Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е вашата игра мечта

Featured Replies

Каква е вашата игра мечта :P

Моята е GTA PlovDiV и да е точно копие на града,толкова реалистична,че да мога да се прибирам у нас (Тракия) и да има дупки по пътищата :wors:

Сега сте вие-->>>

Поздрави!!!

Редактирано от kal (преглед на промените)

• Отговори 66
  • Прегледи 9,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Перфектната игра ще е нещо от сорта на CoD Modern Warfare с около 100-200 нивца

• NFS Плевен, ако имаше - състезания по улиците(заедно с дупките). Да има и човек, с който мога да вървя и да трепя наред, да мога да взривя даскалото... Ех, мечти

• City Simulator на който мога да си построя който град си искам, с абсолютна свобода. Допълнително да има реалистични трафик джамове, хора по улиците, абе... схващате идеята.

Публикувани изображения

Каква е вашата игра мечта :P

Моята е GTA PlovDiV и да е точно копие на града,толкова реалистична,че да мога да се прибирам у нас (Тракия) и да има дупки по пътищата :wors:

Сега сте вие-->>>

Поздрави!!!

Да може да си правиш абсолютно всичко, пространството да не е ограничено в някакъв мап, а безкрайно. Да е реалистична колкото и истинският свят и да няма никакви ограничения (ъндърграунд - не може да слизаш от колата примерно).

Това да представлява частично копие на реалността, но да може да си сейфаш и като о**реш нещо да се върнеш с чекпоинт пък и да може да контролираш някои работи в играта (настройки) като какви мацки да са наоколо и т.н. cool.gif

Абе да не е компютърна игра ами нещо като матрица (симулация) - затова казвам да може да сейфаш...

Това искам аз! biggrin.gif

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

NFS Плевен, ако имаше - състезания по улиците(заедно с дупките). Да има и човек, с който мога да вървя и да трепя наред, да мога да взривя даскалото... Ех, мечти laugh.giflaugh.gif

И аз много бих се изкифил на GTA: Sofia , но за да се направи такава игра ще трябват няколко години, а не вярвам, че след години това ще ме кефи толкова много...

Много яко е тва с GTA PlovDiV не ми беше хрумвало.Тва GTA ми е любимата игричка само че аз искам да е GTA Стара Загора щот тоо град много ме кефи.

и аз бих искал GTA:Sofia,но наистина ще отнеме време но пък чак няколко години...както казва ТЕ_BG ,може би и една ще стигне,наистина ще е доста забавна laugh.gif сигурно ще има голям успех

• 9 месеца по-късно...

Щеше да е нещо яко като истинския живот с всички възможности абе всичко да растеж да се учиш на разни неща и то всичко да става бавно и трудно като в истинския живот

NFP-Need For Power-нелегални състезания из улиците на Добрич със тунинговани коли,карани от едно 12 годишно момче,което иска да разбере кой е убил родителите му преди 7 години и тяхната тайна нелегална история.Даже си направих и клипче.

Lineage 2 Cronicle 4: Scions of Destany

Ако някой има линк за даунлоуд на тази игра, моля да ми го прати на ЛС.

GTA San Andreas но в България.Ще е страхотно да видиш цяла България в една игра.Това ще е страхотно.Ако някой измисли по-голяма фантазия от тази искам да я чуя. :wors:

Ами моята игра мечта е CS Bulgaria или GTA Bulgaria :)

• Автор
Аз пък все още си мечтая за Starcraft 2..... :hush:

офф:

Ммм до колкото аз знам 2-та няма да има нищо общо с Star Craft.

А ако не се лъжа щяла да е от сорта на Doom 3 някаква пуцаница ;)

-----

Нашият Живот е един GTA:, за жалост не можеш да сейфаш, не може да напишеш HeSOYAM и да си милионер, не може като умреш да се преродиш, не можеш да избягаш от този живот. Той е твой, живей си го камоли, че понякога не ти харесва... Ех, разприказвах се. :ph34r: Но сега по темата.

Стратегия. Втора Световна Война. Немци срещу руснаци. Добиваш ресурси. 3Д графика. За родино, за Сталину, за Бащина германия.... Въобще моята игра мечта е една хубава стратегия за Втората световна война. Която битката за Едно късче земя като да кажем Египет на картата на света, да се води по 3-4 дена РЕАЛНИ! Всяка твоя гешка ще бъде наказвана, падане и вдигане на морал, снайперисти, Тигри, Шърмани, Т 34... Еххх, дано излезе такава игра. дано! :):ph34r:

Rommel42 написа:

Стратегия. Втора Световна Война. Немци срещу руснаци. Добиваш ресурси. 3Д графика. За родино, за Сталину, за Бащина германия.... Въобще моята игра мечта е една хубава стратегия за Втората световна война. Която битката за Едно късче земя като да кажем Египет на картата на света, да се води по 3-4 дена РЕАЛНИ! Всяка твоя гешка ще бъде наказвана, падане и вдигане на морал, снайперисти, Тигри, Шърмани, Т 34... Еххх, дано излезе такава игра. дано!

Със сигурност има такава стратегия. Мисля, че подобна игра се наричаше Battlefield 1942 или нещо подобно. Ако не се лъжа можеш да я намериш в няколко варианта, единия е войната между Германия и СССР. Ако имаш добър нет можеш да си изтеглиш пиратско копие (това, което правя на езика на правото се нарича подбудителство и интелектуално помагачество :)! ) от peer-to-peer мрежите. Бих ти препоръчал да използваш Shareaza 2.2.5, можеш да си я изтеглиш от тук:

http://www.download.com/Shareaza/3000-2166...tml?tag=lst-0-1

Като я инсталираш единствената мрежа по подразбиране е Gnutella2. Имаш повече шансове да изтеглиш бързо играта ако активираш и Gnutella1 - някъде в настройките.

Поздрави, Стефан.

Да трагнеш от Света Неделя и до "Патриарх Евтимий" с колело и да не сваляш под 20км/ч и да не сгазиш нито един пешеходец, както и да не си смазан от тамвай. Не знам за мечта, но никой няма да може да го превърти. Аз съм опитвал наживо. Не става biggrin.gif

Ми тип 2ра или 1-ва световна война, където на фронта има хиляди войници и ти умираш от 2-3 истрела .

Игра по филма 300те.300 спартанци срещу 8000 войска.Ти да си 1 спартанец а другите да са онлайн играчи ! Велика игра може да бъде :ph34r:

Battlefield 1942 съм я играл и най-много ми харесваше интрото. но това далеч не е стратегия... sad.gif

Да може да си правиш абсолютно всичко, пространството да не е ограничено в някакъв мап, а безкрайно. Да е реалистична колкото и истинският свят и да няма никакви ограничения (ъндърграунд - не може да слизаш от колата примерно).

Това да представлява частично копие на реалността, но да може да си сейфаш и като о**реш нещо да се върнеш с чекпоинт пък и да може да контролираш някои работи в играта (настройки) като какви мацки да са наоколо и т.н. cool.gif

Абе да не е компютърна игра ами нещо като матрица (симулация) - затова казвам да може да сейфаш...

Това искам аз! biggrin.gif

И аз така!

1GTA : Bulgaria and World

ДА може да се разхождаш из цяла Българиа и да има границите с другите държави. И да е нещо мешано Хем да можеш да караш камион като на Хард Трък но и да можеш да слизаш от него.Да има някви такива щуротии.

2 Да е нещо от сорта на Age Of Empires и да има България да има президент и т.н. :)

Но като няма кой да ги направи... angry.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.