Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Запитване за компютърна конфигурация

Featured Replies

• Автор

Благодаря! :)

Ето една от емаг какво мислите ? :)

Обобщение на поръчката:

Продукти:

1 x Видео карта Asus NVIDIA GeForce GTX 760 OC DirectCU II, 2048MB, GDDR5, 256bit, HDMI, 2x DVI, Display Port 45999 лв. 1 x Дънна платка MSI H87M-E33, Socket 1150 12499 лв. 1 x Хард диск Seagate 1TB, 7200 об./мин, 64MB, SATA3, ST1000DM003 9999 лв. 1 x Процесор Intel® CoreTM i5-4460, 3.2GHz, Haswell, 6MB, Socket 1150, Box 34499 лв. 1 x Кутия Cooler Master Elite 335U, Черна 8199 лв. 1 x Комплект памети Kingston HyperX Black 8GB (2x4GB), DDR3, 1600MHz, CL9, 1.65V, XMP 16499 лв. 1 x Захранващ блок Cooler Master B500, 500W, ATX 2.3, PFC activ, Черен 9999 лв. Отстъпка: -7615 лв. Стойност на доставката: 000 лв. Общо: 1.30078 лв.

Ако някой може да направи нещо подобно от sky или nikem ще съм благодарен около 1250лв :)

Влизам във фейсбук-а слушам музика ровя се обикновеното.

Всеки съвременен процесор и HDD ще ти свършат работа.

Но искам когато си пусна игра(като bf4,cod ghosts или ac4) да ми направи кефа.

С долната конфигурация ще си направиш кефа. Просто няма всичко да ти е на макс - ще си спестиш някои филтрации и няма и да усетиш разлика.

Мисля да си взема и монитор 21.5'-22'. :)

Предлагам ти да го вземеш още сега:

Крайна цена 1 193,90 лв.

Една типична средностатистическа геймърска конфигурация. Всички компоненти са на ниво. Видеото е по-бързо от GTX 660. Процесора е по-слаб от съвременните I5 в някои отношения, но в други е на нивото им, а при игри на висока резолюция(1920x1080) почти няма разлика(от сорта на 2-3 fps), тъй като главната роля се поема от графичната карта!

П.П. Може да се вземе конфигурация с Интел с характеристики приблизителни на твоите изисквания, но се прощаваш с монитора на този етап, а в 21-ви век да се кьоравиш на 17'' е грехота.

Не вероятно ами е ползвана. То си пише. И не това че е ползвана не е проблем а не ползвана не можеш да вземеш по-добра.

За тия пари може да вземеш нещо без SSD, 4GB рам и естествено с един хард ако държиш на толкова добър процесор и видеокарта.

Поради това че човека е решил да се отърве от нея, не изключва някакъв проблем. А това дали и какво може да се вземе на тази цена, е отделен въпрос. В момента в който машината "излезе" от магазина цената веднага пада и то прилично. Вече оттам нататък и още, в зависимост колко време е ползувана и конкретното й състояние.

Все още сокет 1155 не е за отписване......

Количка

Обща стойност - 954.34 лв. с ДДС

Плюс Intel® CoreTM i5 3350P, 3100MHz, 6MB, socket 1155  за 300 лв,с безплатна доставка.

С най-добрата видеокарта възможна в този бюджет.Недотатък е само едната плочка рам.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

Картата е чудесна за парите си.И няма да сбъркаш,ако я вземеш.Не робувай на марки.

Добре ще  помисля какво да правя кое как е и ще го наглася ! :)

Щом си пристрастен няма как да ти помогна. Наумил си си дадена конфигурация и само чакаш потвърждение от наша страна. Картите на "Powercolor" са чудесни, но ти вероятно ще си вземеш Асус или Гигабайт, защото си подочул, че били най-добрите. Същото и с процесорите. Вземи си Интел + НВидиа и си мисли, че си хванал попа за расото.

Дерзай тогава.

Ето все пак една извадка на различни процесори как се представят при BattleField 3 с Радеон 7970:

Публикувано изображение

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

• Автор

Щом си пристрастен няма как да ти помогна. Наумил си си дадена конфигурация и само чакаш потвърждение от наша страна. Картите на "Powercolor" са чудесни, но ти вероятно ще си вземеш Асус или Гигабайт, защото си подочул, че били най-добрите. Същото и с процесорите. Вземи си Интел + НВидиа и си мисли, че си хванал попа за расото.

Дерзай тогава.

Прав си! ;) Но имал съм компютър с амд втори път няма да си взема  :)

До видеото окей е .

Виж, вземай каквото искаш, че после ще обвиняваш някой друг за действията си. Долу горе си навътре в нещата и не виждам, защо трябва някой да ти подсказва какво да вземеш и какво не. Не играеш често игри, значи за теб не е от такава важност видеото. А това означава, че и карта като моята за много по-малко пари, ще ти свърши олична работа, след като и на мен върши, а аз имам в момента на компа си 60 инсталирани игри. Щяха да са повече, ама четирите ми харда се препълниха, та...както и да е. Вземаш карта като моята и нямаш никакви проблеми с новия си монитор. Със спестените пари вземаш SSD,  което ще ти е от много по-голяма полза, отколкото  по-бърза видеокарта за 150-250 лева отгоре.  GTX750Ti  на Palit  върви идеално и при FullHD резолюция и максимални или почти максимални детайли при игри като Crysis 3. А щом върви Crysis 3, значи няма да има игра, която да се опъне. И това е така. Дори да има таква игра, която не иска на ultra, просто сменяш 1-2 детайла и си хванал минимални 50 или 60 фпс с GTX750Ti. Обаче за целта ти трябва процесор, а в случая FX6300  ще те подразни при игра като Crysis 3.  Tа ето как би ти вървял Crysis 3 на High  детайли и 1920х1080  резолюция с малко АА за заглаждане на ръбовете:

Обърни внимание, как кадрите са почти постоянни и няма много рязък спад. А това е много важно за доброто възприемане на картината, въпреки сравнително малкото кадри. GTX 660  е същата стока като предложената от мен карта, но по-скъпа стока и то доста. Така, че спести си парите и ги вложи наистина в нещо, което ще ти помогне в работата - SSD.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Дерзай тогава.

Ето все пак една извадка на различни процесори как се представят при BattleField 3 с Радеон 7970:

Публикувано изображение

Оставяй го фенчето да си троши тиквата. Продавалника е претъпкан с такива конфигурации продавани предимно от разочаровани фенчета.

Тасев си...Явно си решилq или да правиш поредната реклама на оферта в продавалника, или наистина да се набуташ с онази машина, която сама по себе си никак не е лоша, но е твърде странно че собственика и е тръгнал да я продава. Колегите ти предлагат прекрасни сглобки, някои от тях с видеокарти, които са в пъти по-бързи - ти пък не харесваш марката на тия видеокарти. Като че ли ще успееш току тъй да натовариш gtx 770 в домашни условия, освен ако не я надуваш нарочно с тестове :D

• Автор

Къде съм споменал, че ще взема скапаното пц от продавалник......Ще сглобявам нов затова и питах за съвети относно конфигурациите! И не правя никаква реклама :/ Благодаря на тези които ми помогнаха по някакъв начин . 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.