Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клизмата според евангелието

Featured Replies

Клизмата според евангелието

04.06.2014 17:23; 24 часа онлайн; ;
Публикувано изображение
БОГОУГОДНО

"Истина ви казвам, ангелът на водата ще изгони от тялото ви всичката нечистота, която го е осквернявала отвътре и отвън. И всичко нечисто и зловонно ще изплува и ще се отдели от вас така, както мръсотията се отделя от дрехата при прането и се разтваря в реката.

Истина ви казвам, свят е ангелът на водата, който почиства всичко нечисто и придава благоухание...

Но не мислете, че е достатъчно ангелът на водата да ви приеме в своите обятия само отвън. Истина ви казвам, нечистотата отвътре е много повече от нечистотата отвън. И този, който се очисти отвън, а вътре си остане нечист, е подобен на гробница, ярко украсена отвън, а вътре пълна с всякакви нечистотии. Затова позволете на ангела на водата да ви даде същото кръщение отвътре, за да се освободите от греховете си и отвътре да станете чисти като речна пяна, танцуваща в лъчите на слънцето.

Прочее, намерете голяма кратуна със стъбло, дълго колкото човешки бой. Извадете всичко от нея, за да остане куха, и я напълнете с вода от реката, която е нагрята от слънцето. Окачете я на някое дърво, коленичете пред ангела на водата
и поставете стъблото в задното си отверстие, за да може водата да навлезе в 
червото ви. Останете на колене пред ангела на водата и се молете на живия Бог да ви прости греховете и се молете на ангела на водата да освободи тялото ви от всичко нечисто и болезнено.

После оставете водата да изтече от него, за да отнесе със себе си всичко нечисто и зловонно, което принадлежи на Сатаната. И ще видите с очите си и ще усетите с носа си всичката нечистотия и мерзост, осквернила храма на тялото ви, и всички грехове, обитаващи го, които са ви причинили толкова страдания.

Истина ви казвам, кръщението с вода ви освобождава от всичко това. Повтаряйте кръщението всеки ден от поста, докато видите, че водата, която изтича от вас, е станала чиста като речна пяна. След това потопете тялото си в реката и там, в обятията на ангела на водата, благодарете на живия Бог, че ви е освободил от греховете ви.

Това свято кръщение с ангела на водата ознаменува раждането на новия
живот."

Из "Мирно евангелие на есеи-
те", ръкопис от III в. на арамей-
ски, Библиотека на Ватикана.
Цит. по Шекли, Е.Б., Между-
народно биогенно дружество,
Лондон, 1981, стр. 15-16

Аз от кога разправям, че е Богоугодно дело туй, ама вие не вярвате ..... :shy11:

....

Аз от кога разправям, че е Богоугодно дело туй, ама вие не вярвате ..... :shy11:

Док, ти скоро ще ни покажеш и копие на Библията с автограф на автора :)

• Автор

Док, ти скоро ще ни покажеш и копие на Библията с автограф на автора :)

За библия не знам, но клизма с автограф - мога :)

за пореден път се убеждавам че тия евангелисти не са били у ред

Мюсюлманите що според вас ползват ибрик след ............в арабската култура няма лява и дясна ръка има чиста и мръсна 

Мюсюлманите що според вас ползват ибрик след ............в арабската култура няма лява и дясна ръка има чиста и мръсна 

те се мият и в джамията

все се мият

Друга работа нямате ли си? Всичко друго свършихме и остана само да се подиграваме на Библията, Евангелието и Християнството. Евалата. Уж зрели мъже и жени.

Узрели мъже и жени.

Да си дойдем на думата. Може да са самотни и да си нямат сескуални партньори в момента. Ся то отнякъде все избива гъдела. Но пък са прави.

Друга работа нямате ли си? Всичко друго свършихме и остана само да се подиграваме на Библията, Евангелието и Християнството. Евалата. Уж зрели мъже и жени.

това е за Празните приказки долу

там говорят за клизми

Друга работа нямате ли си? Всичко друго свършихме и остана само да се подиграваме на Библията

Не само библията заслужава подигравка

Да си дойдем на думата. Може да са самотни и да си нямат сескуални партньори в момента. Ся то отнякъде все избива гъдела. Но пък са прави.

:nono:

ти от клизма на секс го обърна

:lol6:

ти от клизма на секс го обърна

:lol6:

Това е първопричината. Фройд. Иначе религиите, основно са следствие от експлоатацията на страховете на хората от неизвестното, болестите, насилието и от смъртта.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Кой се подиграва ?

Обсъждаме текст из "Мирно евангелие на есеите", ръкопис от III в. на арамейски, намира се в  Библиотеката на Ватикана.

Очевидно е, че сме занемарили този аспект от пречистването си и подготовката за молитва.

Това е първопричината. Фройд. Иначе религиите, основно са следствие от експлоатацията на страховете на хората от неизвестното, болестите, насилието и от смъртта.

кое е първото че не разбрах

:rolleyes:

Всичко, започващо с "Истина ви казвам", не може по никакъв начин да бъде подложено на съмнение, нали?

Ко ? Не !

А един мърмот завива бонбони в станиол  :D

Ако един човек не може да погледне от смешната страна на сериозното и от сериозната на смешното то той не е дорасъл и няма да разбере нито религията, нито науката. 

Твърде съмнително!!!....

Съмнението е двигател на развитието

....Следващия път,може да ви бъде обяснено и какво е значението на консистенцията и цвета .

Това е желателно да си го спестим :)

Ако един човек не може да погледне от смешната страна на сериозното и от сериозната на смешното то той не е дорасъл и няма да разбере нито религията, нито науката. 

Съмнението е двигател на развитието

Това е желателно да си го спестим :)

Това опит за оправдание ли беше...? Явно коментара ми ти е гадълнал съзнанието на дърти години и съвеста ти се е обадила. Не, няма нужда от извинения. Не ме бъркайте с Черния Петър или с някое друго божество. Аз нито те (Ви) съдя нито обвинявам. Не съм този който да го каже. Целта е когато дойде момента за прошка да видим Ти как ще си простиш сам на себе си. Той Оня с клизмата прощава, Вие как ще си простите. Е тва е въпроса. 

А за Хумора.......от 5 годишен са ми обяснили защо в едно CV е добре да се пише с Чувство за хумор. 

Ха добър ви ден сега!

Кептън. Всъщност за религията,  погледа ми свързан с темата, е от тъжното към смешното. Покрусен съм как вярващите без значение от коя религия, си връзват(или им връзват) възвишеното с битийното ежедневие. Иначе казано как човек се въздига(или про|пада) чрез задоволяване или отказ от задоволяване на физиологични нужди. Включително с чужда(но не пряка божия) помощ.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Кептън. Всъщност за религията ми погледа свързан с темата ми е от към тъжното към смешното. Покрусен съм как вярващите без значение от коя религия, си връзват(или им връзват) възвишеното с битийното ежедневие. Иначе казано как човек се въздига(или про|пада) чрез задоволяване или отказ от задоволяване на физиологични нужди. Включително с чужда(но не пряка божия) помощ.

Тиии да не си адвоката на капитана на кораба?

Тук се разрази теологичен спор не мога да спра да се смея  :D .Религиите са създадени за манипулиране на масите ,това за клизмата е някакъв бисер .Някак си не вярвам ,че преди 2000 години някой е ходил по водата,превръщал е водата във вино и после е умрял и възкръснал ,за да се превърне в божество.В името на новата религия са изклани като агнета стотици хиляди ,самия император Константин Велики ,който се смята за обединител на различните християнски течения е бил езичник.325 г империята е раздирана от междуособици,враждуващи различни християнски секти и Константин ги събира в Никея с една мисъл,да използва новата религия и да укрепи империята.Така се заражда християнството в днешния му вид ,накратко им е казал,че ще ги избие ако не се обединят 

Има една книга "Светата кръв ,светият граал" много е интересна ,авторите и съдиха Дан Браун за плагиатство след като на пазара излезе "Шифърът на Леонардо".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.