най-добри. Ползвал съм Sygic и не останах очарован. Навярно проблемът е в това, че картите за различните програми имат различен фокус на покритието. Пътувам основно из Балканите, а картите на Sygic на региона не са най-добрите.

От известно време и аз съм с добри впечатления от Навител, но още не съм я тествал достатъчно добре в реални условия. Карти има на различни производители и повечето програми за навигация използват техните картооснови. За балканите картите на here са добри, но и томтом започват да напредват полека.

Maps.me

• Автор

Пътните карти не са проблем. Проблем е, че не може да се качи на Андроид навигация Гармин. Аз много ходя по горите и там Гармин няма равен на себе си. Нося по-стар телефон със Симбиан заради този Гармин.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.