Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телевизорите и техните собственици

Featured Replies

Не ,че го защитавам ама вас яд ли ви е или си пишете ей така колкото да не заспите ? Какво ви боли  главата той плаща ли данъци и дали има касов апарат и фирма. Умирате да гледате в чуждата паница  и да  критикувате. И 100  апарата и уреда да имате като са ви ръцете в задника кел файда от  тая техника. Книжка кола не кара са казали хората както и диплома  не те прави майстор. Показа ви 2-3 снимки на един  мурдар дето си е направил телевизора  на курник  с 3 пръста пепел вътре и вие се хванахте за мултицета  и масата . Идеята на темата е  друга и не се правете на ударени ако е възможно. Вие като преинсталирате на комшията компютъра издавате ли касов бон и плащате ли данъци на тия 20 лева дето  ви е дал ? В данъчното ли  работите или сте служители в патентно бюро,че сте взели да му държите сметка той какво може или не може ? Кой ви е казал ,че сте критерий за нещо и имате право да давате оценка и квалификация на когото и да било ?  Обикновенни анонимни потребители  като всички тука в тоя форум  дето влизат да си убият 2 часа от времето сте, и не се изживявайте като ментори.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Отговори 78
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Естествено, че трябва да са нетърпими такива субекти на "черната" икономика. Защото дори не са и "сиви" Свободен пазар и конкуренция ли? Че само за касов апарат от най-простите отиват по над 150 на година. С идиотизъма интернет връзка през мобилен оператор. Дори и патентен данък е още няколкостотин, при него може би е само 200, които и тях не плаща. Счетоводно обслужване, данъчни декларации, осигуровки, трудова медицина, пожарна и всевъзможни службици. Сигурно и тока плаща по промишлена тарифа. 

Сервиз имал. Майтап бе Уили . . . . 

Филипов не ме карай утре да дойда до Плевен да видя лично  твоя сервиз .На 45 минути си ми  с автобуса  и не  ми е проблем изобщо. Хората обраха 4  милиарда от банка дето ще ги връщат и внуците ви  и 90% от българите си направиха къщи,апартаменти и вили с крадени тухли и цимент  през комунизма  вие сте взели да се правите тука на много праведни Публикувано изображение Що не  идете да питате ония 30 годишен шопар  от де изкара пари да си купи 20 весника и 5 телевизии  ми сте взели да  правите сметка за  40 лева ? И аз имам  5 дипломи за  трактори,багери и комбайни ама частно МТС не съм отворил  с евро сертификат и  руса секретарка Публикувано изображение Имам тука едно Sony LBT XB8 AV  и да ви питам някой ще се навие ли да  отремонтира крайното стъпало  на уредбичката ? Няма да ви искам сертификатите  от Сони обещавам Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

И преди казвах и сега казвам, няма никакво значение с каква апаратура правя ремонтите, важното е как ги използвам че да са ми в помощ. Техник който прекалено разчита на Осцилоскопа се чуди на елементарни повреди.

@Alcatraz бих могъл но не знам дали ще ми стигне времето, до 10ти Август съм в България.

https://onedrive.live.com/redir?resid=C427E6F322318F3C!4279&authkey=!ALNlCp5pAsFehuw&v=3&ithint=photo%2c.jpg

https://onedrive.live.com/redir?resid=C427E6F322318F3C!4277&authkey=!AGLSibyYpBGoQO8&v=3&ithint=photo%2c.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.